Sveikos, mielosios mano miesto damos!
Stai ir as tik jau be tiuningo! taip taip taip... nuo vakar as jau be breketuku!!!
Istorija mano trumpa ir grazi, kas nezino pasakoju, kas zino-primenu
Mane gyde ortodonte Dalia Latkauskiene Vic klinikoje

gydymas truko vos 5men ir 15 dienu

nenustebkite, man tiesino tik priekinius dantukus t.y. mano priekiniai 8 dantukai buvo ikalinti i keramikines pinkles

susigyvenau su jais greitai, pamilau net, priratau ir stai atejo vakar diena, kai isgirdau ortodontes fraze " na ka, grazuole, nuimam-rezultatas pasiektas"
Taigi, nukarpe vielutes, sutraiske kazkokiom replytem mano keramikinius karolukus ir zulino zulino zulino

nemeluosiu man skaudejo, skaiciavau iki 8 kaip iki begalybes nes kiekvieno dantuka taip gramde su skirtingais antgaliais, kad galvojau

net nepajutau kaip ikandau ortodontei i pirsta
po sito malonumo seke kitas punktas...is vidines dantuku puses man pritvirtino lankeli (plonyte vielute buvo priplombuota prie 4 dantuku, skirta situacijos palaikymui)... kiek ta dalyka nesiosiu priklauso tik nuo manes, bet ortodonte sake, kad tol kol jis gyvens su manimi dantukai neissivaikscios)...aisku galejau pasirinkti ploksteles nakciai ir pan, bet man ne 12 metu, todel pasirinkau sita varianta ir kolkas nesigailiu, man net patinka braukti liezuviu par ta daikta
Aisku dauguma is jusu domina, kiek kainavo mano variantas, pasakysiu tik tiek, kad pigiai, pati nesitikejau tiek mazai isleisti nes pries tai 2 ar 3 ortodontai buvo kelis kart daugiau paskaiciave... as itilpau i 2000lt , bet kiekvieno situacija savita, todel nesilyginkit ir nesukit smegeneliU

I visus jusu kls as mielai atsakysiu AZ, nes nelabai turiu laiko sekti jusu diskusijas
Tai tiek is mano puses, damutes
Šiandien aš graži, švytinti ir spinduliuojanti

labai linkiu to paties ir jums!