Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 02, 17:52)
Firmu tai nezinau, bet kai perku manes klausia ar veido, ar bikinio ar dar kuria vieta depiliuojiuos, nes pagal spalva vasku ju stiprumai yra. Pvz dabar esu nusipirkus vyram skirta ,lb stipriem juodiem plaukam pest, tai jau veidui jis butu per stiprus, kojom pats tas. Viso bikinio vienu potepiu tikrai nepasalinu,bet kad pamerkus i karsta vandeni vasko indelis tikrai nestingsta greit.
Depiliuojuos virtuvei salia mikrobangines,nes vonios valandai uzimt nenoreciau,tai apie problema nueit pasisildyt nepagalvojau rolleyes.gif
Na bet zinoma ,kaip kam, as ir pati ruosiuos atsisakyt elastinio,nes labai smalsu cukru isbandyti

O as su viena rusim depiliuoju viska - nuo koju iki pazastu. Ir dazniausiai vaskai skiriasi tik tuo, jautrioms, ar nejautrioms vietoms skirti (juosteles tinka smulkioms vietoms - bikiniui, pazastims, veidui o elastinis - kojoms ir rankoms). Nesigincysiu, kad yra ir skirtingu vasku kiekvienai kuno vietai, bet kaip ir visur yra viena taisykle - kuo daugiau i viena daikta prikista, tuo maziau jis funkciju atlieka, cia ta prasme, kad i bikinio vaska ideda kazkokiu spec priemoniu, skirtu tik bikiniui, todel tas vaskas automatiskai blogiau depiliuoja kitas kuno vietas, taigi isvada viena - kam pirkti kelis vaskus, jei galiu viena, ar du naudoti visom sritims nudepiliuoti?
Zodziu kiek zmoniu, tiek nuomoniu, gerai, kad pasakete ir savaja, tik labai jau bandete papriestarauti pries tai buvusiam komentarui rolleyes.gif mirksiukas.gif

O cukrus gerai (bet cia irgi kaip kam), man su juo patiko depiliuotis, tik kad sunkiai man sekesi optimalu jo lipnuma isgauti-tai velesi, tai nelipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2010 05 02, 20:30)
O as su viena rusim depiliuoju  viska - nuo koju iki pazastu. Ir dazniausiai vaskai skiriasi tik tuo, jautrioms, ar nejautrioms vietoms skirti (juosteles tinka smulkioms vietoms - bikiniui, pazastims, veidui o elastinis - kojoms ir rankoms). Nesigincysiu, kad yra ir skirtingu vasku kiekvienai kuno vietai,  bet kaip ir visur yra viena taisykle - kuo daugiau i viena daikta prikista, tuo maziau jis funkciju atlieka, cia ta prasme, kad i bikinio vaska ideda kazkokiu spec priemoniu, skirtu tik bikiniui, todel tas vaskas automatiskai blogiau depiliuoja kitas kuno vietas, taigi isvada viena - kam pirkti kelis vaskus, jei galiu viena, ar du naudoti visom sritims nudepiliuoti?
Zodziu kiek zmoniu, tiek nuomoniu, gerai, kad pasakete ir savaja, tik labai jau bandete papriestarauti pries tai buvusiam komentarui  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

O cukrus gerai (bet cia irgi kaip kam), man su juo patiko depiliuotis, tik kad sunkiai man sekesi optimalu jo lipnuma isgauti-tai velesi, tai nelipo  doh.gif

Kad ir as perku tik viena,bet isirenku ji is keliu smile.gif Imu stipriausia ir rauna viska ir visur, gal kokiai baltapukei jau perstiprus butu, rautu ir oda. Domejausi ir juostiniais, ju ten irgi daug rusiu buna
Tiesa, veidui netiko, isbere palupi, bet skaiciau kad ir kitoms cia taip, nesvarbu kuo depiliuoja. Tai ka daryti? Su pincetu zaist g.gif
Su cukrum bijau,kad ir man taspats bus
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 02, 17:52)
Firmu tai nezinau, bet kai perku manes klausia ar veido, ar bikinio ar dar kuria vieta depiliuojiuos, nes pagal spalva vasku ju stiprumai yra. Pvz dabar esu nusipirkus vyram skirta ,lb stipriem juodiem plaukam pest, tai jau veidui jis butu per stiprus, kojom pats tas. Viso bikinio vienu potepiu tikrai nepasalinu,bet kad pamerkus i karsta vandeni vasko indelis tikrai nestingsta greit.
Depiliuojuos virtuvei salia mikrobangines,nes vonios valandai uzimt nenoreciau,tai apie problema nueit pasisildyt nepagalvojau rolleyes.gif
Na bet zinoma ,kaip kam, as ir pati ruosiuos atsisakyt elastinio,nes labai smalsu cukru isbandyti

O kaip vašką, kad tiktų pagal plaukus? g.gif Mano plaukai irgi gan kieti ir tamsūs, reikia pavargt kad išgaudytum kiekvieną biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushonak @ 2010 05 03, 13:33)
O kaip vašką, kad tiktų pagal plaukus?  g.gif  Mano plaukai irgi gan kieti ir tamsūs, reikia pavargt kad išgaudytum kiekvieną  biggrin.gif  doh.gif

Tai matyt ir Jums stipresnio reikia. Nes pas šviesiaplaukes tie plaukeliai kaip pūkeliai - ploni, šviesūs, o pas tamsiaplaukes tamsūs, storesni, giliau augantys, tai ir stipresnio vaško reikia.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 03, 13:42)
Tai matyt ir Jums stipresnio reikia. Nes pas šviesiaplaukes tie plaukeliai kaip pūkeliai - ploni, šviesūs, o pas tamsiaplaukes tamsūs, storesni, giliau augantys, tai ir stipresnio vaško reikia.

Joo, kieti.. todėl nežinau kaip tą vašką parinkt, kad tinkamo stiprumo būtų. Ieškau dabar, bet niekur nesirašo kokiem plaukam jie tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushonak @ 2010 05 03, 13:45)
Joo, kieti.. todėl nežinau kaip tą vašką parinkt, kad tinkamo stiprumo būtų. Ieškau dabar, bet niekur nesirašo kokiem plaukam jie tinka  g.gif

Depileve raso:

KARITE (Karite Wax) - Turi stiprią plaukelių rovimo jėgą, tačiau tinka netgi jautriai odai.

CHLOROFILO (Chlorophyl Wax) - turi pačią stipriausią plaukelių rovimo jėgą iš visų tradicinių vaškų. Idealiai tinka labai stipriems ir storiems plaukams depiluoti. Turi dezinfekuojamųjų savybių.

ir tt.. paieskojus info ar gamintojo puslapyje tikrai rasit detalu aprasyma smile.gif
Atsakyti
as asmeniskai labai didelio skirtumo tarp juostinio(kasetinio) vasko nematau.. ax.gif perku arba tradicini zalia arba melyna su azulenu...israuna jie ir plona ir stora...o tu spalvotu(ruzavi,zydri...) nemegstu jie terliojasi ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau azulenu kasetini vaska pabandymui smile.gif bandysiu depiliuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2010 05 02, 20:30)
O as su viena rusim depiliuoju  viska - nuo koju iki pazastu. Ir dazniausiai vaskai skiriasi tik tuo, jautrioms, ar nejautrioms vietoms skirti (juosteles tinka smulkioms vietoms - bikiniui, pazastims, veidui o elastinis - kojoms ir rankoms). Nesigincysiu, kad yra ir skirtingu vasku kiekvienai kuno vietai,  bet kaip ir visur yra viena taisykle - kuo daugiau i viena daikta prikista, tuo maziau jis funkciju atlieka, cia ta prasme, kad i bikinio vaska ideda kazkokiu spec priemoniu, skirtu tik bikiniui, todel tas vaskas automatiskai blogiau depiliuoja kitas kuno vietas, taigi isvada viena - kam pirkti kelis vaskus, jei galiu viena, ar du naudoti visom sritims nudepiliuoti?
Zodziu kiek zmoniu, tiek nuomoniu, gerai, kad pasakete ir savaja, tik labai jau bandete papriestarauti pries tai buvusiam komentarui  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

O cukrus gerai (bet cia irgi kaip kam), man su juo patiko depiliuotis, tik kad sunkiai man sekesi optimalu jo lipnuma isgauti-tai velesi, tai nelipo  doh.gif

Niekaip neisivaizduoju, kai sugebate vienu vasku viska nuplesti??? g.gif Tai gal turejote galvoje bikini krasciukus , o ne visa?? Su juostelemis gi neimanoma viska iveikti.. Net ir cukrus yra skirtingu lipnumu, vienas plonesniems plaukeliams, kitas, pazastims, bikini.. Ka pesa normalus, ta gerai neikabina mediterian.. Ir atvirksciai. Ar as cia jau atsilikusi tokia? Kad pazastis galima juostelemis ir usus nupesti, tai sutinku, bet del bikinio, tai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(qgne @ 2010 05 03, 17:44)
as asmeniskai labai didelio skirtumo tarp juostinio(kasetinio) vasko nematau.. ax.gif  perku arba tradicini zalia arba melyna su azulenu...israuna jie ir plona ir stora...o tu spalvotu(ruzavi,zydri...) nemegstu jie terliojasi ir tiek. 4u.gif

O melynas ir zalias ne spalvoti? lotuliukas.gif Man asmeniskai tik rozinis su titano dioksidu ir šilko proteinais labiausia patinka. Kiek bandyciau kitokius, visada prie sito griztu. O dabar jei noriu ka naujo pabandyti, tai perku viena nauja pabandymui ir kartu viena su titanu
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 04, 09:35)
Niekaip neisivaizduoju, kai sugebate vienu vasku viska nuplesti???  g.gif Tai gal turejote galvoje bikini krasciukus , o ne visa?? Su juostelemis gi neimanoma viska iveikti.. Net ir cukrus yra skirtingu lipnumu, vienas plonesniems plaukeliams, kitas, pazastims, bikini.. Ka pesa normalus, ta gerai neikabina mediterian.. Ir atvirksciai. Ar as cia jau atsilikusi tokia? Kad pazastis galima juostelemis ir usus nupesti, tai sutinku, bet del bikinio, tai  schmoll.gif
Papildyta:

O melynas ir zalias ne spalvoti?  lotuliukas.gif  Man asmeniskai tik rozinis su titano dioksidu ir šilko proteinais labiausia patinka. Kiek bandyciau kitokius, visada prie sito griztu. O dabar jei noriu ka naujo pabandyti, tai perku viena nauja pabandymui ir kartu viena su titanu

spalvotas ir melynas su zaliu blush2.gif bet ju pati tekstura skiriasi nuo tu ruzavu,salotiniu,zydru...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 04, 09:35)
Niekaip neisivaizduoju, kai sugebate vienu vasku viska nuplesti???  g.gif Tai gal turejote galvoje bikini krasciukus , o ne visa?? Su juostelemis gi neimanoma viska iveikti.. Net ir cukrus yra skirtingu lipnumu, vienas plonesniems plaukeliams, kitas, pazastims, bikini.. Ka pesa normalus, ta gerai neikabina mediterian.. Ir atvirksciai. Ar as cia jau atsilikusi tokia? Kad pazastis galima juostelemis ir usus nupesti, tai sutinku, bet del bikinio, tai  schmoll.gif
Papildyta:

O melynas ir zalias ne spalvoti?  lotuliukas.gif  Man asmeniskai tik rozinis su titano dioksidu ir šilko proteinais labiausia patinka. Kiek bandyciau kitokius, visada prie sito griztu. O dabar jei noriu ka naujo pabandyti, tai perku viena nauja pabandymui ir kartu viena su titanu

drąsiai su juostelėm bikinį nusidepiliuoju. Neįsivaizduoju, kaip su tradiciniu galėčiau tai padaryti blink.gif Daug kartų bandžiau ir man laaabai nepatogu ir daug labiau skauda, pvz jei mentelė gerai neužkabina to vaško ir atlimpa, tai arba reikia dar tepliotis su vašku, arba plėšti pirštais-kas yra baisiai nemalonu schmoll.gif

vakar nusipirkau depilevo vyrišką vašką, tai suuuper bigsmile.gif išrauna viską sulig vienu plauku.
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2010 05 04, 10:33)
drąsiai su juostelėm bikinį nusidepiliuoju. Neįsivaizduoju, kaip su tradiciniu galėčiau tai padaryti blink.gif  Daug kartų bandžiau ir man laaabai nepatogu ir daug labiau skauda, pvz jei mentelė gerai neužkabina to vaško ir atlimpa, tai arba reikia dar tepliotis su vašku, arba plėšti pirštais-kas yra baisiai nemalonu  schmoll.gif

vakar nusipirkau depilevo vyrišką vašką, tai suuuper  bigsmile.gif išrauna viską sulig vienu plauku.

Tai vat, as irgi norejau pkalusti, o vyrus kokiu depiliuojate?? Perkate specialu?
Atsakyti