Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(ketti @ 2009 11 21, 19:11)
Dar viena gėlytė - kažkaip mano dūmai mėgsta gėlelėmis pavirsti lotuliukas.gif

user posted image

wow, si labai gerai gavosi bigsmile.gif kaip tu atskiras spalvas padarai? layer ir gradient?
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 21, 19:16)
wow, si labai gerai gavosi  bigsmile.gif  kaip tu atskiras spalvas padarai? layer ir gradient?

paprastai - tiesiog select'inu atskirai kotą, jį paspalvoju, o paskui "invert" ir žiedą kita spalva spalvoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 21, 19:18)
paprastai - tiesiog select'inu atskirai kotą, jį paspalvoju, o paskui "invert" ir žiedą kita spalva spalvoju mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 21, 18:11)
Dar viena gėlytė - kažkaip mano dūmai mėgsta gėlelėmis pavirsti lotuliukas.gif

ooo kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 11 21, 16:24)
Kas man s dumu labiausiai patiko, tai su ps zaist lotuliukas.gif

Va cia dar atkapsciau paveluotai i rudens tema biggrin.gif

user posted image

Labai grazi knygute wub.gif

o visu dumai dumeliai bigsmile.gif , aisku Ketti cia nepralenkiama 4u.gif

AS irgi siandien meginau, bet nesigavo man toli grazu... Mikroventiliacija buvo languose, tai dumai bele kaip skraide, labai negraziai ir neidomiai. o ir su blykste nesusitvarkiau taip gerai... Ketti, ar tu dejai ka nors ant blykstes, kad jos sviesa sklistu tik tiesiai, o ne i sonus. As nedejau ir del to snipstas gavosi. O kvapo ir as pernest negaliu verysad.gif dar su tempa sedziu tai is vis ne kas. Rytoj meginsiu vel blush2.gif
Atsakyti
DI, tikrai visai pamiršau paminėti, kad ant blykstės šonų su izoliacija tamsius popieriukus užklijavau drinks_cheers.gif . Internete užmačiau, kad tai padeda ryškesnius dūmus išgauti ir tokiu būdu fono blicas neapšviečia mirksiukas.gif

Be popieriukų net nepabandžiau fotkinti - įdomu ar jie tikrai svarbią funkciją atlieka, nes maniau kad labaiusiai efektą duoda šoniškai pastatytas blicas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 21, 19:48)
DI, tikrai visai pamiršau paminėti, kad ant blykstės šonų su izoliacija tamsius popieriukus užklijavau drinks_cheers.gif . Internete užmačiau, kad tai padeda ryškesnius dūmus išgauti ir tokiu būdu fono blicas neapšviečia mirksiukas.gif

Be popieriukų net nepabandžiau fotkinti - įdomu ar jie tikrai svarbią funkciją atlieka, nes maniau kad labaiusiai efektą duoda šoniškai pastatytas blicas g.gif

zinok reikalingi jie tikrai. Nes as be ju fotkinau su sone pastatytu blicu tai man apsviete fona pilnai. Nors jis gan tolokai pastatytas buvo. Ok, tai rytoj meginsiu klijuot ir as doh.gif o butinai reikia tamsiu popieriuku? balti netinka? Juodo kaip tik neturiu...
Atsakyti
Aš dėjau tokius tamsius, nebūtina juk juodi, bet balti vargiai ar padės, nes per juos šviesa vistiek pereina g.gif
Paieškok žurnale kokios tamsios reklamos ir iškirpk gabaliukus mirksiukas.gif

p.s. lauksiu tavo bandymų - manau viskas pavyks thumbup.gif
tiesa, fokusavau auto į smilkalą, o tada perjungiau manual.
Fotkinau ant M su 1/250 islaikymu ir f.8.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 21 lapkričio 2009 - 19:03
Kaip man pavydu, kad jums gaunas dūmai biggrin.gif ketti, fainai pavarei, taip švariai. Zana4, puikus bandymas thumbup.gif Uogiene, va pas tave žiūriu triukšmai išlenda... bet aš nedrįstu kritikuot, nes pačiai šūdas gaunas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 21 lapkričio 2009 - 19:03
O jau dumu, dumeliu bigsmile.gif
Labai grazu! As siandien bandziau, bet niekas nesigavo schmoll.gif pas mane ryskus tik prie pat smilkalo, tik pakyla ir pssss, nieko nesimato g.gif Sliauziojau aplink tuos dumus, is visu pusiu bandziau, turbut reik blykstes instrukcija susirast, idomu ar veikia wireless g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 11 21, 20:01)
Kaip man pavydu, kad jums gaunas dūmai  biggrin.gif  ketti, fainai pavarei, taip švariai. Zana4, puikus bandymas  thumbup.gif  Uogiene, va pas tave žiūriu triukšmai išlenda... bet aš nedrįstu kritikuot, nes pačiai šūdas gaunas  doh.gif

Solo, ačiū 4u.gif

O švarumą išgavau su mažu ISO mirksiukas.gif . Tiesiog kai kalu blykstę - šviesos pakanka, kad ISO mažą laikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 21, 19:05)
O švarumą išgavau su mažu ISO mirksiukas.gif . Tiesiog kai kalu blykstę - šviesos pakanka, kad ISO mažą laikyt mirksiukas.gif

o jūs čia visos išorines blykstes turit? blink.gif
Atsakyti