QUOTE(Minerva @ 2009 11 22, 15:32)
Pasaulio pabaiga...
Vakar man "kuistuke" viena ponia pardavėja sugebėjo iškalbėti dėl to, kad perku vintažinę rankinę už 6 Lt: "o dar sako, kad žmonės Lietuvoje blogai gyvena - karnavalams net rankines perka!" Kai pasakiau, kad perku įprastiniam nešiojimui, paaiškino, jog neatrodau ubagė ir galiu iš jos nusipirkti ne vieną brangesnę
kai tokios nervuoja... o ir dar ypac tos, kur siulo vos ne gariunines prekes ir aiskina kaip kokybiska arba aiskiai ne tavo dydzio daikta ir buria, kad tau tinka...
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 22, 15:39)
Nieko nepapirkau. Neblogu dalyku buvo, bet labai jau brangsta Vilniaus turgelis

Kaip ir viskas Vilniuj. I don't like...
Geras! Pardaveja tai dar Ok, mano familija nesupranta, kad man pasidare...
true true... - as irgi truputi nusivyliau... - jei daiktui 30 metu, dar nereiskia, kad jis antkvarinis ir uz ji reikia prasyti beprotisku pinigu...
QUOTE(danske @ 2009 11 22, 16:39)
As i kuistukyna vaziuoju tokia apranga, kaip vaziuociau grybaut ar malku kirsti miskan. Mokeciau , pasidaryciau melsvos nosies ir pamustu paakiu makiaza.Nes kitaip daiktas pabrangsta.Ne visur, bet tokia situacija pastebiu.
jo cia teisingas poziuris, nes as irgi pastebejau, kad kainas pagal isvaizda sako...
o dar labai linksma buna, kai kuitiesi kruvoj, kur sumesti visi rubai po lita, tai kol as nepradedu kuistis, tai niekam nereikia, o jau kai ipuseju, tai aplink nemazas burelis bendraminciu atsiranda, - kazakda net juokemes su mama, kad is pardavejos uz reklama pinigu paprasysim...
as tai nieko nepirkau, bet bent parodoj apsilankiau... ech... noreciau gyventi tais laikais ir turtinga vyra tureti... arba kad ir dabar, bet bent karta gyvenime tokia suknele uzsuvilkit...
ech... einu vel porto gert...