Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(Benice @ 2010 02 02, 16:53)
Man tai jos labai panasios  biggrin.gif
Makaronų labai reikėjo, nes veido forma yra tokia, kad visiskai atidengus negrazu  schmoll.gif  Is kitos puses makaronas visai kitoje vietoje, taigi dvieju vienodu standartisku nebuvo  biggrin.gif

Matyti turime panasius skonius ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2010 02 02, 20:09)
Matyti turime panasius skonius  ax.gif  smile.gif

Aš dažniausiai darau šukuosenas pgl. lienčių skonį, ne savo blush2.gif
Bet, kad mokame panašiai padaryti - faktas biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 02 02, 21:48)
Aš dažniausiai darau šukuosenas pgl. lienčių skonį, ne savo  blush2.gif 
Bet, kad mokame panašiai padaryti - faktas  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

As darau kad klientei patiktu, bet ir man turi patikti labai, kitaip nemoku. blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 02 02, 23:30)

Man per daug pridetiniu geliu, manau vienos kaip akcentui pilnai uztektu!
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2010 02 03, 12:35)
Man per daug pridetiniu geliu, manau vienos kaip akcentui pilnai uztektu!

sutinku 4u.gif dabar jau beveik visa puokste ant galvos
Atsakyti
,
QUOTE(Rykute @ 2010 02 02, 22:30)

thumbup.gif labai grazu
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 02 01, 16:40)
turbut kalbi apie mane  lotuliukas.gif  musu net nikai beveik vienodi  tongue.gif  kazkaip vis linkstu prie to, kad vel kirpsiu kare.. nenoriu tu standartiniu kuodu (jau uzsiauginau tam plaukus).. busiu palaidais plaukais su gelyte prie ausies.. paskutiniu metu viska supaprastinu iki smulkmenu  doh.gif

taip taip apie tave ax.gif nzn, as kazkaip pasimetusi esu, tegul dabar paauga o veliau ziuresim, gal priimsiu irgi toki pat sprendima kaip ir tiu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,norejau paklaust o kas pirmiau darosi?sukuosena ar makiazas? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate @ 2010 02 03, 14:52)
Mergaites,norejau paklaust o kas pirmiau darosi?sukuosena ar makiazas? blush2.gif  g.gif

ispradziu sukuosena po to makiazas, bet man asmeniskai nesvarvu, galima ir makiaza pradzioi nes yra specialus uzdangalas veidukui izdenkti kad nepripurksti lako ant makiazo. smile.gif

Atsakyti
Paskutinės įdotos tos gėlės thumbup.gif Taip gražiai atrodo kai jos yra plaukų spalvos bigsmile.gif Tik sutinku, kad būt užtekę vienos, ar tik dviejų. smile.gif
Atsakyti
user posted image

ax.gif
Atsakyti