Įkraunama...
Įkraunama...

Privati Krikčionių mokykla "Tikėjimo Žodis"

QUOTE(alfa159 @ 2009 11 30, 15:55)
Tikejimo zodis itrauke viena mano pazistama mergica, kuri per metus pavirto kazkokiu ufonautu- nematanciu, negirdinciu,  tik stiklinem akim kartojanciu kazkokias nesamones. Ir reguliariai kas menesi atduodanti- kiek ten procentu nuo atlyginimo uz savu smegenu plovima?

Jokiu budu nerekomenduoju leisti zaloti vaiku tokiose "mokyklose". Skandalas, kad mokykla gavo licencija.

Suprantu ,kad taip gali atrodyti. Bet gal tu nežinai esmės. Man lengva tave suprasti , nes daugiau kaip puse gyvenimo buvau netikinti. Ir man ufonautai atrodė tie kurie eina net į tradicinę bažnyčią. Katalikų bažnyčioje irgi yra renkamos aukos.
Atsakyti
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 11 30, 17:08)
Suprantu ,kad taip gali atrodyti.  Bet gal tu nežinai esmės.  Man lengva tave suprasti , nes daugiau kaip puse gyvenimo buvau netikinti. Ir man ufonautai atrodė tie kurie eina net į tradicinę bažnyčią. Katalikų bažnyčioje irgi yra renkamos aukos.

Ju dar cia reklamos Tikejimo zodziui pavarykit. bigsmile.gif O ka- yra dar koks vienas kitas kompleksuotas-pazeidziamos psichikos zmogelis dar neitrauktas i jusu sekta. Gal pasiseks- vis pinigas i kasa.

Klausykit, rimtai smalsu- mes cia susigincijom- kiek procentu atlyginimo jusu nariai privalo pervesti i kasa. Vieni stato uz 5, kiti uz 10. Kieno teisybe?
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 11 30, 20:28)
Ju dar cia reklamos Tikejimo zodziui pavarykit.  bigsmile.gif O ka- yra dar koks vienas kitas kompleksuotas-pazeidziamos psichikos zmogelis dar neitrauktas i jusu sekta. Gal pasiseks- vis pinigas i kasa.

Klausykit, rimtai smalsu- mes cia susigincijom- kiek procentu atlyginimo jusu nariai privalo pervesti i kasa. Vieni stato uz 5, kiti uz 10. Kieno teisybe?

Giminaite pervedinejo dešimtine (10 proc)
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 11 30, 22:58)
Giminaite pervedinejo dešimtine (10 proc)

o kam skaičiuojat svetimus pinigus . Juk 90 pr lieka giminaitei. Ji juk neatiduoda jūsų pinigų. Kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas. smile.gif lotuliukas.gif Kur jam išleist a kosmetikai, kavinėms, pramogoms. Bet manau yra visur aukų urnos ir katalikų bažnyčioje. pvz yra auka užpirkimas mišių, sakramentai katalikų bažnyčioje niekas nesako, kad nereikia. Juk reikia TZ patalpas išlaikyti ar dar kažką .Juk mes nueidami kur nors pvz į kokią kavinę mokam už kavą , kad mums leistu tenais sėdėti. Aš tai nematau čia nieko sektantiško. Mes kaip vaikštom į šv.mišias tikrai neesu priešiškai nusiteikusi , kad aukot KBi bažnyčiai. Aš tai darau pagal savo išgales. Ir tikrai neskaičiuoju kiek aš per mėnesį metus ten paaukoju.
Atsakyti
Taaaaip... Vietoj diskusijos apie mokyklą turime diskusiją "TŽ - sekta ar ne?".
Nieko iš TŽ nepažįstu, bet mačiau, kad Bernardinų puslapyje yra nuroda į jų tinklalapį. Nemanau, kad bernardinai bet kokias nuorodas pas save krautų g.gif
Dar esu atradusi, kad TŽ mamytės turi, pavadinkim, savo ratelį. Renkasi vieną kartą per savaitę, rankdarbiais užsiima, diskusijom ir pan. Va jų psl.

Žodžiu, iš šono žiūrint - nieko nenormalaus.

Bet aš gal kaip laisvamanė taip geranoriškai į visas religijas žiūriu. Jeigu tik žmogui gerai, jeigu tik jis niekam nekenkia ir pats dėl to geresnis tampa - kodėl gi ne? Dėl manęs, nors ir į radiatorių gali tikėti, jeigu tik pirmiau minėtus mano vertinimo kriterijus atitinka biggrin.gif Lygiai taip pat vertinsiu ir gerbsiu jo pasirinkimą.
Atsakyti
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 11 30, 22:25)
o kam skaičiuojat svetimus pinigus . Juk 90 pr  lieka giminaitei. Ji juk neatiduoda jūsų pinigų. Kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas.  smile.gif  lotuliukas.gif Kur jam išleist a kosmetikai, kavinėms, pramogoms. Bet manau yra visur aukų urnos ir katalikų bažnyčioje. pvz yra auka užpirkimas mišių, sakramentai  katalikų bažnyčioje niekas nesako, kad nereikia.  Juk reikia TZ patalpas išlaikyti ar dar kažką .Juk mes nueidami kur nors pvz į kokią kavinę mokam už kavą , kad mums leistu tenais sėdėti. Aš tai nematau čia nieko sektantiško. Mes  kaip vaikštom į  šv.mišias tikrai neesu priešiškai nusiteikusi , kad aukot KBi bažnyčiai. Aš tai darau pagal savo  išgales.  Ir tikrai neskaičiuoju kiek aš per mėnesį metus ten paaukoju.

Tokioj situacijoj turim pasirinkimą mirksiukas.gif Jei nuėjau, užsisakiau kavos, už ją ir moku. Bet nesu įsipareigojusi kavinei kasdien eiti ir gerti kavos.

Pati sako, kad KB aukojat pagal savo išgales: vieną mėnesį galit paaukoti ir 100 lt, o kitą - nieko neduoti. Deja, TŽ privaloma mokėti pastoviai 4u.gif O tai jau du skirtingi dalykai mirksiukas.gif

QUOTE(saulala @ 2009 12 01, 00:50)
Taaaaip... Vietoj diskusijos apie mokyklą turime diskusiją "TŽ - sekta ar ne?".
Nieko iš TŽ nepažįstu, bet mačiau, kad Bernardinų puslapyje yra nuroda į jų tinklalapį. Nemanau, kad bernardinai bet kokias nuorodas pas save krautų  g.gif
Dar esu atradusi, kad TŽ mamytės turi, pavadinkim, savo ratelį. Renkasi vieną kartą per savaitę, rankdarbiais užsiima, diskusijom ir pan. Va jų psl.

Žodžiu, iš šono žiūrint - nieko nenormalaus.

Kol realiai nesusiduri su TŽ, viskas atrodo gražu mirksiukas.gif Deja, kai žmogus ten įtraukiamas, išeiti - nebeįmanoma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2009 12 01, 08:45)
Tokioj situacijoj turim pasirinkimą  mirksiukas.gif Jei nuėjau, užsisakiau kavos, už ją ir moku. Bet nesu įsipareigojusi kavinei kasdien eiti ir gerti kavos.

Kol realiai nesusiduri su TŽ, viskas atrodo gražu  mirksiukas.gif Deja, kai žmogus ten įtraukiamas, išeiti - nebeįmanoma  verysad.gif

Pririša kas nors su kedę žmogų ir nepaleidžia. lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Gal jam pačiam ten gerai .
Atsakyti
Normali mokykla - ypač pradinukams thumbup.gif Mes ten leidom savo mažių į priešmokyklinę klasę - puiki mokytoja, saugi aplinka, draugiška atmosfera, mažai vaikų, daug dėmesio. Vaikas buvo nelankęs darželio (nes turi fizinę negalią) - iškart adaptavosi, visus metus atlankė su didžiausiu noru, daug išmoko, į pirmą klasę atėjo ir skaitantis, ir rašantis, ir skaičiuojantis. O pirmą klasę jau "Versmėj" pradėjo lankyt - ir, beje, mokytoja gyrė, kad labai gerai paruoštas atėjo.

Tik brangoka ten visgi unsure.gif

O ir žmonės ten kaip žmonės mirksiukas.gif Į šią mokyklą leidom vaiką kaip tik dėl to, kad čia kelių draugų vaikai mokosi ne vienerius metus ir labai patenkinti (išskyrus gal kaina).
Ir tikrai galiu patikinti, kad nieks ten į jokius sektantiškus renginius nevarė nei mūsų vaiko, nei mūsų. Buvo kelios mokyklos šventės, kur visi bendrai su vaikais dalyvavom - ir nieko ten ypatingai religinio. Gal nuo kitų skiriasi tuo, kad vaikai maldą sukalba. Ir tiek. Užtat man keista skaityt kai kuriuos komentarus unsure.gif Beje, mano vyras - visai netikintis, aš prijaučianti krikščionybei, bet nepraktikuojanti.

Tiesa, vyresnėse klasėse gal ir neleisčiau vaiko dėl to, kad nebūčiau tikra dėl mokymo kokybės, bet dėl pradinio lavinimo, manau, gali būt ramūs.

Na, jei kas konkrečiai domina, rašykit į AŽ...

Atsakyti
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 12 01, 08:50)
Pririša kas nors su kedę žmogų ir nepaleidžia.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Gal jam pačiam ten  gerai .

Kažkada irgi juokas ėmė: kaip gali nepaleisti. Bet kai susidūri su realiais pavyzdžiais, liūdna darosi verysad.gif Suprantu, jei žmogui ten gerai - jis iš ten neina. O jei eina - vadinais, kažkas jau nebepatinka g.gif . Tik tada išeiti jau nebegali. Surišę nelaiko, bet ir ramiai nebegyvena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2009 12 01, 08:45)
Tokioj situacijoj turim pasirinkimą  mirksiukas.gif Jei nuėjau, užsisakiau kavos, už ją ir moku. Bet nesu įsipareigojusi kavinei kasdien eiti ir gerti kavos.

Pati sako, kad KB aukojat pagal savo išgales: vieną mėnesį galit paaukoti ir 100 lt, o kitą - nieko neduoti. Deja, TŽ privaloma mokėti pastoviai  4u.gif O tai jau du skirtingi dalykai  mirksiukas.gif 
Kol realiai nesusiduri su TŽ, viskas atrodo gražu  mirksiukas.gif Deja, kai žmogus ten įtraukiamas, išeiti - nebeįmanoma  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2009 12 01, 12:25)
Kažkada irgi juokas ėmė: kaip gali nepaleisti. Bet kai susidūri su realiais pavyzdžiais, liūdna darosi  verysad.gif  Suprantu, jei žmogui ten gerai - jis iš ten neina. O jei eina - vadinais, kažkas jau nebepatinka  g.gif . Tik tada išeiti jau nebegali. Surišę nelaiko, bet ir ramiai nebegyvena  cool.gif

Ivairaus pobudzio telefoniniai skambuciai,vizitai i namus ir darboviete.Vos istraukem irnesakyk.gif o is pilieciu,kurie skambinejo isgirdom,kad musu seima Antikristai ir degsim pragare laugh.gif Sunku gi melziama karvute paleist.
P.S.Romos kataliku baznyciai (i kitas nevaikstau-nezinau) uztenka tiek kiek duodi.Pagal isgales taip sakant.O TŽ buvo nuolatinis:Duok,duok,duok.... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 11 30, 23:25)
o kam skaičiuojat svetimus pinigus . Juk 90 pr  lieka giminaitei. Ji juk neatiduoda jūsų pinigų. Kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas.  smile.gif  lotuliukas.gif Kur jam išleist a kosmetikai, kavinėms, pramogoms. Bet manau yra visur aukų urnos ir katalikų bažnyčioje. pvz yra auka užpirkimas mišių, sakramentai  katalikų bažnyčioje niekas nesako, kad nereikia.  Juk reikia TZ patalpas išlaikyti ar dar kažką .Juk mes nueidami kur nors pvz į kokią kavinę mokam už kavą , kad mums leistu tenais sėdėti. Aš tai nematau čia nieko sektantiško. Mes  kaip vaikštom į  šv.mišias tikrai neesu priešiškai nusiteikusi , kad aukot KBi bažnyčiai. Aš tai darau pagal savo  išgales.  Ir tikrai neskaičiuoju kiek aš per mėnesį metus ten paaukoju.

Kas sake,kad mes kisomes i desimtines mokejima?Tiesiog zinau konkretu skaiciu,nes artimas zmogus.Taip,kad nezinodama konkrecios situacijos nekomentuokit pagal savo supratima
Atsakyti
DESIMT PROCENTU??? Siaubas. As prakisau lazybas verysad.gif , nesitikejau tokio "baznycios" apnaglejimo. Tai susirenkat i kasa normaliai, ane.

Toks nepigus pas jumi dvasingums, sakyc. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 12 01, 15:12)
DESIMT PROCENTU??? Siaubas. As prakisau lazybas  verysad.gif , nesitikejau tokio "baznycios" apnaglejimo. Tai susirenkat i kasa normaliai, ane.

Toks nepigus pas jumi dvasingums, sakyc.  lotuliukas.gif

Alfa 159
ka- yra dar koks vienas kitas kompleksuotas-pazeidziamos psichikos zmogelis dar neitrauktas i jusu sekta.

Nesilankau aš ten ne karto ne teko būti. Aš praktikuojanti katalikė

nepigios tada tavo lažybos . lotuliukas.gif lotuliukas.gif reikėjo iš mažiau sporint. O kiek valstybėje mes mokesčių sumokam .Gal jie iš to ir išsilaiko .

zuza ačiū už pasisakymą. Parašysiu tau į až.

Dčl neigiamų pasisakymų aš irgi pagalvoju.

Ačiū.
Atsakyti