Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 11, 19:36)
Dieter kol ateis vestuviu laikas bandykis, ir bandykis darytis kuodukus kol atlauzi rankas ir vestuviu diena nebus bedu  4u.gif 
jau buvau ykelusi sia foto ... bet man ta sukuosena va su visokiais Karibais, Havanom ir pajuriais atrodo nepakartojamai.. vietoj veliumo uzsiristi taip ir pati sugebetum  ax.gif
Čia ištikrųjų gerą mintį man pakišai. thumbup.gif Ačiū 4u.gif O dėl tos tavo įkeltos šukuosenos ir sielą velniui parduočiau. wub.gif Man ji fantastiška. wub.gif
O gal yra daugiau tos nuotakos nuotraukyčių? Gal galėtum įdėti nuorodą. blush2.gif

QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 01 11, 20:55)
man asmeniskai prie juros noreturi lengvumo plaukuose, kazko tokio

Nė viena jūsų dėta šukuosena man nepatiko. schmoll.gif Visai nemano skonio, nemėgstu tokių.
Kad ir kaip norėtųsi lengvumo paplūdimyje, aš nemėgstu besiplaikštančių, laisvų plaukų. Tiesiog jų laisvumas mane visada veda iš proto. doh.gif Man gražu kai kada tas laisvumas, tačiau kai ant savęs tai turiu, nervai nelaiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

dieter nerandu niekur tos mergaites internete, zinau kad googlindama uzradau... jei rasiu atsiusiu nuorodele ... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 12 sausio 2010 - 13:28
Na, kaip gražu. wub.gif Tos juostos labai gražiai atrodo bigsmile.gif
Smilte24, ačiū jei rasi 4u.gif
Atsakyti
Ir man gražu tos juostos bei gėlės, bet būtent, tik balta ir sidabrinė spalvos man patinka. Tačiau blondiniškuose gauruose biggrin.gif jos nebus labai akcentiškos, pabrėžtinos, na neatrodys taip, kaip ant tamsių plaukučių.
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 12, 14:18)
Ir man gražu tos juostos bei gėlės, bet būtent, tik balta ir sidabrinė spalvos man patinka. Tačiau blondiniškuose gauruose  biggrin.gif jos nebus labai akcentiškos, pabrėžtinos, na neatrodys taip, kaip ant tamsių plaukučių.

Tas tiesa. smile.gif
O kažin kaip spavotos? mastau.gif Nepatinka? Pvz jei batukai, puokštė tokios spalvos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 12, 15:32)
Tas tiesa. smile.gif
O kažin kaip spavotos? mastau.gif Nepatinka? Pvz jei batukai, puokštė tokios spalvos mastau.gif

Tai aišku, manau, kad tikrai derėtų. Tik aš matyt dar nepribrendusi naujovėms arba dar tik bręstu biggrin.gif biggrin.gif t.y. spalvotiems batukams. Bet kaip visada į kitus man gražu žiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 12 sausio 2010 - 14:41
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 12, 14:40)
Tai aišku, manau, kad tikrai derėtų. Tik aš matyt dar nepribrendusi naujovėms  arba dar tik bręstu  biggrin.gif  biggrin.gif  t.y. spalvotiems batukams. Bet kaip visada į kitus man gražu žiūrėti  bigsmile.gif

Naujovei tekėti ne LT ir be jokio pulko, o darytis šventę sau, kaip matau pasiryžai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Žiūrėsi, žiūrėsi ir pagaliau pribręsi tam mirksiukas.gif Kaip aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 12 sausio 2010 - 14:47
QUOTE(Dieter @ 2010 01 11, 14:36)
Egle/22, koks šis gražus. wub.gif
user posted image

drinks_cheers.gif tikrai labai paprasta ir kukliai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 12, 15:46)
Naujovei tekėti ne LT ir be jokio pulko, o darytis šventę sau, kaip matau pasiryžai thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Žiūrėsi, žiūrėsi ir pagaliau pribręsi tam mirksiukas.gif Kaip aš lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dėl vestuvių užsieny tikrai tiesa drinks_cheers.gif o dėl aksesuarų derinimo (šiuo atveju kitokios spalvos batelių) - gal per mažai mačiau gražių pavyzdukų blush2.gif
Oi, offtopinam jau doh.gif
Atsakyti
user posted image

4u.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Štai Nometos šukuosena ir makiažas. wub.gif
Man labai labai gražu. wub.gif Plaukučiai kaip gražiai sutvarkyti ir akys labai gražiai atrodo. wub.gif Labai graži nuotaka. Kiek teko matyti tai viena iš elegantiškiausiai atrodančių.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 12 sausio 2010 - 20:03