Na aš jau ir sunešiau savo kalėdukus ant palangiu, o laikiau iki dabar lauke....
QUOTE(Wilmaw @ 2010 09 24, 13:54)
Nieko,pasitaiko.
O tai kam jį persodinti jei jis yra nuostabios būklės
Ir dar kalėdukams,velykiukams reikalingi mažesni vazonėliai,tai juos skatina gausiau žydėti,o didėsniame -kol nerpiaugins šaknų menkai žydės arba išvis nežydės.
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2010 09 25, 08:19)
Na aš jau ir sunešiau savo kalėdukus ant palangiu, o laikiau iki dabar lauke....
Manieji šiandien emigruoja namo
QUOTE(merga @ 2010 09 25, 11:53)
O aš saviškius ryt parsinešiu. Dar galėtų tupėt balkone, bet ilgam išvykstu, tai šeimyna nesugalvos parnešt namo
QUOTE(Mimmi @ 2010 09 25, 16:27)
O as saviskius ryt parsinesiu. Dar galetu tupet balkone, bet ilgam isvykstu, tai seimyna nesugalvos parnest namo 
Tai jau taip
MANIEJI dar istiklintam balkone.. lai dar tupi silta ten pietinis balkonas..dabar yra virs 20laipsniu..nakty nespeja tiek atsalt..tad pabusim kol atves labiau..
QUOTE(evers @ 2010 09 25, 17:45)
MANIEJI dar istiklintam balkone.. lai dar tupi silta ten pietinis balkonas..dabar yra virs 20laipsniu..nakty nespeja tiek atsalt..tad pabusim kol atves labiau.. 
gali būti
Mano dar stiklintam balkone ir dar bus - juk bobų vasara, namie parnešti dar rugsėjį pražydės...Nieko nebus, iki spalio vidurio šaldysiu balkone, nes vis tiek iki 8 C naktį dar ilgokai nebus...Labai tikiuos, kad tolimesnis šaldymas dar labiau privers pumpuruotis, kas ir darosi, bei nuvėlins stadiją, kai pumpurai jau skleidžiasi - noriu šią širdies atgaivą pasilikt darganų laikotarpiui...
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 26, 18:50)
Mano dar stiklintam balkone ir dar bus - juk bobų vasara, namie parnešti dar rugsėjį pražydės...Nieko nebus, iki spalio vidurio šaldysiu balkone, nes vis tiek iki 8 C naktį dar ilgokai nebus...Labai tikiuos, kad tolimesnis šaldymas dar labiau privers pumpuruotis, kas ir darosi, bei nuvėlins stadiją, kai pumpurai jau skleidžiasi - noriu šią širdies atgaivą pasilikt darganų laikotarpiui...
Nėr ko baimintis, kai dienomis apie 23, o naktim apie 15 C...
Kagi, pralaikiau savo plokstenius lauke, tai tame rezultatas - abu apsipyle pumpurais. Tiek velykinis, tiek kaledinis
Zydes turbut uz kokiu 2sav...
mano dar balkone visi...bet jau kaledukas krauna pumpurus..is senojo nieko dar nesimato..velykiniai irgi nieko kaip ir turetu but..