laba vakara,
girdejau,kad puode galima ir mesyte isrukyti,jei kas bande,gal smulkiai galetu aprasyti
Parsivežiau šiandien Bauer komplektą. Ką` aš žinau, dariau baltą mišrainę ir kepiau kepenėles, nieks nei prisvilo, nei nedakepė
Svarbu laikytis instrukcijų, ir, manau, fiasko nebus


Niekaip nepavyksta susidraugauti su Zepter keptuve
Ka joje bekepciau,viskas gaunasi kaip troskinta.Pvz.vakar kepiau mesa,tai ji man gavosi kaip virta-troskinta.Atrodo viska darau teisingai,dedu i ikaitinta keptuve,nu nesigauna nors tu ka
O keptuve kada reiketu dangciu uzdengti?


QUOTE(Magnetukas @ 2010 05 06, 15:59)
Labas šeimininkės
Aš kai troškinu pvz šaldytas daržoves uždedu šaldytą žuvyte, tai man po atšilimo viskas ten plaukia vandenyje
Ką jūs darote su tuo vandeniu? nupilate? ar taip ir troškinate? bet tada nesitroškina o verda sakyčiau
O gal jums taip išvis nenutinka? 

Aš kai troškinu pvz šaldytas daržoves uždedu šaldytą žuvyte, tai man po atšilimo viskas ten plaukia vandenyje



Bet kokį šaldytą produktą prieš kepant/verdant reikia atšildyti kambario temperatūroje (aš kartais tik kol pradeda atšilinėti palaikau virtuvėje, o paskui dedu į šaldytuvą, kad palaipsniui pilnai atšiltų), nupilti tą atsiradusį vandenį ir tik tada jau gaminti. Labai skonis suprastėja, jei iš neatšildyto produkto gaminate. Na, nekalbu jau apie tai, kiek vandens atsiranda atšildžius, pvz., šaldytą pirktinę žuvį (ko gero, perkam pusę žuvies, pusę užšaldyto vandens ir už jį mokam pinigus. Bet čia kita tema

QUOTE(LOOONDA @ 2010 06 20, 14:01)
Niekaip nepavyksta susidraugauti su Zepter keptuve
Ka joje bekepciau,viskas gaunasi kaip troskinta.Pvz.vakar kepiau mesa,tai ji man gavosi kaip virta-troskinta.Atrodo viska darau teisingai,dedu i ikaitinta keptuve,nu nesigauna nors tu ka
O keptuve kada reiketu dangciu uzdengti?


Man dar irgi nepavyko įvaldyti meno apkepti ką nors keptuvėje - viskas gaunasi kaip troškinta

QUOTE(Gricė @ 2010 06 20, 20:13)
Man dar irgi nepavyko įvaldyti meno apkepti ką nors keptuvėje - viskas gaunasi kaip troškinta


QUOTE(Gricė @ 2010 06 20, 19:13)
Bet kokį šaldytą produktą prieš kepant/verdant reikia atšildyti kambario temperatūroje (aš kartais tik kol pradeda atšilinėti palaikau virtuvėje, o paskui dedu į šaldytuvą, kad palaipsniui pilnai atšiltų), nupilti tą atsiradusį vandenį ir tik tada jau gaminti. Labai skonis suprastėja, jei iš neatšildyto produkto gaminate. Na, nekalbu jau apie tai, kiek vandens atsiranda atšildžius, pvz., šaldytą pirktinę žuvį (ko gero, perkam pusę žuvies, pusę užšaldyto vandens ir už jį mokam pinigus. Bet čia kita tema
).
Man dar irgi nepavyko įvaldyti meno apkepti ką nors keptuvėje - viskas gaunasi kaip troškinta
Bet kaip suprantu, taip ir turi būti? Todėl zepter ir yra sveiko maisto puodai, ar ne?

Man dar irgi nepavyko įvaldyti meno apkepti ką nors keptuvėje - viskas gaunasi kaip troškinta

Nu nezinau, as tai viska apsikepu

Gal galetumete aprasyti kaip jums tai pavyksta?

Apkepti tikrai eina 
Jei mielosios dedat sakykim krūtinėlės gabaliukus i sausą įkaitintą keptuvę, siūlau sudėjus mėsą ją toliau dar pakepinti ant ugnies, tol kol matysit jog kraščiukai jau kiek parudavo (su šakute paknibinkit, pamatysit geriau, beje mėsa prikepus bus), tada uždenkit ir išjunkit ugni, pora min palaukit kol atkibs, atidengiam apverčiam ir vėl įjungiam ugnį, vėl kaitinam, jei spėjo atsirasti skysčio, tegu išgaruoja ir kepinkit... vėl pažiūrim ar parudavo, jei taip, uždengiam, išjungiam ugni ir troškinam garuose paskrudusią mėsytę (vandens atsiras pakankamai iš mėsos)
arba dedam daržoves ir kitką pagal receptą..
ir taip galima su bet kokia mėsa: kiauliena, jautiena, paukstiena, lašiša, kotletai... Aš kepu taip
tikiuosi bent kiek padėjau, sėkmės gaminant
jei turit kokių konkrečių klausimų apie gamybą, rašykit į až, greičiau atrašysiu

Jei mielosios dedat sakykim krūtinėlės gabaliukus i sausą įkaitintą keptuvę, siūlau sudėjus mėsą ją toliau dar pakepinti ant ugnies, tol kol matysit jog kraščiukai jau kiek parudavo (su šakute paknibinkit, pamatysit geriau, beje mėsa prikepus bus), tada uždenkit ir išjunkit ugni, pora min palaukit kol atkibs, atidengiam apverčiam ir vėl įjungiam ugnį, vėl kaitinam, jei spėjo atsirasti skysčio, tegu išgaruoja ir kepinkit... vėl pažiūrim ar parudavo, jei taip, uždengiam, išjungiam ugni ir troškinam garuose paskrudusią mėsytę (vandens atsiras pakankamai iš mėsos)


ir taip galima su bet kokia mėsa: kiauliena, jautiena, paukstiena, lašiša, kotletai... Aš kepu taip

tikiuosi bent kiek padėjau, sėkmės gaminant



QUOTE(LOOONDA @ 2010 06 22, 20:35)
Cia gana vaizdziai parodyta kaip kepta ir plius dar visokiausiu receptu


http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(aureka @ 2010 06 28, 13:56)
Cia gana vaizdziai parodyta kaip kepta ir plius dar visokiausiu receptu
Gal kuriai pravers si nuoroda
http://www.youtube.c...feature=related


http://www.youtube.c...feature=related
ačiū už nuoroda




QUOTE(vestė21 @ 2010 07 16, 14:03)
ačiū už nuoroda
daug naujų receptukų pasižiūrėjau, dabar reikės išbandyti. Aš jau susidraugavau su keptuve ir viskas išeina padaryti
dar įsigijau mikserį tai labai džiaugiuosiu
kiek laiko sutaupai 




Nera uz ka

