Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai

QUOTE(Daluksa @ 2010 03 05, 21:30)
Mano vėlykinukas dar nekrauna žiedų, pas draugę jau žydi  g.gif kažkokia man nuojauta, kad nežydės jis iš vis  g.gif kaip jį paskatint?  g.gif pirmi metai vėlykinuką turiu pirmi metai  g.gif

kai kurie ir vėliau pražysta kaip pvz mano kalėdukas vienas ne per kalėdas o visada per velykas žydi biggrin.gif
Atsakyti
Mano kaikurie kalėdukai jau puošiasi pumpurais,o keli jau ir pražydo mirksiukas.gif ,o velykiukai panašu,kad jua mezga pumpurėlius,labai jau paanašios užumazgos matosi smile.gif
Atsakyti
Mano ir vienas kaledukas zydiuser posted image Dar vienas krauna kelis pumpurelius ir nusipirkau balta velyliuka....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 03 08, 14:42)
Mano ir vienas kaledukas zydiuser posted image Dar vienas krauna kelis pumpurelius ir nusipirkau balta velyliuka....

smagu,juolab ,kad pražydo dar kovo 8 rytą blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Mamytes HELP sad.gif Mirsta mano kaledukas verysad.gif Stovi jau koks menuo visas suglebes, nupezes, lapeliai minksti blink.gif nezinau ka blogai darau unsure.gif palaistau karta i savaite, apipurskiu retkarciais, taip graziai prazydejo pries kaledas, bujojo visas, o dabar se tau kad nori baigia saknis uzversti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2010 03 13, 12:50)
Mamytes HELP  sad.gif  Mirsta mano kaledukas  verysad.gif  Stovi jau koks menuo visas suglebes, nupezes, lapeliai minksti  blink.gif  nezinau ka blogai darau  unsure.gif  palaistau karta i savaite, apipurskiu retkarciais, taip graziai prazydejo pries kaledas, bujojo visas, o dabar se tau kad nori baigia saknis uzversti  wink.gif

Įtariu,kad Jūsų kalėdukas pašalo ,o ir dregmė jam ne į naudą.
Todėl,revizuojat šaknis, pašalinat puvinį,cinamoninat tada persodinat į naują substraktą jį prieš tai lengvai sudrėkinusi vandeniu) ir vazonėlį kišat į maišą sudarydama šiltnamio efektą į savaitę sykį pravedinant,vazoniuką laikot apie 3-4 savaites,kol nepasirodys naujos baltos orinės šaknelės smile.gif
Jei kas neaišku rašykit man į AŽ smile.gif
Papildyta:
2009m. naujienos:
user posted image
X "THOR BRITTA"

user posted image
X "THOR CARMEN"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 13 kovo 2010 - 13:00
Mano namuose jau pradedam ruoštis velykoms ax.gif iš maniškių 9 ripsalidopsių -3 jau su pumpurais,o kiti jau ir pūkelius turi smile.gif
Atsakyti

Dar viena naujiena: tai rusų selekcininkų darbas-
Tai naujas hibrido porūšis Cobia Collector
Šis porūšis skiriasi nuo įprastų kalėdukų savo ypatinga žiedlapių forma ir blizgiu atspalviu

user posted image
Atsakyti
Pražydom:"Naomi"
user posted image
user posted image
Atsakyti
Krauna ir mano velykiukas žiedukus, bet dar pasirodyti negalim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 03 13, 17:50)
Dar viena naujiena: tai rusų selekcininkų darbas-
Tai naujas hibrido porūšis Cobia Collector
Šis porūšis skiriasi nuo įprastų kalėdukų savo ypatinga žiedlapių forma ir blizgiu atspalviu

user posted image

Bet šitas, tai nerealiai gražus. Galima nors pasvajoti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūrė @ 2010 03 15, 23:27)
Bet šitas, tai nerealiai gražus. Galima nors pasvajoti.  wub.gif

Pritariu drinks_cheers.gif ,nes keletas plokštelių kainuoja panašiai itke ,kiek minimumas šiai dienai doh.gif verysad.gif
Atsakyti