Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Gerai mergytes ir berniuk varau i lova kazko jauciu sveikatos ner doh.gif tikiuos kiaules i svecius neuzsuks lotuliukas.gif
Geros prekybos, kas zadat ryt darbuotis 4u.gif as vaziuosiu savo prekyciu parsivezt, kaip laukiu ax.gif
Atsakyti
Tai aišku jei nuo to nenukentės šeimos finansinė gerovė,jei turit pakankamai pinigų tai aišku,kad pradėkit,vis geriau nei namie sėdėti. Aš tai kai iš skolintų pinigų pradėjau tai man jau truputį neramu darosi,gerai,kad skolinausi iš tėvų.
O beto mes negasdinam jei ką,tik sakom kokia mūsų patirtis. O jau ką daryti ar ne kiekvieno asmeninis reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 27, 18:14)

P.s. antras parduotuves dažnai atsidaro ne todėl, kad puikiai einasi, bet kad galėtų kaitalioti prekes mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pvz aš ir parduotuvėj ir turguj keičiasi prekes tada neužsistovi ax.gif

QUOTE(ingace @ 2009 11 27, 18:51)

na va svaite tia galiu pasiguost nekokia verysad.gif bet kaip kazkas sake pirmadieni bus geriau blush2.gif

vaikiski stovi vietoj nei vieno rubiuko sia savaite nepardaviau doh.gif bet del to kaltinu gausa su savo vaikiskais po 0,50lt ax.gif
na gerai pabegu vakarienes essen.gif

drinks_cheers.gif pamatysi pirmadieni grišim su mėnesio uždarbiu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif stovi ir pas mane kažkaip pas mane daugiau vyresnio amžiaus g.gif

QUOTE(I@I @ 2009 11 27, 18:58)
ir as tiek tenoriu bent 800 per menesi sau i kisene isidet,

kokiam čia mieste nes abejoju ar pradžioje taip isidėsi g.gif nes perki parduodi iš tu pačiu perki tik tada jau galvoji apie paėima sau i kišene tongue.gif

QUOTE(ingace @ 2009 11 27, 19:23)
ne taip supratot mane schmoll.gif spali uzdirbau daugiausiai blush2.gif kitus men ivairiai

mes ir is pazystamu sulaukem tokiu komentaru: tai kaip cia jus taip sugalvot galejot doh.gif

lotuliukas.gif oi man tai kaip čia sugalvojai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(I@I @ 2009 11 27, 20:47)
tai ir man-as tai po dekreto gryzau-padirbau dar puse mentu ir atleido-dabar nuo sausio dinderi musu-nu taip noriu kazkuom, uzsiimt-bet ir noriu kazkiu patarimu...
nebijau jokiu vargu -esu esu maciusi ir salto ir silto...
o mano mama, kazkada prekiavo turguose bet latvijoje tai ji kiek budavo praranda vaziuodama per siena uz nedeklaruotas prekes-bet visda vistiek vezdavo...

Tai žinoma užsiimk, niekas nenori nugąsdint 4u.gif Ypač jei tai yra laisvų pinigėlių . Aš irgi va paieškose jau antras mėnuo, patalpų niekaip nerandu, kainos kosminės doh.gif Tik reikia gerai apsiskaičiuoti, kiek gali investuot, kad nesėkmės atveju nebūtų visiškas krachas šeimai doh.gif O jei dar kokios geros patalpos pasipainios už gerą kainą tai čiupk ir pradėk, vis savo versliukas ir sau dirbi, kad ir mažas pinigėlis, bet nors pats sau viršininkas .
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 27, 22:13)
drinks_cheers.gif  pvz aš ir parduotuvėj ir turguj keičiasi prekes tada neužsistovi  ax.gif
drinks_cheers.gif  pamatysi pirmadieni grišim su mėnesio uždarbiu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif  stovi ir pas mane kažkaip pas mane daugiau vyresnio amžiaus  g.gif
kokiam čia mieste nes abejoju ar pradžioje taip isidėsi  g.gif  nes perki parduodi iš tu pačiu perki tik tada jau galvoji apie paėima sau i kišene  tongue.gif
lotuliukas.gif  oi man tai kaip čia sugalvojai  doh.gif

negaliu as be jusu lotuliukas.gif atsinesiau alaus drinks_cheers.gif ir vel prisedau ax.gif
tai jau pirmadienis visa lapkriti atidirbs lotuliukas.gif
tai va kai taip draugai paklausia tai ir susimastai doh.gif kokius draugus turi
gun_smilie.gif
beja ar jau pasipuoset sventems 000059.gif parduotuves savo, as galvoju gal pirmadieni jau reiketu kokiu lempuciu pakabint vis jaukiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 27, 21:22)
negaliu as be jusu lotuliukas.gif atsinesiau alaus drinks_cheers.gif ir vel prisedau ax.gif
tai jau pirmadienis visa lapkriti atidirbs lotuliukas.gif
tai va kai taip draugai paklausia tai ir susimastai doh.gif kokius draugus turi
gun_smilie.gif
beja ar jau pasipuoset sventems 000059.gif parduotuves savo, as galvoju gal pirmadieni jau reiketu kokiu lempuciu pakabint vis jaukiau ax.gif

blush2.gif pAVAIŠINK ir mane a blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 27, 22:13)

kokiam čia mieste nes abejoju ar pradžioje taip isidėsi  g.gif  nes perki parduodi iš tu pačiu perki tik tada jau galvoji apie paėima sau i kišene  tongue.gif
lotuliukas.gif 

cia vilniuje
Papildyta:
dar klausimelis: ar kas nors atsidare imone?
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 27, 22:29)
blush2.gif pAVAIŠINK ir mane a blush2.gif

PRASOM drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif balto alaus su citrina lotuliukas.gif cia tipo pries gripa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 27, 21:33)
PRASOM  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif balto alaus su citrina lotuliukas.gif cia tipo pries gripa lotuliukas.gif

doh.gif Nu neee, pilk normalų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 27, 22:35)
doh.gif Nu neee, pilk normalų lotuliukas.gif

tongue.gif cia visai normalus alus ir netgi sveikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 27, 21:36)
tongue.gif cia visai normalus alus ir netgi sveikas thumbup.gif

g.gif Nu baltas tai pienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(nodo @ 2009 11 27, 22:22)
Tai žinoma užsiimk, niekas nenori nugąsdint  4u.gif  Ypač jei tai yra laisvų pinigėlių . Aš irgi va paieškose jau antras mėnuo, patalpų niekaip nerandu, kainos kosminės  doh.gif  Tik reikia gerai apsiskaičiuoti, kiek gali investuot, kad nesėkmės atveju nebūtų visiškas krachas šeimai  doh.gif  O jei dar kokios geros patalpos pasipainios už gerą kainą tai čiupk ir pradėk, vis savo versliukas ir sau dirbi, kad ir mažas pinigėlis, bet nors pats sau viršininkas .

malonu buvo susipazint 4u.gif tikrai nesitikejau sulaukt sveciu is cia biggrin.gif
Atsakyti