QUOTE(Upokšnis @ 2009 12 01, 08:45)
Tokioj situacijoj turim pasirinkimą

Jei nuėjau, užsisakiau kavos, už ją ir moku. Bet nesu įsipareigojusi kavinei kasdien eiti ir gerti kavos.
Pati sako, kad KB aukojat pagal savo išgales: vieną mėnesį galit paaukoti ir 100 lt, o kitą - nieko neduoti. Deja, TŽ privaloma mokėti pastoviai

O tai jau du skirtingi dalykai
Kol realiai nesusiduri su TŽ, viskas atrodo gražu

Deja, kai žmogus ten įtraukiamas, išeiti - nebeįmanoma
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2009 12 01, 12:25)
Kažkada irgi juokas ėmė: kaip gali nepaleisti. Bet kai susidūri su realiais pavyzdžiais, liūdna darosi

Suprantu, jei žmogui ten gerai - jis iš ten neina. O jei eina - vadinais, kažkas jau nebepatinka

. Tik tada išeiti jau nebegali. Surišę nelaiko, bet ir ramiai nebegyvena
Ivairaus pobudzio telefoniniai skambuciai,vizitai i namus ir darboviete.Vos istraukem

o is pilieciu,kurie skambinejo isgirdom,kad musu seima Antikristai ir degsim pragare

Sunku gi melziama karvute paleist.
P.S.Romos kataliku baznyciai (i kitas nevaikstau-nezinau) uztenka tiek kiek duodi.Pagal isgales taip sakant.O TŽ buvo nuolatinis:Duok,duok,duok....
Papildyta:
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 11 30, 23:25)
o kam skaičiuojat svetimus pinigus . Juk 90 pr lieka giminaitei. Ji juk neatiduoda jūsų pinigų. Kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas.

Kur jam išleist a kosmetikai, kavinėms, pramogoms. Bet manau yra visur aukų urnos ir katalikų bažnyčioje. pvz yra auka užpirkimas mišių, sakramentai katalikų bažnyčioje niekas nesako, kad nereikia. Juk reikia TZ patalpas išlaikyti ar dar kažką .Juk mes nueidami kur nors pvz į kokią kavinę mokam už kavą , kad mums leistu tenais sėdėti. Aš tai nematau čia nieko sektantiško. Mes kaip vaikštom į šv.mišias tikrai neesu priešiškai nusiteikusi , kad aukot KBi bažnyčiai. Aš tai darau pagal savo išgales. Ir tikrai neskaičiuoju kiek aš per mėnesį metus ten paaukoju.
Kas sake,kad mes kisomes i desimtines mokejima?Tiesiog zinau konkretu skaiciu,nes artimas zmogus.Taip,kad nezinodama konkrecios situacijos nekomentuokit pagal savo supratima
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.