Įkraunama...
Įkraunama...

Privati Krikčionių mokykla "Tikėjimo Žodis"

QUOTE(Angelosparnas @ 2010 02 01, 16:36)
Ačiū 

Galvojau apie finansus. 450 plius kiek ten bureliai kainuoja maistas pietus mokykloje kiek maždaug išleidžiate per mėnesį pirmokui . Ten.

pietus perku puse porcijos, tai savaitei su pusryciu arbata 9.50lt
dailes burelis ir saskiu burelis po 20lt menesiui, jei vaikas nebuvo minusuoja smile.gif
popamokine grupe nemokama.
rugsejo men pratyboms apie 100lt isejo, bet cia visur tubrut.
daugiavaikem ar mazas pajamas turinciom seimom daro nuolaidas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coca - cola: 01 vasario 2010 - 21:03
uz pietus 19.50 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coca - cola @ 2010 02 01, 22:54)
uz pietus 19.50  smile.gif

čia savaitei 19.50?

Ačiū labai už atsakymą. Jaučiu mes ten keliausim į pirmą klasę jai finansiškai išgalėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Angelosparnas @ 2010 02 02, 10:30)
čia savaitei 19.50?

Ačiū labai už atsakymą. Jaučiu mes ten keliausim į pirmą klasę jai finansiškai išgalėsiu.

na taip savaitei. bet dalis neperka pietu, o ideda ka nors.
Atsakyti
nuo kitu metu si mokykla bus jau ne pagrindine, o vidurine. 4u.gif
Atsakyti
Keistas požiūris, kad jei mokyklą įsteigė religinė bendruomenė, tai ji būtinai verbuoja mokyklos narius g.gif Idėja - ugdyti krikščionišką asmenybę, o ne "Tikėjimožodišką".

Juolab, kad tiek mokiniai, tiek darbuotojai yra iš įvairių religinių bendruomenių: protestantai, liuteronai, katalikai, manau, yra ir visai netikinčių ar bent jau aktyviai nepraktikuojančių, tad primesti kažką vienodi nėra net prasmės.

Per savo gyvavimo metus "Tikėjimo žodis", bent jau kiek man teko domėtis, tikrai pasikeitė - tapo nuosaikesni ir atviresni.

O ŠMM tikrai neleistų gyvuoti tokiai mokyklai, jei joje veiktų specifinė veikla.
Ten dirbama pagal Bendrąsias programas kaip ir visose kitose Lietuvos mokyklose.

p.s. šios bendruomenės nelankau.
Atsakyti
Apskritai tai nebloga mokykla, mano sunus siemet baigs ketvirta klase, bet toliau jau galvojam leisti kitur ax.gif O vaikai siaip daugiausia visgi is siemu, kurios priklauso TZ, is musu klases gal tik pora vaiku buvo is kitu bendruomeniu. Sunus lanke nuo parengiamosios, bet parengiamosios mokytoja man nepatiko, nes visiskai nemoka valdyti klases, nors vaiku buvo gal tik 10, na o pradiniu klasiu mokytoja pasitaike nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2012 01 09, 13:41)
Apskritai tai nebloga mokykla, mano sunus siemet baigs ketvirta klase, bet toliau jau galvojam leisti kitur ax.gif O vaikai siaip daugiausia visgi is siemu, kurios priklauso TZ, is musu klases gal tik pora vaiku buvo is kitu bendruomeniu. Sunus lanke nuo parengiamosios, bet parengiamosios mokytoja man nepatiko, nes visiskai nemoka valdyti klases, nors vaiku buvo gal tik 10, na o pradiniu klasiu mokytoja pasitaike nebloga mirksiukas.gif

Įdomu, kiek iš viso mokykloje yra mokinių?
Atsakyti
gal dar kas parasys ka nors apie sia mokykla?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 02, 11:21)
Įdomu, kiek iš viso mokykloje yra mokinių?

Tai, manau, galima sužinoti jų puslapyje mirksiukas.gif Bet tikrai nedaug. Po maždaug 10 vaiku pradinėse, o vyresnėse tik po kelis vaikus yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2012 05 25, 10:44)
Tai, manau, galima sužinoti jų puslapyje mirksiukas.gif Bet tikrai nedaug. Po maždaug 10 vaiku pradinėse, o vyresnėse tik po kelis vaikus yra ax.gif

Tikrai ne po kelis (tik 11-a klasė nesusidarė didesnė). Vidurkis taip pat ~ 10 vaikų klasėje.

Papildyta:
QUOTE(skaistukas @ 2012 05 22, 01:01)
gal dar kas parasys ka nors apie sia mokykla?

Aš manau, kad drąsiai galite kreiptis į direktorių, mielai viską papasakotų/aprodytų smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

domina pirmokų mokytoja, papasakokite esami pirmokai ir jau vyresni:)
Atsakyti