Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su zepter

O aš valau su tuo spec. kur buvo prie puodų pridėtas, kuriuo reikėjo puodus išveisti prieš pirmą naudojimą smile.gif
Va tokiu :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2011 03 23, 18:18)
O aš valau su tuo spec. kur buvo prie puodų pridėtas, kuriuo reikėjo puodus išveisti prieš pirmą naudojimą  smile.gif
Va tokiu :
user posted image

nelabai man šiuo valikliu nusivalo g.gif ,visvien gelsvumas matos (tiksliau aš ji matau)
reiks pabandyti gal cif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2011 03 23, 21:45)
nelabai man šiuo valikliu nusivalo g.gif ,visvien gelsvumas matos (tiksliau aš ji matau)
reiks pabandyti gal cif smile.gif


as su cif nevalyciau, manau, kad gali subraizyti... na, nebent maza ploteli pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 24, 09:28)
as su cif nevalyciau, manau, kad gali subraizyti... na, nebent maza ploteli pabandyti  ax.gif

o ką dar siulot g.gif
vat ir aš bijau,kad tik nesubraižyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2011 03 24, 09:21)
o ką dar siulot g.gif
vat ir aš bijau,kad tik nesubraižyt verysad.gif


mano drauge perka valymo pasta is bauer, sake kad thumbup.gif
Atsakyti
dar mane domina vienas dalykas,kaip kepti pyragą ar kugelį puode,kad viršus paskrustu g.gif ?pas mane jis dregnas gaunasi?
Atsakyti
Sveikos gaminu ir as davar vistyte Zepter Vog puode mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 24, 09:28)
as su cif nevalyciau, manau, kad gali subraizyti... na, nebent maza ploteli pabandyti  ax.gif


Nebraizo tas Cif..... Tik svelnia kempynele ar skepetele ir valio. Tik kremu o ne milteliais zinoma mirksiukas.gif
Valau juo jau 5 metai ir neturiu problemu. O su spec Zepteriniu valykliu as tik kartas nuo karto pravalau, kai turiu laiko ir nuotaikos "kapitaliniam" blizginimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 18 balandžio 2011 - 11:32
QUOTE(1juraciukas @ 2011 04 18, 11:29)
Nebraizo tas Cif..... Tik svelnia kempynele ar skepetele ir valio. Tik kremu o ne milteliais zinoma  mirksiukas.gif
Valau juo jau 5 metai ir neturiu problemu. O su spec Zepteriniu valykliu as tik kartas nuo karto pravalau, kai turiu laiko ir nuotaikos "kapitaliniam"  blizginimui.

As irgi su tuo spec valikliu tik retkarciais.O valau su paprastu leituvisku orkaiciu valikliu.Nu super nusivalo thumbup.gif
Atsakyti
Labukai 4u.gif
Aš čia truputuką ne į temą, bet labai nepykit prašau 4u.gif
Norėčiau paklausti tų kurios platina Zepter, ar galima įsigyti atskirai vien tik Vacsy pompos laidą? ne automobilinį, o tą vadinama akumuliatoriumi? Kiek toks kainuotų?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms,

turiu beda! pries pradedama naudoti zepter keptuve, matomai, netinkamai ja paruosiau, nors ir tepiau su tuo spec. pieneliu, bet turbut per trumpai palaikiau ar dar ka. kepant be aliejaus svyla nors tu ka unsure.gif

ar yra kokia gudrybe istaisyti padeti? ar teks naudotis kaip pacia paprasciausia keptuve uz 800 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(epopėja @ 2011 05 09, 17:24)
Labas visoms,

turiu beda! pries pradedama naudoti zepter keptuve, matomai, netinkamai ja paruosiau, nors ir tepiau su tuo spec. pieneliu, bet turbut per trumpai palaikiau ar dar ka. kepant be aliejaus svyla nors tu ka  unsure.gif

ar yra kokia gudrybe istaisyti padeti? ar teks naudotis kaip pacia paprasciausia keptuve uz 800 lt  doh.gif


Siaip, tai tas spec. kremas, jis taip vadinamai "iskkonservuoja" metala, ne daugiau. Nuvalo visa hemija smemija ir panasiai. Kokio tai poveikio kepimui vyrimui tikrai neturi.
Tam, kad keptuveje maistas neprisviltu, tereikia gerai ja ikaitinti. Kaitini tol, kol uzlasinus , tiksliau ipilus slakeli vandens, jis ne garuotu, o kaip gyvsidabris, rutuliukais ritinetusi. (gerazus vaizdelis beje ) Tada jau dedi maista ir gali net truputeli spusteleti, kad priliptu. Sumazini ugni, "kaitruma". Po poros minuciu (priklausomai nuo gabaliuko storio) pabandai ja apversrti. Jei dar neatlimpa-vadinasi dar neiskepe ta puse. Iskepusi, ji pati atsoka ir nereikia jos grandyti. Jei jau matai. kad svyla-tiesiog visai nuimk nuo ugnies ir lai pastovi ramiai. Dugnas toks karstas, kad baigs kaisti be papildomo sildymo.
Pasiulymas. Jei bandai gaminti pirmus kartus, nesiimk nieko imantraus, brangaus. geriausia pradzia-vistiena. Na, bet cia tik pasiumymas.
Jei nenori paskrudusios, Visa tai, ka as jau minejau, reikia daryti uzdengus dangti.
Ikaitinai, prilipdei prie dugno, uzdengei dangti ir primazinai ugni. Jei namuose ramu, kitu kvapu nera.... tiesiog nosis pagauna malonu pakvipima maistu. Tada atidengi dangti, paziuri ar jau verciasi. jei taip, apvertei ir vel uzdengei dangti. daryti tai gan greitai, kad kuo maziau garu isgaruotu. Apvertus...po poros minuciu, supilu i ja bulvytes, morkytes.....saldytas darzoves, ka nori ...priesakonius...zodziu. Dar po kokiu 10 minuciu uzdedu karscio, minute pakaitinu ir neatidengusi dangcio iskungiu ugni. Paserviruoju stala, pakvieciu seima ir tada nuimu dangti. Viskas kas dar neiskepe-pabaige susti.
P.S. visada man lieka nuo vistos perdaug riebalu, juos tiesiog nupilu lauk.....arba suniui tongue.gif

O kaip as cia siandien. Gal ir ne i tema, bet ikvepima kai pagavau blush2.gif

A, dar tiesa. Visos keptuves turi tokia "beda" turi. Jei joje praeita syki troskinai-tai kai noresi dabar ka kepti/skrudinti-svils. Todel namuose ir turi buti min. dvi keptuves. Kepimui ir troskinimui. Aisku Zepteris brangus malonumas-tad tiesiog reikia geriau pakaitinti, neskubeti, kantrybes. Ar kokia druska pakaitinti, kad keptuves nesudegintumet. ax.gif
Atsakyti