Sveikos,
QUOTE(Alvyda @ 2009 11 25, 07:38)
Labas rytas. Kol kas pakilau labai simboliškai - net pakilimu nelaikoma... Bet kas įdomiausia, pabadžiau fertilityje įvesti rytdienos tempą +1 dalį ir man nubrėžė O liniją ant 23CD

Kodėl jis taip grybauja?
Todėl kad OT teigiamą pažymėjai
QUOTE(staniule @ 2009 11 25, 08:34)
Tik truputi rudu isskyru pastebejau,nieko nesuprantu...pries mmm neteplioja siaip jau...nejaugi pasitvirtins man ta bjaurybe endometrioze
Dėl vienkartinio patepliojimo tikrai neverta graužtis
QUOTE(agupu @ 2009 11 25, 08:50)
Labas rytas mergaites, as pamaciau II

Nors nelabai ryskus tas antras bruksniukas , bet visvien matau
Sveikinu

Labai ryškus tas antras, abejonių jokių nelieka
QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 25, 09:27)
O dabar norėčiau pasiklausti.
Atsakykit labiau nusimanančios. BT reiktų matuoti po 3 valandų miego. Mano situacija tokia - šią naktį parvyko iš kurorto tėvai, žodžiu prabudau 3:20 atsikėliau, pleptelėjom iki 3:50, BT visada matuoju 6:50 - tai laiko kaip ir pakaktų - bet tas 3 valandas aš nemiegojau

gulėjau, snaudžiau, užmigau - ar galiu tokį gražų šio ryto parodymą laikyti tikru
Manau kad nėra labai svarbi šiandienos BT, tiesiog žinok kad gali būti netiksli ir tiek. Rytoj bus tikslesnė
QUOTE(kviettka @ 2009 11 25, 10:11)
aš tai matuoju su skaitmeniniu termometru, nes biškutį bijau gyvsidabrinį kišt, mažu dar kas

tik manau, kad mano skaitmeninis riebumą rodo, nes vakar šiaip temp pabandžiau pasimatuot, su skaitmeninius 35,5, o su gyvsidabrio - 36,1.
Gal dėl to man ir nekyla

Nors šiandien pakilo per 0,1
Skirtingi termometrai dažnai skiringas temperatūras rodo. Dėl to ir liepiama BT matuoti visą ciklą su tuo pačiu termometru