Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Sveikos,
senokai paskaitau šią temą, taigi sveikinuosi ir noriu prisistatyti smile.gif.
Viršutinis žandikaulis breketuotas keramika - metalas, ortodontė Damušienė, Kaune. Dabar laukia apačia, prieš pat šventes turėtų sudėti. Ilgai netikėjau, kad gausiu breketus, nes dantys silpni, plombuoti. Bet susitvarkiau per du mėnesius, didžiausia bėda buvo seniai taisyti (prieš 10 metų gal) dantys. Man vien pasiruošimas breketams (rovimai, kanalų tvarkymas, plombavimas ir t.t..) jau kainavo 2.5 tūkst., o ir po to dar reiks estetinio, karūnėlės, gal net implanto unsure.gif . O rezultato idealaus aš nesitikiu, bet labai noriu pasikeisti, nes nusibodo kreiva šypsena, dylantys dantys...
Išiplėčiau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 12 01, 13:48)
o kas jau pas mus yra holivudines sypseneles? mano sarase yra tik sios :
Daivasta: 05-10-15 – 09-08-18
Anira: 06 – 05 – 03 - 09 – 07- 13
Lacrymosa: 07 – 09 - 15 – 09 – 04 - 29
Nippe: 08-09-23 - 09-06-30

kabesita mirksiukas.gif
Atsakyti
*Amelie*, o tu kai jai į konsultaciją pas Grybauską, tau liepė pasidaryti gipsinius dantu modelius, nuotraukas, kraujo tyrimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 01 gruodžio 2009 - 14:35
QUOTE(sat @ 2009 12 01, 14:26)
Sveikos,
Viršutinis žandikaulis breketuotas keramika - metalas, ortodontė Damušienė, Kaune. Dabar laukia apačia, prieš pat šventes turėtų sudėti. Ilgai netikėjau, kad gausiu breketus, nes dantys silpni, plombuoti. Bet susitvarkiau per du mėnesius, didžiausia bėda buvo seniai taisyti (prieš 10 metų gal) dantys. Man vien pasiruošimas breketams (rovimai, kanalų tvarkymas, plombavimas ir t.t..) jau kainavo 2.5 tūkst., o ir po to dar reiks estetinio, karūnėlės, gal net implanto unsure.gif . O rezultato idealaus aš nesitikiu, bet labai noriu pasikeisti, nes nusibodo kreiva šypsena, dylantys dantys...
Išiplėčiau ax.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Oho, kiek jau pinigėlių paklojai, ir kiek dar laukia ateity.. bet viskas investuojama į geresnį rytojų biggrin.gif
Na ką, reiškia per šventes bus košių dieta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 01, 16:34)
Sveika prisijungusi  4u.gif
Oho, kiek jau pinigėlių paklojai, ir kiek dar laukia ateity.. bet viskas investuojama į geresnį rytojų  biggrin.gif
Na ką, reiškia per šventes bus košių dieta?  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
Kad su valgymu problemų nekyla, nors gal g.gif kai apatinius suverš, o viršuje vielą pakeis kitaip kalbėsiu biggrin.gif . Pinigai tai jo...labiausiai bijau, kad baigus ortodontinį gydymą neturėsiu už ką baigt tvarkytis, bet yra kaip yra. Gal blogiau nebus smile.gif .
Atsakyti
na ar dar yra norinciu i sarasiuka? jau tuoj kursiu nauja tema..
Atsakyti
QUOTE(sat @ 2009 12 01, 14:52)
Ačiū 4u.gif
Kad su valgymu problemų nekyla, nors gal g.gif kai apatinius suverš, o viršuje vielą pakeis kitaip kalbėsiu biggrin.gif . Pinigai tai jo...labiausiai bijau, kad baigus ortodontinį gydymą neturėsiu už ką baigt tvarkytis, bet yra kaip yra. Gal blogiau nebus smile.gif .

Panelės skundėsi, kad apatius dantukus labiau skauda nei viršutinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sat @ 2009 12 01, 14:26)
Sveikos,
Išiplėčiau ax.gif

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Musu vaikuciai gime 10 dienu skirtumu thumbup.gif
Reiktu paskaiciuot kiek man kainavo pasiruosimas g.gif Dantu plombavimas - 400, danties paprastas rovimas - 30, protiniu isoperavimas - 400. Tai jau 830. Dar 2 dantukus reik sutaisyt, tai dar plius 200-300 bus ir higienini pasidaryt - plius 100. Tai va, jau per 1000. Tai cia be jokiu didesniu problemu. doh.gif Estetinio po visko reiks ir man, bet tikiuosi kazkaip paskui susitaupysiu doh.gif Brungus malonumas tie dantukai unsure.gif
QUOTE(Shin @ 2009 12 01, 15:03)

Shin - gali pazymet, man vasario 1 apacia sudes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 12 01, 16:03)

Sveika Shin, esu užsirašiusi rytdienai breketų dėjimui pas Dalią Latkauskienę, tad, jei viskas gerai (t.y. jei per naktį nesupanikuosiu ir vizito neatšauksiu blush2.gif ), rytoj jau turėčiau "pasipuošti" breketais ant viršutinių dantukų. Visgi oficialiai į sąrašą šiandien dar negaliu rašytis (nebent prie laukiančių ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 01, 15:07)
Panelės skundėsi, kad apatius dantukus labiau skauda nei viršutinius  smile.gif

As is dalies dziaugiuosi, kad man tik po svenciu sudes apacia - bent prisivalgyt skaniai galesiu. Nors 28 paverzimas bus, tai turbut irgi smagu bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 01, 15:23)
As is dalies dziaugiuosi, kad man tik po svenciu sudes apacia - bent prisivalgyt skaniai galesiu. Nors 28 paverzimas bus, tai turbut irgi smagu bus  g.gif

tikriausiai doh.gif man po paveržimo dar 4 dienas "skanu" buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 01, 15:26)
tikriausiai doh.gif  man po paveržimo dar 4 dienas "skanu" buvo  doh.gif

Nu va g.gif Naujakas su jogurtais. Smaguma doh.gif Nu per Kaledas reiks ateiciai prisivalgyt blush2.gif
Atsakyti