Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai

Na aš jau ir sunešiau savo kalėdukus ant palangiu, o laikiau iki dabar lauke....
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2010 09 24, 13:54)
Nepykit uz padaryta netvarka blush2.gif
user posted image

Nieko,pasitaiko. mirksiukas.gif
O tai kam jį persodinti jei jis yra nuostabios būklės g.gif
Ir dar kalėdukams,velykiukams reikalingi mažesni vazonėliai,tai juos skatina gausiau žydėti,o didėsniame -kol nerpiaugins šaknų menkai žydės arba išvis nežydės. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2010 09 25, 08:19)
Na aš jau ir sunešiau savo kalėdukus ant palangiu, o laikiau iki  dabar lauke....

Manieji šiandien emigruoja namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 09 25, 11:53)
Manieji šiandien emigruoja namo  biggrin.gif

O aš saviškius ryt parsinešiu. Dar galėtų tupėt balkone, bet ilgam išvykstu, tai šeimyna nesugalvos parnešt namo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimmi: 25 rugsėjo 2010 - 15:50
QUOTE(Mimmi @ 2010 09 25, 16:27)
O as saviskius ryt parsinesiu. Dar galetu tupet balkone, bet ilgam isvykstu, tai seimyna nesugalvos parnest namo doh.gif

Tai jau taip smile.gif
Atsakyti
MANIEJI dar istiklintam balkone.. lai dar tupi silta ten pietinis balkonas..dabar yra virs 20laipsniu..nakty nespeja tiek atsalt..tad pabusim kol atves labiau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 09 25, 17:45)
MANIEJI dar istiklintam balkone.. lai dar tupi silta ten pietinis balkonas..dabar yra virs 20laipsniu..nakty nespeja tiek atsalt..tad pabusim kol atves labiau.. ax.gif

gali būti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane visi kalėdukai apsipylę žiedų užuomazgom, išskyrus viena doh.gif, per vasarą užaugo trigubai, bet ir toliau narelius augina, o žydėt net negalvoja blink.gif. Nu ir palikau balkone, tegu tupi. Matyt dar šalčio negavo, kad taip g.gif, bet ir pernai jis pas mane nežydėjo ax.gif
Atsakyti
Mano dar stiklintam balkone ir dar bus - juk bobų vasara, namie parnešti dar rugsėjį pražydės...Nieko nebus, iki spalio vidurio šaldysiu balkone, nes vis tiek iki 8 C naktį dar ilgokai nebus...Labai tikiuos, kad tolimesnis šaldymas dar labiau privers pumpuruotis, kas ir darosi, bei nuvėlins stadiją, kai pumpurai jau skleidžiasi - noriu šią širdies atgaivą pasilikt darganų laikotarpiui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 26 rugsėjo 2010 - 17:53
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 26, 18:50)
Mano dar stiklintam balkone ir dar bus - juk bobų vasara, namie parnešti dar rugsėjį pražydės...Nieko nebus, iki spalio vidurio šaldysiu balkone, nes vis tiek iki 8 C naktį dar ilgokai nebus...Labai tikiuos, kad tolimesnis šaldymas dar labiau privers pumpuruotis, kas ir darosi, bei nuvėlins stadiją, kai pumpurai jau skleidžiasi - noriu šią širdies atgaivą pasilikt darganų laikotarpiui...

lotuliukas.gif ,tik per daug negrūdink,kad pumpurų nenumėtytų mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nėr ko baimintis, kai dienomis apie 23, o naktim apie 15 C... g.gif
Atsakyti
Kagi, pralaikiau savo plokstenius lauke, tai tame rezultatas - abu apsipyle pumpurais. Tiek velykinis, tiek kaledinis doh.gif Zydes turbut uz kokiu 2sav...
Atsakyti
mano dar balkone visi...bet jau kaledukas krauna pumpurus..is senojo nieko dar nesimato..velykiniai irgi nieko kaip ir turetu but.. g.gif
Atsakyti