Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(ArCtiC @ 2009 11 26, 16:42)
Sveika, ajaja, pas mane tokia pati situacija - reiks traukti 1 dantuką viršuje, nors , pasak gydytojos, ir to nereikėtų, jei kažkada vaikystėje nebūtų ištrauktas kitoje pusėje

va lygiai del to paties ir pas mane virsuje traukia penkta dantuka, kadangi vaikystej kitoje puseje viena istrauke, nes visai nebuvo kur dantukams augti. Jau tada vaikysteje masciau apie breketus, bet kai man pasake, kad dar tris dantis trauktu ir tik tada tiesintu doh.gif tai tuo metu ilgam praejo noras. O dabar apacioje trauks tik protini, o virsuje butu visai netrauke, bet niekaip kitaip neiiseina simetrijos atstatyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 26, 17:10)
o kaip kg krenta  doh.gif  nusipirkau naujus dzinsus pries breketu sudejima o dabar vis nukrenta man, dirzas jau nebepadeda.  drinks_cheers.gif  man patinka  thumbup.gif

Na pas mane tai nieko panašaus, koks buvo svoris, toks ir liko, nes valgau tą patį. Tik kaip jau minėjau anksčiau, pirmom dienom po paveržimo stengiuos kažką minkštesnio valgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota... @ 2009 11 26, 16:46)
As desiuosi Kaune pas Damusiene. Kadangi man galima rinktis bet kurios breketus, tai ir sunkiau pasispresti, jau geriau butu pasakiusi, kad tik tokius galima ir taskas  biggrin.gif bet linkstu prie to, kad ir apacioj dali keramikos desiuosi. Kazkuria diena stovejau pries veidrodi ir visaip vaipiausie, kad paziureciau, kiek apatiniu dantu matosi, vis delto ir apatiniai mano dantys pakankamai matosi net ir normaliai kalbant  smile.gif

o man per pirma vizita nieko nesake del apacios. tai ir masciau ka gi detis. o paskui kai atejau klijotis tai sakau, ka desimes gal irgi keramika plius metalas. sako: ne, pyk nepyk bet tik metala desiu tau. nes greiciau viskas bus doh.gif nu tai ka dabar- metalas apacioj. ir visaj nieko man drinks_cheers.gif o taip bijojau jo doh.gif
Atsakyti
Nors cia lankausi retai, bet pasidalinsiu savo rezultatais smile.gif

Taigi, breketai - Daimon'ai, ortodonte Egle Zasciurinskiene thumbup.gif

Po 7 menesiu:

Pries (virsus)

user posted image

Po

user posted image

Pries (apacia)

user posted image

Po

user posted image

Virsuj laukia du implantai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 26, 11:42)
Beje, amelie, tavo sąkandis gilus, kitaip sakant? ar aš ne taip supratau? jeigu taip, tai pas mus dauguma gilus  g.gif

Taip, gilus 4u.gif Tik mano viršutiniai dantukai šiek tiek palinkę į vidų. Juos ištiesinus, gaunasi tarpas tarp abiejų žandikaulių

QUOTE(viliene @ 2009 11 26, 15:56)
viskas atseitu apie 13000 - to sau leist negaliu.. schmoll.gif
Sakei, kad eisi pirmadieni pas Grybauska, tai labai lauksiu tavo vizito ir ispudzio po konsultacijos blush2.gif

Tokių sumų ir aš sau leisti negaliu. Bet manau, kad ortodontai šias sumas įvardija, jei operuotumės ne valstybinėje įstaigoje. Valstybinėje aš tikiuosi, kad suma neviršys 5000 Lt (nes ir tokius pinigus dar nežinau iš kur tektų ištraukti)

QUOTE(natale @ 2009 11 26, 17:01)
virsuj tai iskarto aisku buvo kad keramika plius metalas. o vat apacioj tai masciau, masciau ir daktare pasake kad tik metalas man tinka 

man iškart pasakė, kad apačioje tik metalas. O viršuje nesigaili, kad mixą pasirinkai? Aš mąstau, ar imti metalinius, ar metalinius plius keramiką g.gif

QUOTE(natale @ 2009 11 26, 18:10)
o kaip kg krenta  doh.gif  nusipirkau naujus dzinsus pries breketu sudejima o dabar vis nukrenta man, dirzas jau nebepadeda.  drinks_cheers.gif  man patinka  thumbup.gif

O va čia tai yra tikroji priežastis, kodėl aš deduosi breketus biggrin.gif Juokauju blush2.gif Nu bet malooonu ax.gif
Atsakyti
man irgi taip reikejo nufotkint doh.gif o ne tik isore ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 26, 17:57)

man iškart pasakė, kad apačioje tik metalas. O viršuje nesigaili, kad mixą pasirinkai? Aš mąstau, ar imti metalinius, ar metalinius plius keramiką  g.gif
O va čia tai yra tikroji priežastis, kodėl aš deduosi breketus  biggrin.gif  Juokauju  blush2.gif  Nu bet malooonu  ax.gif

user posted image
nelabai tas mixas matosi mirksiukas.gif
P.S. tai tu mastai kad 5000 kainuos tik operacija ar operacija plius breketai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2009 11 26, 17:54)
Nors cia lankausi retai, bet pasidalinsiu savo rezultatais smile.gif

Virsuj laukia du implantai  doh.gif

apačia tai man labai super, o viršuj iš kur tas tarpelis atsirado ? kokiu tikslu jis padarytas?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 26, 19:02)
P.S. tai tu mastai kad 5000 kainuos tik operacija ar operacija plius breketai?  rolleyes.gif

Tik operacija 4u.gif Breketams reikia ruošti ne mažiau kaip 6000 Lt. Kai pagalvoji... geriau neskaičiuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 26, 18:12)
Tik operacija  4u.gif Breketams reikia ruošti ne mažiau kaip 6000 Lt. Kai pagalvoji... geriau neskaičiuoti  doh.gif

nu tai tada jo. kad operacija apie 5000 kainuos,tai tikiu. man sake kad nuo 5000 iki 7000. na bet vien operacijos gi neuztenka. tai plius breketai ir gaunasi kad virs 10 000 iseis. doh.gif as pirmai pagalvojau kad tu galvoji kad ir operacija ir breketai tau tik 5000 kainuos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 26, 18:08)
apačia tai man labai super, o viršuj iš kur tas tarpelis atsirado ? kokiu tikslu jis padarytas?

as tai supratau kad cia anksciau istraukti buvo dantukai. o ne gydymo eigoj g.gif
man irgi apacia labai patiko. taip graziai i viena lanka atsistojo.
Atsakyti
Niu sveikos,gryzau ir as vizito rolleyes.gif iseme man pagaliau ta lanka is gomurio,bet jau skausmas blink.gif Apacioje paverze ir uzdejo vel skaidriasias gumytes:)kitam vizitui uzrase puse valandos,sake man kels priekinius virsutinius dantis blink.gif Nes lupa maza lotuliukas.gif (kazkada buvau minejusi,kad nepatinka,kad dantenos matosi),bet taip sujuokino,pradejau juoktis,sakau dar taip imanoma bigsmile.gif Virsuje nieko neverze liko sake tarpukas po 1mm,tai per tris savaites uzsidarys ir kita vizita jau kazka su tuo pakelimu darys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 26, 18:22)
Niu sveikos,gryzau ir as vizito rolleyes.gif iseme man pagaliau ta lanka is gomurio,bet jau skausmas blink.gif Apacioje paverze ir uzdejo vel skaidriasias gumytes:)kitam vizitui uzrase puse valandos,sake man kels priekinius virsutinius dantis blink.gif Nes lupa maza lotuliukas.gif (kazkada buvau minejusi,kad nepatinka,kad dantenos matosi),bet taip sujuokino,pradejau juoktis,sakau dar taip imanoma bigsmile.gif Virsuje nieko neverze liko sake tarpukas po 1mm,tai per tris savaites uzsidarys ir kita vizita jau kazka su tuo pakelimu darys doh.gif

as irgi visalaik galvoju kaip cia jie padaro. g.gif kazkuriai cia irgi gi reguliavo dantuku auksti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 26, 19:26)
as irgi visalaik galvoju kaip cia jie padaro.  g.gif  kazkuriai cia irgi gi reguliavo dantuku auksti  rolleyes.gif

Jo? g.gif matyt praleidau skaitydama,bet kaip taip imanoma g.gif
Atsakyti