Sveikos! noreciau pasiklausti
galvoju apie tokia arba panasia sukuosena... (aisku jei tiks prie sukneles)... tai ar imanoma pritvirtinti nuometa???
ar nelabai?
na vat neisivaizduoju... aisku pirma reiktu suknyte issirinkt... nes man prie kai kuriu sukneliu tai tik pakelti plaukai tinka...
kolkas si labai patinka, tik kad nuometo norisi labai..
QUOTE(bubosecka @ 2010 02 11, 22:25)
Sveikos! noreciau pasiklausti
galvoju apie tokia arba panasia sukuosena... (aisku jei tiks prie sukneles)... tai ar imanoma pritvirtinti nuometa???
ar nelabai?
Nuometa manau pritvirtinti galima prie bet kokios sukuosenos manyciau, bet va ar ziuresis tai jau klausimas...
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 02 11, 22:27)
Aš nieko neišmanau, bet taip įsivaizduoju, kad iš apačios, po ta 'kasa' būtų geriausia. 
Na neisivaizduoju kaip nuometas po ta "kasa" atrodys
QUOTE(Rykute @ 2010 02 11, 21:57)
Na neisivaizduoju kaip nuometas po ta "kasa" atrodys
Jauciu butu kaip suplotas ir prilipes 
Hmz QUOTE(Dieter @ 2010 02 11, 22:27)
Aš nieko neišmanau, bet taip įsivaizduoju, kad iš apačios, po ta 'kasa' būtų geriausia. 
As pritarciau Rykutei, kadangi nuometas po kasa tikrai atrodytu priplotais ir siaip neisivaizduoju net variantu kaip ji prisegti po kasa taip, kad butu grazu. Manau, kad prie sios sukuosenos nuometas netinka
Ekstra atveju galima butu segti kur nors per viduri, bet ne faktas, kad bus grazu, nes sukuosena taip graziai nesiziures
QUOTE(Benice @ 2010 02 11, 21:14)
Nesunku jei plaukai yra pakankamai ilgi ir tankus, kiek sunkiau, kai to nera, tada reik ideti daugiau pastanu
Bet visada imanoma, jei tik siekia pecius
Susideda svariai, aisku, jei butu padaryta is tamsiu plauku, taip graziai ir tvarkingai neatrodytu, nebent plaukai labai zvilgantys
Nuometa tikrai lengvai pritvirtumete
Susideda svariai, aisku, jei butu padaryta is tamsiu plauku, taip graziai ir tvarkingai neatrodytu, nebent plaukai labai zvilgantys
Nuometa tikrai lengvai pritvirtumete
Aciu uz komentara... manieji kaip tik sviesus... na ir ju kiekiu nesiskundziu
Dar galvoju priekyje daryti tokia raityta sruoga, tik gal ne tokia masyvia ir prilaizyta... Kaip vadinasi sis elementas, kad galeciau pagooglinti??

QUOTE(Dieter @ 2010 02 11, 23:56)
Simpatiška, tikrai. Bet manau ir suknelės reiktų panašios kaip nuotraukoje, kad kaklas ir mentės būtų nuogos, tada tikrai gražiai atrodytų. 
na mano nugaryte atvira bus tai tikrai ir plaukai trumpesni... na jauciu teks atsisakyti sios minties... nes norisi nuometo
Dar sita man grazi
QUOTE(bubosecka @ 2010 02 12, 12:05)
na mano nugaryte atvira bus tai tikrai ir plaukai trumpesni... na jauciu teks atsisakyti sios minties... nes norisi nuometo
Dar sita man grazi
Dar sita man grazi
Man grazi irgi taip susukta uodegyte... as po kuoduko kompozicijos palikti gera kuoksta plauku ir taip susukti juos... bet kad paskui jie detusi ant vieno sono...
na turesiu suknele tada galvosiu... imetu dar kelias foto sukuosenu..
QUOTE(bubosecka @ 2010 02 12, 14:38)
na turesiu suknele tada galvosiu... imetu dar kelias foto sukuosenu..
ziuriu man kazkaip pradejo patikti visokie pynimai...
tik kad su mano plauku ilgiu nelabai gal kas panasaus gautusi???...
kaip manote?... plaukai dar nelabai siekia pecius... bet dar turiu beveik 6 men...