Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Daiva St. @ 2010 01 28, 13:06)
is Ikea pigiau butu. O kaip jus uzsisakote-per lenkus?

SM yra atskira tema apie ikea baldus
Pagrindiniai vezejai yra kaunieciai,pristatantys visoje LT-Valentinas ir Renaldas ,pristatymo salygos pas juos gali skirtis,gali paskaiciuoti pagal prekes svori,arba 10-11 % nuo sumos,reikia klausti 4u.gif Kontaktus galite rasti toje temoje arba google:baldasikeja 4u.gif (Valentinas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 28 sausio 2010 - 15:58
Labai gražus kambariukas mallena 4u.gif atrodo pats kambariukas nedidelis, o taip viskas išbaigta 4u.gif
Papildyta:
Dovilte, roletai labai pagyvina jūsų vaikučio kambarį 4u.gif
Atsakyti
[quote=mallena,2010 01 28, 12:01]
keliu mergaiciu prasymu, imetu kelias IKEA medines lovytes nuotraukeles, gyvai ji man graziau atrodo nei kataloge biggrin.gif Dabar ji sumazinta iki 1.4m, sekantis ilgis kai paaugs bus 1.7m, o galutinis 2m ax.gif

labai grazu 4u.gif
tik norejau paklausti, gal kam jau teko susidurti, ar nesijaucia tu sudurimu ciuzinio, kai jau pailginama lovyte ? 4u.gif labai man patinka sita lovyte, bet galvoju gal paskui bus nepatogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 01 28, 16:57)
SM yra atskira tema apie ikea baldus
Pagrindiniai vezejai yra kaunieciai,pristatantys visoje LT-Valentinas ir Renaldas ,pristatymo salygos pas juos gali skirtis,gali paskaiciuoti pagal prekes svori,arba 10-11 % nuo sumos,reikia klausti 4u.gif Kontaktus galite rasti toje temoje arba google:baldasikeja 4u.gif (Valentinas)

Aciu, tikrai nezinojau, kad yra kas veza is Ikea 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mes irgi ruosiames suneliui kambariuka irengineti, tad sia tema jau senokai seku smile.gif
QUOTE(Dovilte @ 2010 01 28, 13:55)

QUOTE(mallena @ 2010 01 28, 14:01)

QUOTE(Blond @ 2010 01 28, 14:36)

Labai grazus kambariukai wub.gif
Mallena turiu klausimeli blush2.gif Kur pirkote dryzuotus tapetus , jie man tokie grazus wub.gif ir kokia ju kainyte? aciu uz atsakyma 4u.gif
p.s mes ir galvojam baldelius pirkti is ikea blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2010 01 28, 18:08)

beje,girdejau,kad SM narems Valentinas taiko 10 % nuolaida,reiketu klausti.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 01 28, 20:15)
beje,girdejau,kad SM narems Valentinas taiko 10 % nuolaida,reiketu klausti.

aciu uz pasiulyma 4u.gif bet as londone gyvenu blush2.gif ir ikea visai netoli namu, tai jau viska gyvai apziurejus, tik reik pradeti irengineti doh.gif
Atsakyti
Labai mieli abu anksciau ideti kambariukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2010 01 28, 12:01)
keliu mergaiciu prasymu, imetu kelias IKEA medines lovytes nuotraukeles, gyvai ji man graziau atrodo nei kataloge biggrin.gif Dabar ji sumazinta iki 1.4m, sekantis ilgis kai paaugs bus 1.7m, o galutinis 2m  ax.gif

Koks mielas kambariukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2010 01 28, 18:08)
Sveikutes  4u.gif
Mes irgi ruosiames suneliui kambariuka irengineti, tad sia tema jau senokai seku  smile.gif
Labai grazus kambariukai  wub.gif
Mallena turiu klausimeli  blush2.gif  Kur pirkote dryzuotus tapetus , jie  man tokie grazus wub.gif  ir kokia ju kainyte? aciu uz atsakyma  4u.gif

pirkau dubingiuose, bet tai buvo jau pries tris metus, ir jei neklystu, rulonas kainavo 45lt... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, skaitinejau sia temele ir gal kas turit ideju kaip dvynukams(pradedant nuo 2 metuku) kambari irengti, o gal kas isirenge ir gali pasidalinti patarimais.
Atsakyti
Sveikutes,
Auginu 4 metu suneli. nusprendeme vaikui irgi kambari irengti, norejau pasiteirauti, gal kas tokias lovas vaikams pirkote?manoideja

Jos vadinasi pusaukstemis lovomis. Gal galite kas placiau papasakoti apie jas minusus ar pliusus.

Nes kol as gyvai ju nemaciusi, tai atrodo graziai, o ir vaikui gal idomiau butu dar po lova kaip bustine tureti ir pazaisti.
Atsakyti