QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 02, 17:52)
Firmu tai nezinau, bet kai perku manes klausia ar veido, ar bikinio ar dar kuria vieta depiliuojiuos, nes pagal spalva vasku ju stiprumai yra. Pvz dabar esu nusipirkus vyram skirta ,lb stipriem juodiem plaukam pest, tai jau veidui jis butu per stiprus, kojom pats tas. Viso bikinio vienu potepiu tikrai nepasalinu,bet kad pamerkus i karsta vandeni vasko indelis tikrai nestingsta greit.
Depiliuojuos virtuvei salia mikrobangines,nes vonios valandai uzimt nenoreciau,tai apie problema nueit pasisildyt nepagalvojau
Na bet zinoma ,kaip kam, as ir pati ruosiuos atsisakyt elastinio,nes labai smalsu cukru isbandyti
Depiliuojuos virtuvei salia mikrobangines,nes vonios valandai uzimt nenoreciau,tai apie problema nueit pasisildyt nepagalvojau

Na bet zinoma ,kaip kam, as ir pati ruosiuos atsisakyt elastinio,nes labai smalsu cukru isbandyti
O as su viena rusim depiliuoju viska - nuo koju iki pazastu. Ir dazniausiai vaskai skiriasi tik tuo, jautrioms, ar nejautrioms vietoms skirti (juosteles tinka smulkioms vietoms - bikiniui, pazastims, veidui o elastinis - kojoms ir rankoms). Nesigincysiu, kad yra ir skirtingu vasku kiekvienai kuno vietai, bet kaip ir visur yra viena taisykle - kuo daugiau i viena daikta prikista, tuo maziau jis funkciju atlieka, cia ta prasme, kad i bikinio vaska ideda kazkokiu spec priemoniu, skirtu tik bikiniui, todel tas vaskas automatiskai blogiau depiliuoja kitas kuno vietas, taigi isvada viena - kam pirkti kelis vaskus, jei galiu viena, ar du naudoti visom sritims nudepiliuoti?
Zodziu kiek zmoniu, tiek nuomoniu, gerai, kad pasakete ir savaja, tik labai jau bandete papriestarauti pries tai buvusiam komentarui

O cukrus gerai (bet cia irgi kaip kam), man su juo patiko depiliuotis, tik kad sunkiai man sekesi optimalu jo lipnuma isgauti-tai velesi, tai nelipo