Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(kviettka @ 2009 11 25, 11:19)
tai vat ir nekeiciu termometro. Bet didet tai neturetu juk wink.gif kokia temperatura, jau tokia, ilgiau palaikius nesusils...

Elektroninį palaikius po to kai jis ima pypsėt - dar pakyla keliom daliukėm, pabandyk, nebent tavo termometras kažkoks kitoks, nes čia vasarą atrodo mėgino ne viena - visoms tas pats gavosi 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas lygioji biggrin.gif Agupu dideliausi sveikinimai nestuke.gif proga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 11 25, 11:23)
lygioji  biggrin.gif 

Toliau taip lygiai į pergalę nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 25, 11:23)
Elektroninį palaikius po to kai jis ima pypsėt - dar pakyla keliom daliukėm, pabandyk, nebent tavo termometras kažkoks kitoks, nes čia vasarą atrodo mėgino ne viena - visoms tas pats gavosi  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2009 11 25, 11:23)
Labas rytas lygioji  biggrin.gif  Agupu dideliausi sveikinimai  nestuke.gif  proga  4u.gif  4u.gif

grazi lygioji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 11 25, 10:23)
Labas rytas lygioji  biggrin.gif

Labai gražu bigsmile.gif Taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 25, 07:50)
Labas rytas mergaites, as pamaciau II yahoo.gif Nors nelabai ryskus tas antras bruksniukas , bet visvien matau yess.gif
nebelauk ir daryk NT  thumbup.gif

Oi kaip faina, didziausi sveikinimai su nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(agupu @ 2009 11 25, 08:50)
Labas rytas mergaites, as pamaciau II yahoo.gif

nuosirdus sveikinimai thumbup.gif

QUOTE(AudroneM @ 2009 11 25, 09:51)

dziaugiames pilvuku ir gal neieskom ligu mirksiukas.gif
gal tu nebematuok tos tempos ir dziaukis nestumu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Alvyda @ 2009 11 25, 07:38)
Labas rytas. Kol kas pakilau labai simboliškai - net pakilimu nelaikoma... Bet kas įdomiausia, pabadžiau fertilityje įvesti rytdienos tempą +1 dalį ir man nubrėžė O liniją ant 23CD  blink.gif Kodėl jis taip grybauja?

Todėl kad OT teigiamą pažymėjai biggrin.gif

QUOTE(staniule @ 2009 11 25, 08:34)
Tik truputi rudu isskyru pastebejau,nieko nesuprantu...pries mmm neteplioja siaip jau...nejaugi pasitvirtins man ta bjaurybe endometrioze g.gif

Dėl vienkartinio patepliojimo tikrai neverta graužtis

QUOTE(agupu @ 2009 11 25, 08:50)
Labas rytas mergaites, as pamaciau II yahoo.gif Nors nelabai ryskus tas antras bruksniukas , bet visvien matau yess.gif

Sveikinu thumbup.gif Labai ryškus tas antras, abejonių jokių nelieka wub.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 25, 09:27)
O dabar norėčiau pasiklausti.
Atsakykit labiau nusimanančios. BT reiktų matuoti po 3 valandų miego. Mano situacija tokia - šią naktį parvyko iš kurorto tėvai, žodžiu prabudau 3:20 atsikėliau, pleptelėjom iki 3:50, BT visada matuoju 6:50 - tai laiko kaip ir pakaktų - bet tas 3 valandas aš nemiegojau  doh.gif gulėjau, snaudžiau, užmigau - ar galiu tokį gražų šio ryto parodymą laikyti tikru  g.gif

Manau kad nėra labai svarbi šiandienos BT, tiesiog žinok kad gali būti netiksli ir tiek. Rytoj bus tikslesnė mirksiukas.gif

QUOTE(kviettka @ 2009 11 25, 10:11)
aš tai matuoju su skaitmeniniu termometru, nes biškutį bijau gyvsidabrinį kišt, mažu dar kas smile.gif tik manau, kad mano skaitmeninis riebumą rodo, nes vakar šiaip temp pabandžiau pasimatuot, su skaitmeninius 35,5, o su gyvsidabrio - 36,1.
Gal dėl to man ir nekyla smile.gif Nors šiandien pakilo per 0,1 smile.gif

Skirtingi termometrai dažnai skiringas temperatūras rodo. Dėl to ir liepiama BT matuoti visą ciklą su tuo pačiu termometru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 11 25, 06:38)
Labas rytas.

As tai visai sutikciau su programa: BT pakilimas, OT teigiamas- ko dar noreti? smile.gif

QUOTE(Ankara @ 2009 11 25, 07:12)
Labas rytas  smile.gif
Pasirodysiu ir aš po ilgo laiko tarpo  blush2.gif
Visoms sėkmės gaudant gandrus už kojos  mirksiukas.gif
user posted image

Ziuriu, si menesi nemazai merginu turi staigius suolius i virsu! thumbup.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 25, 08:27)
Labas rytas matuoklės  bigsmile.gif

Jei guledama labai nesivartei, tai mazu ir apytiksle BT mirksiukas.gif

Agupu, tavo nestumas nenustebino, bet labai praskaidrino diena! thumbup.gif Ir visai ten ne vaiduoklis, o labai ryskus II wub.gif wub.gif wub.gif Dideliausi sveikinimai! smile.gif

Pas mane siokios tokios permainos (tikesimes, kad i gera smile.gif):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 11 25, 12:24)
Jei guledama labai nesivartei, tai mazu ir apytiksle BT  mirksiukas.gif

Pas mane siokios tokios permainos (tikesimes, kad i gera

Stengiausi ramiai ramiai gulėt hihihi.gif

Oho koks pakritimas, na jei tai implantacija, tai jau stipriai įsikabins bigsmile.gif Aišku to ir linkiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 11 25, 11:10)
Sveikos,

Todėl kad OT teigiamą pažymėjai biggrin.gif

nu tai kad jis teigiamas... ir šiandien dar vis teigiamas... vat ir galvoju, kad gal O vakar ar bent jau šiandien turėtų būt g.gif

QUOTE(Selva @ 2009 11 25, 11:24)
As tai visai sutikciau su programa: BT pakilimas, OT teigiamas- ko dar noreti? smile.gif

kad čia joks ne pakilimas g.gif tik per 1 dalį...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 11 25, 10:33)
kad čia joks ne pakilimas  g.gif tik per 1 dalį...

Na tai kol kas ir nebrezia. As supratau, kad tau breze, kai dar vienos dienos BT pridejai 0.1aukstesne? g.gif

P.S. Dar norejau pasitikslint, kada tas nestumo hormonas pradeda gamintis? Nuo pastojimo, ar nuo implantacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 25 lapkričio 2009 - 11:46