Nu vaizdelis kas matė pro langą
jis su triusikais vaikštinėja, matuojasi, o aš iš paskos, kad ko nenušvilptu, gerai kad nebuvo užėję žmonių
Jau išėjo nieko nepirkęs, gerai, kad į mat kabiną neleidau, tiksliai but ką nušvilpęs. Bet kilo mintis-jei ateis merginos-sakysiu, kad irgi čia prie manęs matuotus
. bereikalo kabiną padarėm
QUOTE(Erikutė @ 2009 11 23, 20:09)
Bijai vilko,neik į mišką
O jei rimtai,pati sirguliuoju,bet vistiek mastau važiuot į prekybą
Kojos padarytos iš medžio drožlių plokštės
Vyras įpjovas padarė iki pusės ir jas sumovus gaunasi atrama.Tokias tris atramas padarė,uždedu dvi presuoto pop plokštes,atlaiko normaliai
O tų metalinių,net nebandėm gamint...Bet man patinka tie prekybiniai stalai,tik kad striuka su pinigais....Pirkčiau
Jau turiu 133 lt
Kojos padarytos iš medžio drožlių plokštės
Jau turiu 133 lt
aisku
QUOTE(vajuta @ 2009 11 23, 22:14)
labas vakaras
prisiduodu 34lt
net nuomai nebesurinksiu...... nei verkt, nei juoktis....
visi klausineja apie nauja siunta.. o kai atvezi nauja siunta, tai zmoniu nelabai eina.. kai nuolaidas paskelbi, tada jau daugiau uzsuka
nervuoja...
prisiduodu 34lt
visi klausineja apie nauja siunta.. o kai atvezi nauja siunta, tai zmoniu nelabai eina.. kai nuolaidas paskelbi, tada jau daugiau uzsuka
nenusimink
QUOTE(ingace @ 2009 11 23, 22:27)
nenusimink
as jau dabar dziaugiuos kad tik nebuna 0lt ir gerai aisku sunku kai tokia apyvarta, bet nosiuka auksciau
vis kazkas nei be darbo but
as siandien 80lt surinkau mazai bet siom dienom man jau daug 
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 23, 22:29)
uzjauciu
as tokia sistema isivedusi i savo prekyba..sakykim man numai mket ir patarnavimams reikia 1000 lt isdalinu is men dienu kiek dirbu gaunasi kazkur 30 lt.vadinasi 30 lt per diena atidedu iskart i taupykle nuomai..jei kita diena nesuprekinu tiek atimu ta suma is geresnes dienos prekiavimo kad atejus nuomos mokejimo dienai nebutu liudna..kiek lieka ziuriu rubu uzpirkimui ir sau kiek lieka.
QUOTE(ingace @ 2009 11 23, 22:34)
uzjauciu
tikiu kad nuotaika ziauri, nes neviena karta pati ejau namo galva nuleidus, namie daigtai skraide visi priesai buvo
kol vyras ant zemes nuleido
sake dziaukis kad darba turi ir dar siek tiek uzdirbi, nes po dekreto atgal i darba niekas nebepriima
tai taip ir dziaugiuos kad pati sau seimininke 
ai jau man dzin viena diena geriau kita prasciau vis i prieki o ne atgal
QUOTE(ingace @ 2009 11 23, 22:27)
nenusimink
as jau dabar dziaugiuos kad tik nebuna 0lt ir gerai aisku sunku kai tokia apyvarta, bet nosiuka auksciau
vis kazkas nei be darbo but
as siandien 80lt surinkau mazai bet siom dienom man jau daug 
nebesurenku as net tu 40.... kazkaip jau optimizmas apleidzia.....
doviliuk, pas man 2 sestadienius apvali baranka buvo
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 23, 22:35)
as tokia sistema isivedusi i savo prekyba..sakykim man numai mket ir patarnavimams reikia 1000 lt isdalinu is men dienu kiek dirbu gaunasi kazkur 30 lt.vadinasi 30 lt per diena atidedu iskart i taupykle nuomai..jei kita diena nesuprekinu tiek atimu ta suma is geresnes dienos prekiavimo kad atejus nuomos mokejimo dienai nebutu liudna..kiek lieka ziuriu rubu uzpirkimui ir sau kiek lieka.
kad pas many nuoma tik 300 lt plius mokesciai apie 200 manau bus .
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 23, 22:36)
QUOTE(vajuta @ 2009 11 23, 22:38)
nebesurenku as net tu 40.... kazkaip jau optimizmas apleidzia.....
nebezinau ka daryt.....
o tau tik pirma karta, atrodo... nera ko nusimint, nes siaip gerai suprekiauji.. 
va todel i liudna kad pirma diena tokia dazniau butu jau priprasciau
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 23, 22:35)
man nieko nelieka.. dadet reikia...