QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 30, 19:41)
pritariu visiems sitiems, tik
apelsinu ziedai man neeeee. Apelsinai - ok, ziedai - man toks karstelejes saltas kvapas - jau dvejus isbandziau ir supratau, kad ne. Va ir dabar turiu miela miniuka, o nelabai jis man limpa... Tiksliau nelabai lipdziausi. O sian nusipirkau du naujus L'Occitane kvapus (miniukus, aisku), tai laaaaabai. Atradimas cia man. Ir neroli dar - Zmonyte nepyk, bet kai uzkvepejaiiiiiii. neatsilaikiau.
Zvirbli, neroli aliejus ir yra gaunamas iš apelsinmedžių žiedų

O kokius antrus papirkai?
Dėl skrudintų kaštainių palei Nerį - puiki žinia!!! Būtinai eisiu išmėginti. Pamenu, labai mėgdavau kaštonų kremą, kurį tepdavau ant skrudintų batono riekelių ir valgydavau kaip desertą. Nerealus skonis, nieko panašaus į jį nėra. Gaila, kad Lietuvoje nesu niekur aptikusi tokio daikto.
Nu dar apie filmus pasisakysiu

Žiūriu visus, kurie kažkaip susiję su Paryžiumi. Mačiau tuos tavo paminėtus, bet dar galiu rekomenduot
Dvi dienos Paryžiuje. Apie visus egzistuojančius mitus, kuriais apaugę paryžiečiai (ne be pagrindo)

Dar vienas nerealus filmas, tik jau ne su Paryžiumi, o su Prancūzija susijęs - Šerbūro lietsargiai. Šitą tai verta žiūrėt, kaip į kino istoriją įėjusį miuziklą, kuris buvo pats pirmas prancūzų spalvotas filmas ir dėl Le Grando muzikos, kurią visos mokat mintinai, tik nežinot, iš kur

O aktorių garderobas koks!!!! 100 balų vienareikšmiškai. O kur dar jauna Catherine Deneuve pagrindiniame vaidmenyje:
http://www.youtube.c...qlQ&feature=fvw