Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Dar vienas pvz.http://www.kidsfurni...qn436uevkkv3626
[/quote]
Koks grozis wub.gif Nu zinokit susisuko galvele doh.gif , o jau aptarem su baldziumi, kokia darysim, bet kai pamaciau sita, negaliu atsilaikyti, ryt turejau duoti avansa, bet butinai paklausiu del sitos, gal imanoma bus padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2010 01 28, 13:01)
keliu mergaiciu prasymu, imetu kelias IKEA medines lovytes nuotraukeles, gyvai ji man graziau atrodo nei kataloge biggrin.gif Dabar ji sumazinta iki 1.4m, sekantis ilgis kai paaugs bus 1.7m, o galutinis 2m  ax.gif

user posted image

user posted image

wub.gif o čia ant langų roletas ar kaip vadinas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2010 02 04, 17:19)
user posted image

Mamytes kurios turit patirties gal galite man patarti?Siuo metu turi 2m.dukryte,o pavasari gims dar vienas vaikas,taigi norisi irengti is karto dviems vaikams kambari.

Tokia nuotrauka jau buvo praėjusioje temoje ir ne viena mama ją išpeikė:negali būti tokių aštrių išsikišusių kampų, tas viršutinės lovos išsikišimas/pakibimas visais aspektais yra blogai. Tiek paviršutininškai:nepatogu, nesaugu tiek gilesniu (pagal visus Feng šui ir pan) negali vaikų kambaryje būti tokių pakibimų tarp erdės, kampų ir pan.
Bet čia mano nuomonė ir minčių percitavimas iš praėjusios temos kitų dalyvių pasisakymų. mirksiukas.gif Jei jums tokia gražu- kodėl gi ne. rolleyes.gif

QUOTE(elifė @ 2010 02 04, 23:01)
wub.gif o čia ant langų roletas ar kaip vadinas?  blush2.gif

Atsakysiu už autorę- čia romanetės. Roletai tie- kur būna prie pat stiklo, susivynioja į tokį volelį lango viršuje
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atnala: 05 vasario 2010 - 11:16
QUOTE(atnala @ 2010 02 05, 12:14)

čia pasirodote ar parduodate?? rolleyes.gif Laukiam komentarų- bet pirmas įspūdis - thumbup.gif taip šviesu šviesu ir šilta šilta..
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 02 05, 11:21)

Atsakysiu už autorę- čia romanetės. Roletai tie- kur būna prie pat stiklo, susivynioja į tokį volelį lango viršuje

4u.gif girdėtas dalykas temukėj tik nežinojau su kuom valgomas blush2.gif
bet gražuuu wub.gif
Atsakyti
[quote=dije,2010 02 05, 13:17]
čia pasirodote ar parduodate?? rolleyes.gif Laukiam komentarų- bet pirmas įspūdis - thumbup.gif taip šviesu šviesu ir šilta šilta..

individualiai siuvu,parenku audinukus suderinu su klientu norais ir pasiuvu.Cia siuta mano klientei,vaikuciu kambariui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2010 02 04, 22:01)
wub.gif o čia ant langų roletas ar kaip vadinas?  blush2.gif

jau atsakė bet skubu pagirti romanetes wub.gif bandysim kažką panašaus meistrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos .

Gal žinot kur surasti dviaukštei lovai užuolaidą ar visokių pasiutų aksesuarų lovai.
na kažką tokio ax.gif Dar norėčiau ir kokybiškų patalynės komplektukų su herojais ar šiaip vaikiškais piešinukais.Ačiū už info ax.gif
user posted image
user posted image

p.s. na čia ir grožybių įdedat vaikų kambariams thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes... Prasau Jusu pagalbos. Mano berniuko kambaryje yra durys i balkona, na nepatinka man tai, bet neturiu kitos iseities ir negaliu pakeisti vaikui kambario. O problema tokia, kad net neisivaizduoju kaip 'paslepti' balkono durisuo kaimynu zvilgsniu, uzuolaidomis ar kuo kitu? Gal kokiu ideju turit, buciau lb dekinga...

Atsakyti
QUOTE(LittleStar @ 2010 02 06, 11:13)
Sveikos mamytes... Prasau Jusu pagalbos. Mano berniuko kambaryje yra durys i balkona, na nepatinka man tai, bet neturiu kitos iseities ir negaliu pakeisti vaikui kambario. O problema tokia, kad  net neisivaizduoju kaip 'paslepti' balkono durisuo kaimynu zvilgsniu, uzuolaidomis ar kuo kitu? Gal kokiu ideju turit, buciau lb dekinga...

na mes kartu dejome, roletus antt lango ir ant balkono duru wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilte: 06 vasario 2010 - 10:57
QUOTE(jurgužė @ 2010 02 06, 09:54)
Sveikos .
Gal žinot kur surasti dviaukštei lovai užuolaidą ar visokių pasiutų aksesuarų lovai.
na kažką tokio ax.gif

Pvz. čia. (Nors aš tai mėginčiau pasisėmusi idėjų siūti pati - juk visai paprasta). 4u.gif
Atsakyti