QUOTE(juratema @ 2010 08 31, 14:00)
mergaites, nu plyzzzz

ko nors skanaus ir paprasto, as dar prie situ puodu niekaip nepriprantu....ryzius viriau-gerai, balandeliai-puse gerai, kiti kaip zali...dariau kazkoki troskini su mesa-ismeciau....

pagailekit manes
Kazko nesupratau as

kepi, troskini tol, kol issitroskina. Niekada neziurejau i laikrodi. Na. atkreipiu demesi i temperatura...., bet ir ta aiski. Jei dangtis kilojasi-perdidele ugnis. Nezinau, man del nieko problemu nekyla

Makaronai, kruopos, darzoves, mesos....viskas gaunasi nuostabiai

, abejoju ar tai puoduose problema. Nes partys puodai kaip puodai. Joks geriausias puodas pats vienas valgyti nepagamins. Cia siaip, be pasaipos...nesupykit
Keptuveje, is principo, pasiskaiciusi pora pasisakymu, uzvakar kepiau kepsniukus tesloje. Na gavosi. Ismusiau ir pamarinavau sprandine, panardinau i tesla, ir i gerai ikaitinta keptuve. Ir iskepe, ir nepridege ir be riebalu, na zodziu seimai patiko

, kiausiniene alia "omletas"-gavosi, nepriskrudo.
Koks patiekalas Jus konkreciau domintu, ka jus noretumet pabandyti? Puode? Keptuveje?
Papildyta:
QUOTE(rutulux @ 2010 08 29, 09:05)
O tai kur kraustytis, jei mano Wok'as Zepter firmos
As sia temuke uzrodziau ne del to, kad noreciau kur iskraustyti, o padeti, tiesiog joje kalba konkreciai apie Wok'a, ir gaminima su juo...cia jau tikrai atsakytu i Jusu klausimus, gaminima, receptus ir t.t. ir pan.
Papildyta:
QUOTE(asertyt @ 2010 08 27, 14:37)
O kaip su maisto sildymu Zepteriuose ? Papasakokit.
Nieko ipatingo

tiesiog pasildau puoda, mazdaug iki vidurio geltonos padalos(cia dar priklauso kiek to maisto puode yra ), arba kol tiesiog isyla dangtis, ir isjungiu. Po kokiu 5-10 min prasau, viskas gerai ir vienodai susile