QUOTE(Mazgelis @ 2010 02 23, 12:16)
as taip pat galvoju apie nedideli papuosima i plaukus.. galvoju pasidaryti gele is medziagos (arba prasysiu, kad siuveja padarytu)..na cia batas, bet gele galvoju tokia, arba plevesuojanciais krastais.. ziuresiu, kad tiktu pagal suknia..
Tikrai galima tokia pasigaminti, aš būtent tuom ir užsiimu pastarosiomis dienomis, kai nufotkinsiu, parodysiu rezultatus
Neseniai pagaminau medžiaginę rožę klientei, tai labai patiko, padarėme kuoduką ir šone įsegėme tą rožę
QUOTE(Bordini @ 2010 02 23, 17:55)
kadangi mano plaukai iki peciu ir kirpti tiesiai, nieko nesugalvoju,ka cia pasidaryt grazaus.. nemegstu kuodeliu, dazniausiai vaikstau palaidais plaukais. kazkaip sita sukuosena uzstrigo,
tik man tas "kaspinelis" negrazu. ka butu galima vietoj jo isegt?
Galima medžiaginį papuošimą, galima metalinį kitokį, galiausiai galima ir nieko nesegti arba kokią mažą gyvą gėlytę
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 02 23, 22:59)
noriu paprasyti pagalbos, kirpejai dar nerodziau sukneles modeliuko, noriu pasiruosti pvz visu pirmiausia ko noreciau, siaip svarstau galimybe buti palaidais plaukais
be nuometo, nepatinka man jie visai,ir be to pas mane jie stori sviesus ir ilgi

pasigyriau

ka galit patarti? ar netiktu palaidi plaukai prie sios suknios? gal kuodukas? bet kad labai sunkus jis tada bus
Šioje vietoje pritariu

Įdėtame pvz. man visiškai nepatinka modelio šukuosena, viskas ant tiek "sulaižyta", kad vos ne plika atrodo
Manau, kad prie šios suknytės tiktų palaidų plaukų šukuosena. Pastebėjau, kad dauguma iš mūsų esame ne modeliai ir neturime idealių kaklo linijų, tobulos veido formos, todėl didžiajai daugumai labiau tinka palaidi nei susegti plaukučiai. Visada reikėtų pgl. galimybes derinti šukuoseną prie bendro stiliaus, tačiau nevertėtų pamiršti ir apie tai, kad bet kokia suknytė gali nesižiūrėti jei šukuosena tinka prie jos, bet visai netinka prie veido
Ir siūlau nekreipti didelio dėmesio į modelių šukuosenas pvz., kur rodoma suknytė. Auksčiau parodytame pvz. parodyta suknytė, nuometas ir tik tą norėta pabrėžti, nes palikus modeliui palaidus plaukus nesimatytų tas nuometo grožis
QUOTE(leliuga @ 2010 02 24, 09:29)
Gal kirpėjos prakonsultuos,kaip kuodelis susuktas,kaip kriauklę sukt ar kitaip? Labai jau gražu
Taip, čia panašu į kriauklę, kuri eina iš apačios į viršų, manau, kad reikėtų šiek tiek ir pavelti plaukučius, kad išgautumėte apvalesnę formą. Bet kokiu atv. reikėtų pavelti, nes ir nesilaikytų nepavėlus