Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai

QUOTE(merga @ 2010 10 13, 15:54)
Azotas žymimas raide (N)
aš taip pat naudoju Schultz trąšas savo sanpaulijom na žinoma ir plokšteniai su nareniais "pasmalyžiauja"  biggrin.gif

Merga, galiu pasakyti, kad iš Jūsų gautas geltonas kalėdukas gausiausiai žiedukais aplipo, nors yra pats mažiausias pas mane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2010 10 17, 21:28)
Merga, galiu pasakyti, kad iš Jūsų gautas geltonas kalėdukas gausiausiai žiedukais aplipo, nors yra pats mažiausias pas mane  thumbup.gif

Malonu aciuks.gif Šiandien vienas iškeliauja Kaunan mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi pastebėjau, kad geltonieji labiausiai apsipumpuruoja - iš vienos plokštelės net 3 pumpurai būna, masiškai po 2, kur ne kur tik po 1, kas sakykim, yra norma beach danceriams - tie augina ant absoliučiai kiekvienos plokštelės pumpurus, betgi po 1, kur ne kur po 2, o balti - daugiausia tik šakų paskutinėse plokštelėse, bet po vieną, labai stambų žiedą. Pas mane baltasis pirmasis ir prasiskleis..

man atrodo, kad būtent geltonųjų nepaprastas žydėjimas ir yra pagrindinė jų neatsparumo priežastis, ar negali taip būt? nes kalėdinius ir taip prižiūrėt reikia, o geltonuosius - ypač..

kaip smagu...už langų - minusas, šalnos, viskas gęsta, visi lapai krenta...
o namie - viskas tik žydėt ruošiasi, visi kaktusai, liudisija su 50<... žvakių... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 18 spalio 2010 - 08:33
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 18, 09:30)

man atrodo, kad būtent geltonųjų nepaprastas žydėjimas ir yra pagrindinė jų neatsparumo priežastis, ar negali taip būt? nes kalėdinius ir taip prižiūrėt reikia, o geltonuosius - ypač..

Pas mane jie kažkaip vienodai priežiūros gauna, net galima sakyt nepriežiūros blush2.gif g.gif
Jei rasčiau kur tokį violetinį, kaip kad temos pradžioj yra, nežinau, bet kokia kaina manęs nesustabdytų rolleyes.gif
Atsakyti
Daluksa o cia kuris jau taip patinka..man visi jie super... thumbup.gif
Atsakyti
Mano baltasis taip pat žiedus krauna , bet jų nėra daug ax.gif, ar geltonžiedis daugiau žydi? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 19 spalio 2010 - 08:29
Mano kalėdukai persikraustymą atlaikė puikiai. Dabar šiltai sutupdyti nuo dūšios pumpurus augina ax.gif. Tik vienas vienintelis kalėdinis naujus narelius augina, nors tu ką jam. Nei vieno žiedelio doh.gif. Aš visus vienodai prižiūriu, ir geltonus, ir baltus, tai irgi pastebėjau, kad geltoniukai labiau pumpuriukais aplipę negu kiti. Bet nors ir kaip gaila, nematysiu žiedų,nes esu sanatorijoje unsure.gif, o kai gryšiu, bus likęs vienas kitas žiedelis g.gif. Ech, lauksiu kitų metų žydėjimo mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 10 19, 13:13)
Mano kalėdukai persikraustymą atlaikė puikiai. Dabar šiltai sutupdyti nuo dūšios pumpurus augina ax.gif. Tik vienas vienintelis kalėdinis naujus narelius augina, nors tu ką jam. Nei vieno žiedelio doh.gif. Aš visus vienodai prižiūriu, ir geltonus, ir baltus, tai irgi pastebėjau, kad geltoniukai labiau pumpuriukais aplipę negu kiti. Bet nors ir kaip gaila, nematysiu žiedų,nes esu sanatorijoje unsure.gif, o kai gryšiu, bus likęs vienas kitas žiedelis g.gif. Ech, lauksiu kitų metų žydėjimo mirksiukas.gif.

Tai zydejimas turetu prasideti kazkur lapkricio vidury ax.gif smile.gif ,ir galvoju,kad iki to laiko grisit namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 10 18, 19:01)
Daluksa o cia kuris jau taip patinka..man visi jie super... thumbup.gif

Visi violetiniai nuostabūs smile.gif labai norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 19, 17:10)
Tai zydejimas turetu prasideti kazkur lapkricio vidury  ax.gif  smile.gif ,ir galvoju,kad iki to laiko grisit namo biggrin.gif

mano kai kurie jau pilnai kitą savaitę greičiausiai skleisis, kai irgi nebūsiu namie...taigi, pirmųjų žiedų nepamatysiu, betgi gerai, kad ne visi vienu metu žydi...Ant kiekvieno bus dar nesukrautų pilnai pumpurų..
Atsakyti
Maniškiai irgi apsipumpuravo bigsmile.gif Net ir visai mažuliukai, kai Merga pavasarį siuntė thumbup.gif Tai dabar jau lauksiu, lauksiu... ir tikėsiuosi namuose tuo metu būti biggrin.gif Tik kai jie pradeda žydėti dar labiau pradedu norėti daugiau, įvairesniu, dar daaaugiau, daaaar įvairesniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 18, 08:05)
Malonu aciuks.gif Šiandien vienas iškeliauja Kaunan  mirksiukas.gif

gal netycia pas mane? blush2.gif
Atsakyti