Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su zepter

QUOTE(adatiene @ 2010 04 20, 12:46)
Sveiki 4u.gif ,
sakykit kaip kepate blynus ir miltiniu ir iš tarkuotų bulvių ax.gif ? Ar pilate aliejaus blush2.gif ?

Aliejaus reikia siek tiek.Labai svarbu gerai ikaitinti ir i bulvine tesla koki sauksta miltu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 04 20, 19:01)
Aliejaus reikia siek tiek.Labai svarbu gerai ikaitinti ir i bulvine tesla koki sauksta miltu  smile.gif

Aš miltų nededu, tik kiaušinius kelis (tarkius šiek tiek nusunkiu), gaunasi puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2010 04 20, 21:47)
Aš miltų nededu, tik kiaušinius kelis (tarkius šiek tiek nusunkiu), gaunasi puikiai  4u.gif

Ačiū visoms už patarimus 4u.gif ,
bandysiu kepti 4u.gif
Atsakyti
bulviniu ir aš dar nebandžiau šioje keptuvėje kepti, bet manau jau bandysiu ir juos išsikepti ax.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Na mes gaminame Zepterio puoduose thumbup.gif Labai esame patenkiti, verdame , troškiname, gariname, kepame ir tt thumbup.gif
Puodai - stebuklingi, nes labai tinka sveiko gyvenimo būdo laikantiems žmonėms, tie kas turi skrandžio ligų. thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pasiulyti zuvies apkepa.I salta neikaitinta keptuve sluoksniuojam-saldytos darzoves(as dedu mix maiseli,pirktas parduotuveje),megstamos zuvies file supjaustyta gabaliukais,plonai uztepu majonezo,griezineliais pjaustytas svogunas,tarkuotas fermentinis suris.Kepu ant mazos ugnies.kol rodykle pasiekia truputi daugiau nei zalia viduriuka,ir isjungiu,kol nukris rodykle iki geltono laukelio.Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2010 04 30, 19:00)
Noriu pasiulyti zuvies apkepa.I salta neikaitinta keptuve sluoksniuojam-saldytos darzoves(as dedu mix maiseli,pirktas parduotuveje),megstamos zuvies file supjaustyta gabaliukais,plonai uztepu majonezo,griezineliais pjaustytas svogunas,tarkuotas fermentinis suris.Kepu ant mazos ugnies.kol rodykle pasiekia truputi daugiau nei zalia viduriuka,ir isjungiu,kol nukris rodykle iki geltono laukelio.Skanaus!

Reikės pabandyti šitą apkepuką. smile.gif
Mano šeima mėgsta zepterinėj keptuvėj keptą picą. Pirmą kartą iškepėm puikiausiai, o paskui,kiek bekepčiau, šiek tiek per daug apskrunda lotuliukas.gif , bet vistiek skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 04 30, 19:47)
Reikės pabandyti šitą apkepuką.  smile.gif
Mano šeima mėgsta zepterinėj keptuvėj keptą picą. Pirmą kartą iškepėm puikiausiai, o paskui,kiek bekepčiau, šiek tiek per daug apskrunda  lotuliukas.gif , bet vistiek skanu  biggrin.gif

Gal receptuką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2010 04 30, 21:02)
Gal receptuką blush2.gif

Galiu mirksiukas.gif
Tas receptas iš SM platybių, nukopinau vienos forumietės aprašymą. blush2.gif
Aš taip pat viską darau...
PICA
O picą gaminu paprasčiausiu būdu.Paplotėlį ruošiu iš Malsenos miltų mišinio picai.Keptuvę ištepu aliejumi,iškloju dugną.Po to jau tepu kečupu ir trupučiu aliejaus ir dedu viską ką turiu po ranka ir ,aišku, ką mėgstame:dešrą ,kumpį,kaušinius,daržoves..lydytą sūrį.Tada keptuvę uždengiu,kaitinu iki žalio lauko pradžios ir išjungusi palieku kokioms 10-15 min.
Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2010 04 30, 19:00)

QUOTE(ramux @ 2010 04 30, 21:31)
Galiu  mirksiukas.gif
Tas receptas iš SM platybių, nukopinau vienos forumietės aprašymą.  blush2.gif
Aš taip pat viską darau...
PICA
O picą gaminu paprasčiausiu būdu.Paplotėlį ruošiu iš Malsenos miltų mišinio picai.Keptuvę ištepu aliejumi,iškloju dugną.Po to jau tepu kečupu ir trupučiu aliejaus ir dedu viską ką turiu po ranka ir ,aišku, ką mėgstame:dešrą ,kumpį,kaušinius,daržoves..lydytą sūrį.Tada keptuvę uždengiu,kaitinu iki žalio lauko pradžios ir išjungusi palieku kokioms 10-15 min.

thumbup.gif
pirmas mums , antas vaikams biggrin.gif
Atsakyti
Kiaušinienę ir aš išdrįsau iškept. thumbup.gif , svarbiausia neprisvilo smile.gif Vyro klausiu, na kaip kiaušinienė, o jis man sako: ,,Kiaušinienė kaip kiaušinienė" Susinervyjau ir atkirtau: ,,Aišku ne tokia, kaip visos kiaušinienės. Čia be RIEBALŲ" tongue.gif
O kaži,ar bulves galima kept? Ar jas įmanoma iškept? Kažkur skaičiau, kad nuo garų jos neiškepa, o išverda , ištįžta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 05 03, 17:36)
O kaži,ar bulves galima kept? Ar jas  įmanoma iškept? Kažkur skaičiau, kad nuo garų jos neiškepa, o išverda , ištįžta g.gif

nebent keptumet neuzdengtas
Atsakyti