Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai

Visos geltono norim happy.gif

Aš eilėj pirma angel_not.gif

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 03 19, 20:40)
Visos geltono norim  happy.gif 

Aš eilėj pirma angel_not.gif

biggrin.gif  4u.gif

su geltonu,be problėmų,nes topsecret.gif kuo daugiau juos Plėšai,tuo duagiau jie auga ir žydi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 03 19, 20:31)

Plius - kaip pažiūrėt, kas pas tamstą ant palangių?

Ant mano palangių šiemet bardakas,nes ant vienos palangės daigynas(pomidorai ir kt doh.gif )
user posted image
,ant kitos karaliauja Sanpauljios,o ant liuksių kišmišas,kalėdukai,velykiukai,orchidėjos ir daiginukai doh.gif biggrin.gif
Bet galiu parodyti kaip atrodo palangės kai būna sutvarkytos(praėjusių metų foto) blush2.gif
http://public.fotki....alang/draugyst/
http://public.fotki..../kaldin-palang/
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 03 19, 20:31)
Ta proga permečiau iš naujo visą temą, nes ir pati pamiršau, ką užsisakinėjau  ax.gif

Taigis, buvau užsakiusi "X Sanibel " - norėčiau 2, kad formuot krūmelį iškart.
Dar norėčiau X "LIMELIGHT DANCER" - irgi 2, jei turi. Arba dar kokių kitokių geltonų...priklausomai nuo to, kas yra pridaiginta.

o gal turi dar X "BRISTOL ROSE"?

Atsiųstum, kai atšils..

Plius - kaip pažiūrėt, kas pas tamstą ant palangių?

Evers - ir žiedai gražūs, ir nuotraukos  wub.gif

"Bristol RED" buvau užsisakius iš Vokietijos,bet taip ir negavau,o iš kitų užsakytų sugėbėjau išsaugoti tik 2 segmentukus,nes visi kiti mane pasiekė sušalę,prie špat kalėdas verysad.gif
Klausimas ar pati iš Ukmergės?
Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2010 03 19, 20:38)
ir as geltono norecia
zinot jai po teisybe maciau kaune aleksoto karmelitoj kaleduka tipo geltonas parodytas,bet jis nezydi ,tai va nesigundziau pirkti,,kad butu maziukasuz kokius 5lt tai velnias buciau paemus,bet jis toks nemazas,kainos nebuvo,tai ir nesigundzia
stovejo aukstai,tai niekaip neisejo narelio nugvelbt ax.gif

Jeigu retesnių atspalvių tai pigus nebus,mažiausia kaina už vazonėly šiaip būna nuo 15 Lt. mirksiukas.gif
Merginos į Až savo adresiukus surašykit mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano baltas velykiukas turbut ir neprazys,pernai kaip pirkau taip graziai baltai zydejo,siemet ne uzuomazgos nesimato verysad.gif
Atsakyti
Merga, ne, aš iš Vilniaus. Parašysiu tau dėl siuntinuko į až, kai atšils labiau..Nes dabar siunčiant, kai taip dirba Lietuvos paštas..Rizika sušaldyt yra..o dėl pirmadienio - aš ne Vilniuj būsiu..
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 03 20, 07:23)
su geltonu,be problėmų,nes topsecret.gif kuo daugiau juos Plėšai,tuo duagiau jie auga ir žydi  blush2.gif

gyveni ir mokais, o man taip gaila juos plėšyti biggrin.gif niu dabar jau negaila tada bus blush2.gif

QUOTE(merga @ 2010 03 20, 08:25)
Klausimas ar pati iš Ukmergės?

aš iš ten blush2.gif

QUOTE(egleja @ 2010 03 20, 10:12)
o mano baltas velykiukas turbut ir neprazys,pernai kaip pirkau taip graziai baltai zydejo,siemet ne uzuomazgos nesimato verysad.gif

mano nei viena velykiukas nežydi ir nesiruošia tik lapukus augina g.gif
Papildyta:
ir dar klausimas ar tik pas mane ar ir pas kitas, niu neiviena gėlė taip nerenka dulkiu kaip kalėdukai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2010 03 20, 10:38)
ir dar klausimas ar tik pas mane ar ir pas kitas, niu neiviena gėlė taip nerenka dulkiu kaip kalėdukai  blink.gif

Na, pas mane santpaulijos dulkes siurbia, pinigų medis dar..Kalėdukai nelabai..Bet kita vertus..aš labai palanges valau, rėmus, kad dulkių nebūtų..tai ant gėlių nesėda..Dažnai purškiu tokiu purkščiuviuku, kur ne lašais..bet rasa, vendens dulkėm purškia..Nes va dabar kalėdiniai..visi purmpurus krauna - jų nepajudinsi, velykinių atsisakiau..tai kalėdiniai iš to džiaugsmo trečią kartą žydi... wub.gif Galvoju, kokia dėkinga gėlė..Žydi žiemą, kai nieks nežydi ir tamsu..Žydi pavasarėjant, žydi įsipavasarėjus..vasarą išgarbini į balkoną ir tik lapus auginasi nieko nereikalaudama, o paskui po vasaros..Pakenčia šaltį iki šildymo sezono ir tik jo dėka naujus žiedus krauna..ir visokių spalvų..Ir ligoms gan atsparūs..Manausi visas santpaulijas iš namų garbint lauk..Ir augint kalėdinius..
Atsakyti
Parodysiu ir as saviski user posted image
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 03 20, 11:17)
Na, pas mane santpaulijos dulkes siurbia, pinigų medis dar..Kalėdukai nelabai..Bet kita vertus..aš labai palanges valau, rėmus, kad dulkių nebūtų..tai ant gėlių nesėda..Dažnai purškiu tokiu purkščiuviuku, kur ne lašais..bet rasa, vendens dulkėm purškia..Nes va dabar kalėdiniai..visi purmpurus krauna - jų nepajudinsi, velykinių atsisakiau..tai kalėdiniai iš to džiaugsmo trečią kartą žydi... wub.gif Galvoju, kokia dėkinga gėlė..Žydi žiemą, kai nieks nežydi ir tamsu..Žydi pavasarėjant, žydi įsipavasarėjus..vasarą išgarbini į balkoną ir tik lapus auginasi nieko nereikalaudama, o paskui po vasaros..Pakenčia šaltį  iki šildymo sezono ir tik jo dėka naujus žiedus krauna..ir visokių spalvų..Ir ligoms gan atsparūs..Manausi visas santpaulijas iš namų garbint lauk..Ir augint kalėdinius..

niu palanges valau aš kiekviena diena nes dulki čiaudau blush2.gif bet vistiek traukia dulkes nors tu ka ir pinigu medis irgi biggrin.gif

aha aš irgi perku dulksna ir purškiu ax.gif

drinks_cheers.gif tikrai labai labai faina gėlytė wub.gif
Atsakyti
Lietaus laše,labai graži spalvytė tokia nerėkianti, rami ,kartu ir ryški,gal galėtum nufotografuoti labiau šviesoje?Ir dar vieną žiedelį iš arčiau.Gal kokius mainus suorganizuotumem....... ax.gif
Atsakyti
O aš turiu tokį kaktusą,kur lapai ne iš narelių,o tokie ilgi,plokšti ir žydi jis dideliais žiedais,kaip vadinasi nežinau blush2.gif Tai kol laikiau namuose,augo,bujojo ir nežydėjo.Vasarom išveždavau į sodą,o vieną rudenį užpykau ir neparnešiau į kambarį,palikau laiptinėj.Ir ką jūs manot,pradėjo rodyt po kelis žiedus,o dabar mačiau visos šakos pumpurais nusėtos,kai jau pražys,įkelsiu nuotrauką atpažinimui biggrin.gif
Atsakyti
Tai lapenis pas jus bigsmile.gif Siūlyčiqau nejudint dabar, o tai nubarstys pumpurus. Kaktusų žydėjimą labai dažnai paskatina blogesnės, net kritinės sąlygos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 20 kovo 2010 - 17:07