Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

Sveikos! noreciau pasiklausti blush2.gif galvoju apie tokia arba panasia sukuosena... (aisku jei tiks prie sukneles)... tai ar imanoma pritvirtinti nuometa??? g.gif ar nelabai?
Atsakyti
Aš nieko neišmanau, bet taip įsivaizduoju, kad iš apačios, po ta 'kasa' būtų geriausia. mastau.gif
Atsakyti
na vat neisivaizduoju... aisku pirma reiktu suknyte issirinkt... nes man prie kai kuriu sukneliu tai tik pakelti plaukai tinka... g.gif kolkas si labai patinka, tik kad nuometo norisi labai.. wub.gif
Atsakyti
Simpatiška, tikrai. Bet manau ir suknelės reiktų panašios kaip nuotraukoje, kad kaklas ir mentės būtų nuogos, tada tikrai gražiai atrodytų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 02 11, 22:25)
Sveikos! noreciau pasiklausti  blush2.gif  galvoju apie tokia arba panasia sukuosena... (aisku jei tiks prie sukneles)... tai ar imanoma pritvirtinti nuometa???  g.gif  ar nelabai?

Nuometa manau pritvirtinti galima prie bet kokios sukuosenos manyciau, bet va ar ziuresis tai jau klausimas...
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 02 11, 22:27)
Aš nieko neišmanau, bet taip įsivaizduoju, kad iš apačios, po ta 'kasa' būtų geriausia. mastau.gif

Na neisivaizduoju kaip nuometas po ta "kasa" atrodys g.gif Jauciu butu kaip suplotas ir prilipes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 02 11, 21:57)
Na neisivaizduoju kaip nuometas po ta "kasa" atrodys  g.gif  Jauciu butu kaip suplotas ir prilipes  g.gif
Hmz mastau.gif Gal tu ir teisi. Bent jau šioje foto, kai nugara nuoga ir jos niekas nedengia, tik gula ta kasa, man labai gražiai atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 11, 22:27)

As pritarciau Rykutei, kadangi nuometas po kasa tikrai atrodytu priplotais ir siaip neisivaizduoju net variantu kaip ji prisegti po kasa taip, kad butu grazu. Manau, kad prie sios sukuosenos nuometas netinka ax.gif
Ekstra atveju galima butu segti kur nors per viduri, bet ne faktas, kad bus grazu, nes sukuosena taip graziai nesiziures g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 02 11, 21:14)
Nesunku jei plaukai yra pakankamai ilgi ir tankus, kiek sunkiau, kai to nera, tada reik ideti daugiau pastanu  smile.gif Bet visada imanoma, jei tik siekia pecius  mirksiukas.gif
Susideda svariai, aisku, jei butu padaryta is tamsiu plauku, taip graziai ir tvarkingai neatrodytu, nebent plaukai labai zvilgantys  ax.gif
Nuometa tikrai lengvai pritvirtumete  4u.gif

Aciu uz komentara... manieji kaip tik sviesus... na ir ju kiekiu nesiskundziu blush2.gif

Dar galvoju priekyje daryti tokia raityta sruoga, tik gal ne tokia masyvia ir prilaizyta... Kaip vadinasi sis elementas, kad galeciau pagooglinti??

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 11, 23:56)
Simpatiška, tikrai. Bet manau ir suknelės reiktų panašios kaip nuotraukoje, kad kaklas ir mentės būtų nuogos, tada tikrai gražiai atrodytų. smile.gif

na mano nugaryte atvira bus tai tikrai ir plaukai trumpesni... na jauciu teks atsisakyti sios minties... nes norisi nuometo blush2.gif
Dar sita man grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 02 12, 12:05)
na mano nugaryte atvira bus tai tikrai ir plaukai trumpesni... na jauciu teks atsisakyti sios minties... nes norisi nuometo  blush2.gif 
Dar sita man grazi smile.gif

Man grazi irgi taip susukta uodegyte... as po kuoduko kompozicijos palikti gera kuoksta plauku ir taip susukti juos... bet kad paskui jie detusi ant vieno sono...
Atsakyti
na turesiu suknele tada galvosiu... imetu dar kelias foto sukuosenu..
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 02 12, 14:38)
na turesiu suknele tada galvosiu... imetu dar kelias foto sukuosenu..

ziuriu man kazkaip pradejo patikti visokie pynimai... bigsmile.gif

tik kad su mano plauku ilgiu nelabai gal kas panasaus gautusi???... verysad.gif

kaip manote?... plaukai dar nelabai siekia pecius... bet dar turiu beveik 6 men... g.gif

4u.gif
Atsakyti