Įkraunama...
Įkraunama...

Buto paieškos krizės metu: ieškau bendraminčių

Sveiki ir visos 4u.gif

Tiesiog uzejau i si skyreli pranesti,kad jau pardaviau savo buta thumbup.gif Nustebino didelis susidomejimas-kasdien ejo apziureti bent po 2-3 potencialius pirkejus.Esu isitikinus,kad vis tik kiekvienam butui yra savo pirkejas-jei patiko,pirks ir labai nesispyrios. Na o kas baisiai nepatiko-tai ikyrus agentu skambuciai ir pazadai parduoti buta per kelias dienas,kurie taip ir likdavo tik pazadais.Apie juos galeciau nemazai prirasyti,na bet tema ne apie tai mirksiukas.gif
Visiems pardavejams linkiu islaukti savo pirkejoo pirkejams rasti savo svajoniu busta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima82 @ 2010 02 20, 09:48)
Na aš ir pati dabar nuomojuosi paskutiname aukšte, tai problemų kaip ir nėra, aišku, jei būtų liftas, tai būtų super, bet... smile.gif tiesiog man baisiau atrodo tai, jog, jei prakiurtų stogas, o su kaimynais susitart nepavyktų dėl jo remonto, tai stogo remontą iš savo kišenės klausimas ar būtų smagu dengti, nes juk ne vienas ir ne du litai kainuoja... g.gif
Papildyta:

Kaimynų nuomonė ir norai/nenorai tokiais atvejais mažai reiškia - jie privalo prisidėti, nori to ar ne. Tik tiek, kad jei geranoriškai nesutinka susitarti ir susimokėti už darbus pigiau - reikiau daryti per "valdiškus namus", daugiau rūpesčių ir visiems kainuos brangiau.

Tai dabar ji apie tai ir mąsto, tik nori susiremontuoti ir tiesiai į draudimo bendrovę, bet klausimas kaip jai pavyks susiremontuoti, kai jis prisigeria beveik kiekvieną dieną ir ta pati istorija iš naujo..

Tegul kosmetiškai paremontuoja ir apsidraudžia, niekas ten neis tikrinti prieš apdraudžiant . O po to jau matysis kad yra šviežias remontas. Nesvarbu, kad ir remonto eigoje jis vėl pridirbs ir remontą apgadins.

Atsakyti
Kalbant dar apie pasirinkimas,as esu gyvenus daug metu senos statybos name ir dabar naujos.Galiu drasiai sakyti,kad gyvenant naujos statybos bute yra daugiau pliusu, pradedant kaimynais,siaubingom saskaitom uz sildyma,baigiant nauju erdviu liftu(kas ypac svarbu auginant maza vaikeli) Na o minusas-daug brangiau gyventi naujos statybos bute,taciau...kiekvienas renkames pagal savo galimybes.
Atsakyti
QUOTE(laimingoji1978 @ 2010 02 20, 10:06)
Kalbant dar apie pasirinkimas,as esu gyvenus daug metu senos statybos name ir dabar naujos.Galiu drasiai sakyti,kad gyvenant naujos statybos bute yra daugiau pliusu, pradedant kaimynais,siaubingom saskaitom uz sildyma,baigiant nauju erdviu liftu(kas ypac svarbu auginant maza vaikeli) Na o minusas-daug brangiau gyventi naujos statybos bute,taciau...kiekvienas renkames pagal savo galimybes.

o jau dėl kaimynų tai čia kaip pasiseks, mes gyvenam senos statybos blokinuke, su kaimynais nedraugaujam, bet sutariam puikiai, ir aplinką susitvarkom, ir sniegą nusivalom, ir stogą susiremontuojam..
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2010 02 20, 09:33)
o jau dėl kaimynų tai čia kaip pasiseks, mes gyvenam senos statybos blokinuke, su kaimynais nedraugaujam, bet sutariam puikiai, ir aplinką susitvarkom, ir sniegą nusivalom, ir stogą susiremontuojam..

Tikrai sutinku,kad laimes dalykas,kaip pasiseks su kaimynais!!!Pamenu,kai dar nuomavausi,sulaukiau is apatinio auksto kaimynes vizito(5 val.ryto!) kad jai girdisi triuksmas...As apsimiegojus niekaip nesupratau,ko ji nori.Padariau klaida,kad daviau savo tel.nr.-prasidejo naktiniai skambuciai su grasininimais netriuksmaut( o mes miegodavom),galiausiai kai daugiau su ja pabendravau supratau,kad tai nesveikas zmogus, ir ji pati prisipazino,kad kartais girdi triuksma,zingsnius,jai baisu(nes gyveno vienisa) Zodziu,teko kraustytis rolleyes.gif
Patarimas, kas pirks senos statybos buta-kai nuspresit pirkt nepatingekit kuri vakara apsilankyt tam name ir aplankyt kaimynus,geriausiai 2.Ir susipazinsit,ir suzinosit apie realia padeti.Bent as taip darysiu,kai veliau teks kraustytis musu seimai i didesni buta.
Visiems sekmes 4u.gif
Atsakyti
zmones, jus man pasakykit, kur normalus zmones deda skelbimus?? sekam, skelbiu.lt, aruoda, edomusa, alio.. bet kainos tikrai nerealios, plius nauju skelbimu visai nera nu (mus dominanciu). .. jau mastom, kad ten geriau isvis neziuret.. tai kur tada? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 02 22, 17:07)
zmones, jus man pasakykit, kur normalus zmones deda skelbimus?? sekam, skelbiu.lt, aruoda, edomusa, alio.. bet kainos tikrai nerealios, plius nauju skelbimu visai nera nu (mus dominanciu). .. jau mastom, kad ten geriau isvis neziuret.. tai kur tada?  doh.gif

o deretis ar bandet? daznai didele kaina tik skelbime ir buna
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2010 02 22, 17:19)
o deretis ar bandet? daznai didele kaina tik skelbime ir buna

nera kalbos ne tik apie derejimasi, bet ir apie domejimasi tokiais skelbimais doh.gif kad ir sis (antrasis, uz 80 tukst.):
http://www.vilniausb...

cia kas uz toki atsiprasant apsikta buta mokes bent 70 t.??

Atsakyti
zmones, jus man pasakykit, kur normalus zmones deda skelbimus?? sekam, skelbiu.lt, aruoda, edomusa, alio.. bet kainos tikrai nerealios, plius nauju skelbimu visai nera nu (mus dominanciu). .. jau mastom, kad ten geriau isvis neziuret.. tai kur tada?  doh.gif

vat ir man tas idomu kur deda g.gif arba isvis nepaardavineja siuo metu, o like tik seni visokie niekam tike schmoll.gif
Atsakyti

www.alio.lt
Kainos ten lyg ir normalesnės. Tačiau kaip man dar vis viena truputį per aukštos g.gif
Atsakyti
Sveikos, na va mes pagaliau radom butuka smile.gif ryt duodam rankpinigius na ir poto aisku milijonas dokumentu, o kainas tai tikrai kaikurie moka uzkelti viena buta ziurejom tai oho oho kaina buvo uzkele, o radom tam paciam name 40 tukstanciu pigesni ir bukle jo daug geresne. Aisku daug norinciu lipo mums ant kulnu, bet mes pirmesni thumbup.gif
Papildyta:
bet va turiu klausima, gal kas jau buvot susidure? tas butas kuri norim pirkt, pirktas uz paskola. Tai kaip tada vyksta visas dokumentu tvarkymas, baisu, kad neapgautu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virguliukas23: 22 vasario 2010 - 23:21
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 02 23, 00:21)
Sveikos, na va mes pagaliau radom butuka smile.gif ryt duodam rankpinigius na ir poto aisku milijonas dokumentu, o kainas tai tikrai kaikurie moka uzkelti viena buta ziurejom tai oho oho kaina buvo uzkele, o radom tam paciam name 40 tukstanciu pigesni ir bukle jo daug geresne. Aisku daug norinciu lipo mums ant kulnu, bet mes pirmesni thumbup.gif
Papildyta:
bet va turiu klausima, gal kas jau buvot susidure? tas butas kuri norim pirkt, pirktas uz paskola. Tai kaip tada vyksta visas dokumentu tvarkymas, baisu, kad neapgautu.

jei ne paslaptis, kur radote ta skelbima?
Atsakyti