Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su zepter

laba vakara,
girdejau,kad puode galima ir mesyte isrukyti,jei kas bande,gal smulkiai galetu aprasyti
Atsakyti
Parsivežiau šiandien Bauer komplektą. Ką` aš žinau, dariau baltą mišrainę ir kepiau kepenėles, nieks nei prisvilo, nei nedakepė g.gif Svarbu laikytis instrukcijų, ir, manau, fiasko nebus bigsmile.gif
Atsakyti
Niekaip nepavyksta susidraugauti su Zepter keptuve verysad.gif Ka joje bekepciau,viskas gaunasi kaip troskinta.Pvz.vakar kepiau mesa,tai ji man gavosi kaip virta-troskinta.Atrodo viska darau teisingai,dedu i ikaitinta keptuve,nu nesigauna nors tu ka doh.gif O keptuve kada reiketu dangciu uzdengti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOOONDA: 20 birželio 2010 - 13:02
QUOTE(Magnetukas @ 2010 05 06, 15:59)
Labas šeimininkės  4u.gif
Aš kai troškinu pvz šaldytas daržoves uždedu šaldytą žuvyte, tai man po atšilimo viskas ten plaukia vandenyje  verysad.gif  Ką jūs darote su tuo vandeniu? nupilate? ar taip ir troškinate? bet tada nesitroškina o verda sakyčiau  unsure.gif  O gal jums taip išvis nenutinka?  smile.gif

Bet kokį šaldytą produktą prieš kepant/verdant reikia atšildyti kambario temperatūroje (aš kartais tik kol pradeda atšilinėti palaikau virtuvėje, o paskui dedu į šaldytuvą, kad palaipsniui pilnai atšiltų), nupilti tą atsiradusį vandenį ir tik tada jau gaminti. Labai skonis suprastėja, jei iš neatšildyto produkto gaminate. Na, nekalbu jau apie tai, kiek vandens atsiranda atšildžius, pvz., šaldytą pirktinę žuvį (ko gero, perkam pusę žuvies, pusę užšaldyto vandens ir už jį mokam pinigus. Bet čia kita tema g.gif ).
QUOTE(LOOONDA @ 2010 06 20, 14:01)
Niekaip nepavyksta susidraugauti su Zepter keptuve verysad.gif Ka joje bekepciau,viskas gaunasi kaip troskinta.Pvz.vakar kepiau mesa,tai ji man gavosi kaip virta-troskinta.Atrodo viska darau teisingai,dedu i ikaitinta keptuve,nu nesigauna nors tu ka  doh.gif O keptuve kada reiketu dangciu uzdengti?

Man dar irgi nepavyko įvaldyti meno apkepti ką nors keptuvėje - viskas gaunasi kaip troškinta doh.gif Bet kaip suprantu, taip ir turi būti? Todėl zepter ir yra sveiko maisto puodai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2010 06 20, 20:13)

Man dar irgi nepavyko įvaldyti meno apkepti ką nors keptuvėje - viskas gaunasi kaip troškinta doh.gif  Bet kaip suprantu, taip ir turi būti? Todėl zepter ir yra sveiko maisto puodai, ar ne?


drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal ir ne visai į temą aš čia blush2.gif , bet norėjau paklausti, gal kas galite pasakyti ar verta įsigyti berghoff keptuvę. Noriu padovanoti mamai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2010 06 20, 19:13)
Bet kokį šaldytą produktą prieš kepant/verdant reikia atšildyti kambario temperatūroje (aš kartais tik kol pradeda atšilinėti palaikau virtuvėje, o paskui dedu į šaldytuvą, kad palaipsniui pilnai atšiltų), nupilti tą atsiradusį vandenį ir tik tada jau gaminti. Labai skonis suprastėja, jei iš neatšildyto produkto gaminate. Na, nekalbu jau apie tai, kiek vandens atsiranda atšildžius, pvz., šaldytą pirktinę žuvį (ko gero, perkam pusę žuvies, pusę užšaldyto vandens ir už jį mokam pinigus. Bet čia kita tema g.gif ).  

Man dar irgi nepavyko įvaldyti meno apkepti ką nors keptuvėje - viskas gaunasi kaip troškinta doh.gif  Bet kaip suprantu, taip ir turi būti? Todėl zepter ir yra sveiko maisto puodai, ar ne?

Nu nezinau, as tai viska apsikepu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureka: 22 birželio 2010 - 12:15
Gal galetumete aprasyti kaip jums tai pavyksta? blush2.gif
Atsakyti
Apkepti tikrai eina smile.gif
Jei mielosios dedat sakykim krūtinėlės gabaliukus i sausą įkaitintą keptuvę, siūlau sudėjus mėsą ją toliau dar pakepinti ant ugnies, tol kol matysit jog kraščiukai jau kiek parudavo (su šakute paknibinkit, pamatysit geriau, beje mėsa prikepus bus), tada uždenkit ir išjunkit ugni, pora min palaukit kol atkibs, atidengiam apverčiam ir vėl įjungiam ugnį, vėl kaitinam, jei spėjo atsirasti skysčio, tegu išgaruoja ir kepinkit... vėl pažiūrim ar parudavo, jei taip, uždengiam, išjungiam ugni ir troškinam garuose paskrudusią mėsytę (vandens atsiras pakankamai iš mėsos) smile.gif arba dedam daržoves ir kitką pagal receptą.. smile.gif
ir taip galima su bet kokia mėsa: kiauliena, jautiena, paukstiena, lašiša, kotletai... Aš kepu taip smile.gif
tikiuosi bent kiek padėjau, sėkmės gaminant smile.gif jei turit kokių konkrečių klausimų apie gamybą, rašykit į až, greičiau atrašysiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2010 06 22, 20:35)
Gal galetumete aprasyti kaip jums tai pavyksta? blush2.gif

Cia gana vaizdziai parodyta kaip kepta ir plius dar visokiausiu receptu thumbup.gif Gal kuriai pravers si nuoroda 4u.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 06 28, 13:56)
Cia gana vaizdziai parodyta kaip kepta ir plius dar visokiausiu receptu  thumbup.gif Gal kuriai pravers si nuoroda  4u.gif
http://www.youtube.c...feature=related

ačiū už nuoroda smile.gif daug naujų receptukų pasižiūrėjau, dabar reikės išbandyti. Aš jau susidraugavau su keptuve ir viskas išeina padaryti thumbup.gif dar įsigijau mikserį tai labai džiaugiuosiu thumbup.gif kiek laiko sutaupai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2010 07 16, 14:03)
ačiū už nuoroda smile.gif daug naujų receptukų pasižiūrėjau, dabar reikės išbandyti. Aš jau susidraugavau su keptuve ir viskas išeina padaryti thumbup.gif  dar įsigijau mikserį tai labai džiaugiuosiu thumbup.gif  kiek laiko sutaupai  thumbup.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif As pati jau daug ka isbandzius, bet irgi atradau kazka naujo thumbup.gif
Atsakyti