Įkraunama...
Įkraunama...

Buto paieškos krizės metu: ieškau bendraminčių

Sveikos, o as ieskau Vilniuj senos statybos butuko vieno kmbario, ne mazesnio 30 kvadratu iki 100000 tukst. Idomu butu rast bendraminciu gal kas pirko ka panasaus? ar zinot kokiu variantu?
Papildyta:
Is pradziu norejom pirkti didesni buta, paemus paskola kiek dar truksta, bet kai tokie laikai tai nusprendem neimti ir pasitenkenti mazesniu.
Atsakyti
Hmmm, aš kaip tik pavasarį norėsiu vieno kambario butą Karoliniškėse pardavinėti... pietų pusė, langai į kiemą, stotelė už 50 metrų (prie "Sodros")...
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 02 09, 21:10)
Hmmm, aš kaip tik pavasarį norėsiu vieno kambario butą Karoliniškėse pardavinėti... pietų pusė, langai į kiemą, stotelė už 50 metrų (prie "Sodros")...

Turesiu omeny 4u.gif seip noretusi arciau, pas mus situacija tokia: vyras dirba Vilniaus raj. Rudaminoj bus toloka vazinet cia ir noretume pirkti, bet kainos cia labai aukstos ir mazas pasirinkimas uz viena kambari nori 130 ir nenori nusileist daugiau. O kiek noretumet blush2.gif
Atsakyti
Ai, sunku pasakyt. Neremontuotas jis pas mus. Tvarkingas, gyventi galima, bet euroremontu nekvepia. Šiaip svajoju 90-100K prašyti.
Atsakyti
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 02 09, 22:58)
Turesiu omeny 4u.gif seip noretusi arciau, pas mus situacija tokia: vyras dirba Vilniaus raj. Rudaminoj bus toloka vazinet cia ir noretume pirkti, bet kainos cia labai aukstos ir mazas pasirinkimas uz viena kambari nori 130 ir nenori nusileist daugiau. O kiek noretumet blush2.gif

pasiziurekit..
http://vilniuscity.o...37-iid-65887216

http://www.laugeda.l...&...7&view=tree

salia vilniaus ir aplinkiniu gyvenvieciu skelbimus persukuokit, tikrai kazka turit rast
Atsakyti
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 02 09, 21:41)
Sveikos, o as ieskau Vilniuj senos statybos butuko vieno kmbario, ne mazesnio 30 kvadratu iki 100000 tukst. Idomu butu rast bendraminciu gal kas pirko ka panasaus? ar zinot kokiu variantu?
Papildyta:
Is pradziu norejom pirkti didesni buta, paemus paskola kiek dar truksta, bet kai tokie laikai tai nusprendem neimti ir pasitenkenti mazesniu.

o dvieju kambariu butukas nebutu idomu?.. irgi Karoliniskese bandom pardavineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beautiful witch @ 2010 02 10, 10:20)
o dvieju kambariu butukas nebutu idomu?.. irgi Karoliniskese bandom pardavineti smile.gif

g.gif uzsiregistravot, paraset ir nieko konkretaus... Kvadratura? vieta tikslesne? kaina apytiksle? ir pan... Zmoniu domejimasis daznai i kaina remias....
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 02 10, 15:28)
g.gif  uzsiregistravot, paraset ir nieko konkretaus... Kvadratura? vieta tikslesne? kaina apytiksle? ir pan... Zmoniu domejimasis  daznai i kaina remias....

ziuriu SM populiaru naujokus pulti smile.gif
kvardatura - 46, vieta - prie sodros, apytiksle kaina - 150.
o jei visiskai tiksliai:
http://www_alio_lt/ID12220033
Atsakyti
QUOTE(beautiful witch @ 2010 02 10, 15:49)
ziuriu SM populiaru naujokus pulti smile.gif
kvardatura - 46, vieta - prie sodros, apytiksle kaina - 150.
o jei visiskai tiksliai:
http://www_alio_lt/ID12220033

Bijot vilko - neikit i miska. Atejot i miska - bent minimaliai laikykites misko taisykliu... (taisyklei jei ka, virsui, zaliai surasytos wink.gif )
Beje, nerasot jog parduodat baldus. Tai kam juos fotografuojat? Jau geriau vietoj pritraukto baldu fotografavimo dekit buto plana, vaizda per langus ar pati nam nufotografuokit. Dar zmonems buna aktuali tvarka laiptinej.
Jusu pagrindine foto netraukia akies, neisisiskirai is kitu. ka isskirtinio turit? Kas paskatintu atsidaryt jusu skelbima, jei sakykim esu klientas kuriam jusu nurodyta kaina siektiek per didele? Kad deresites is antrastes nematau, priverskit mane atsidaryt!
o jei as sau galiu jiest siektiek daugiau nei jus norit? Patraukit mano aki, kad pigesnis butas neprastesnis nei mano apziurimi.
Ir kam ta varda islaptinat? Nelabai malonu skambinti asmeniui, vardu "delbuto"...
Skelbima savo laiptinej kabinot? Gal kaip tik potencialus pirkejas sveciuojas pas pazystamus/draugus/gimines ir iesko kazko panasaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 10 vasario 2010 - 14:21
sveiki, ir aš prisijungsiu prie jūsų. Mes taip pat ieškom buto 3 kambarių, kad būtų prie naujesnių. rajonai:lazdynai, karoliniškės, pilaitė. Rašyti per až
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 02 10, 16:19)
Bijot vilko - neikit i miska. Atejot i miska - bent minimaliai  laikykites misko taisykliu...  (taisyklei jei ka, virsui, zaliai surasytos wink.gif )
Beje, nerasot jog parduodat baldus. Tai kam juos fotografuojat? Jau geriau vietoj pritraukto baldu fotografavimo dekit buto plana, vaizda per langus ar pati nam nufotografuokit.  Dar zmonems buna aktuali tvarka laiptinej.
Jusu pagrindine foto netraukia akies, neisisiskirai is kitu. ka isskirtinio turit? Kas paskatintu atsidaryt jusu skelbima, jei sakykim esu klientas kuriam jusu nurodyta kaina siektiek per didele? Kad deresites is antrastes nematau, priverskit mane  atsidaryt!
o jei as sau galiu jiest siektiek daugiau nei jus norit? Patraukit mano aki, kad pigesnis butas neprastesnis nei mano apziurimi.
Ir kam ta varda islaptinat? Nelabai malonu skambinti asmeniui, vardu "delbuto"...
Skelbima savo laiptinej kabinot? Gal kaip tik potencialus pirkejas sveciuojas pas pazystamus/draugus/gimines ir iesko kazko panasaus?

butas su baldais, ir siaip tai ten pazymeta, todel su baldais ir fotografuota smile.gif
siaip paprastai renkantis tokius butus pirmiausia demesys kreipiamas i kaina, ir kaip jus sakot, jei turit daugiau, nei mes prasom... jus kraustysites i naujesnes statybos nama smile.gif ar pati esat sekmingai pardavusi 30 metu "amziaus" buta - man tiesiog idomu, kiek vertingi jusu patarimai smile.gif
Atsakyti
labai konstruktyvūs patarimai. skelbimas tikrai netraukia dėmesio (kaina beje irgi).

Ir dar - kodėl reklamuojatės būtent tose svetainėse, o ne populiariausiose?
Atsakyti