
oi, aciu uz toki ilga ir issamu atsakyma ! net akyse prasviesejo, neprarasiu vilties ir bandysiu gamint pagal jusu aprasyma

laba diena, gal gali kuri man pagelbeti ir pasakyti su kuriuo MixSy antgaliu plakate grietinele, kad ji issiplaktu, ar cia beveltiskas reikalas ir reikia paprasto mikserio?
QUOTE(gravkyte @ 2011 05 23, 12:20)
laba diena, gal gali kuri man pagelbeti ir pasakyti su kuriuo MixSy antgaliu plakate grietinele, kad ji issiplaktu, ar cia beveltiskas reikalas ir reikia paprasto mikserio?
Su antgaliu visiskai lygiu ir be skyluciu
QUOTE(epopėja @ 2011 05 09, 19:50)
oi, aciu uz toki ilga ir issamu atsakyma ! net akyse prasviesejo, neprarasiu vilties ir bandysiu gamint pagal jusu aprasyma 

Labai jau smalsu ar gavosi

sveikos
anyta padovanojo savo zepter keptuve, kuria puikiai naudojo. Apsidziaugiau, bet pradejus skaityti apie gaminima pradejo ne svieseti akyse, o niauktis. Turiu uzsimarinavusi vista, gal kas galetu papasakoti, ar imanoma man ja "ceila" ten iskepti-istroskinti? ir kaip tai padaryti? ikaitinti keptuve iki zalios padalos pradzios ir deti kepti, tada mazinti ugni? ir kiek laiko taip kepti? ar geriau vis tik gabaleliais pjaustyti ir kepti? tikiuosi kas nors padesite.. kiek skaiciau tai dangcio nereik nukeldinet? prasau, pataisykite ir patarkite

anyta padovanojo savo zepter keptuve, kuria puikiai naudojo. Apsidziaugiau, bet pradejus skaityti apie gaminima pradejo ne svieseti akyse, o niauktis. Turiu uzsimarinavusi vista, gal kas galetu papasakoti, ar imanoma man ja "ceila" ten iskepti-istroskinti? ir kaip tai padaryti? ikaitinti keptuve iki zalios padalos pradzios ir deti kepti, tada mazinti ugni? ir kiek laiko taip kepti? ar geriau vis tik gabaleliais pjaustyti ir kepti? tikiuosi kas nors padesite.. kiek skaiciau tai dangcio nereik nukeldinet? prasau, pataisykite ir patarkite

QUOTE(*TyTe* @ 2012 02 12, 14:38)
sveikos
anyta padovanojo savo zepter keptuve, kuria puikiai naudojo. Apsidziaugiau, bet pradejus skaityti apie gaminima pradejo ne svieseti akyse, o niauktis. Turiu uzsimarinavusi vista, gal kas galetu papasakoti, ar imanoma man ja "ceila" ten iskepti-istroskinti? ir kaip tai padaryti? ikaitinti keptuve iki zalios padalos pradzios ir deti kepti, tada mazinti ugni? ir kiek laiko taip kepti? ar geriau vis tik gabaleliais pjaustyti ir kepti? tikiuosi kas nors padesite.. kiek skaiciau tai dangcio nereik nukeldinet? prasau, pataisykite ir patarkite

anyta padovanojo savo zepter keptuve, kuria puikiai naudojo. Apsidziaugiau, bet pradejus skaityti apie gaminima pradejo ne svieseti akyse, o niauktis. Turiu uzsimarinavusi vista, gal kas galetu papasakoti, ar imanoma man ja "ceila" ten iskepti-istroskinti? ir kaip tai padaryti? ikaitinti keptuve iki zalios padalos pradzios ir deti kepti, tada mazinti ugni? ir kiek laiko taip kepti? ar geriau vis tik gabaleliais pjaustyti ir kepti? tikiuosi kas nors padesite.. kiek skaiciau tai dangcio nereik nukeldinet? prasau, pataisykite ir patarkite

Ziurint kokia keptuve turite,ar jums telpa visa vista?Jai netalpa tai supjaustykite.Ikaitinkite keptuve ant mazos ugnies panasiai iki geltono vidurio,geriausiai patikrinti ar gerai ikaito ilasinkite lasa vandens turi vazinetis rutuliukas,tada dekit kepti,uzdentit ir iki zalio vidurio,apverskit ir toliau kepkit.Labai sunku rasyti,butu geriau pamatyti kaip tai daroma,tada viskas bus aisku.
QUOTE(*TyTe* @ 2012 02 12, 12:38)
sveikos
anyta padovanojo savo zepter keptuve, kuria puikiai naudojo. Apsidziaugiau, bet pradejus skaityti apie gaminima pradejo ne svieseti akyse, o niauktis. Turiu uzsimarinavusi vista, gal kas galetu papasakoti, ar imanoma man ja "ceila" ten iskepti-istroskinti? ir kaip tai padaryti? ikaitinti keptuve iki zalios padalos pradzios ir deti kepti, tada mazinti ugni? ir kiek laiko taip kepti? ar geriau vis tik gabaleliais pjaustyti ir kepti? tikiuosi kas nors padesite.. kiek skaiciau tai dangcio nereik nukeldinet? prasau, pataisykite ir patarkite

anyta padovanojo savo zepter keptuve, kuria puikiai naudojo. Apsidziaugiau, bet pradejus skaityti apie gaminima pradejo ne svieseti akyse, o niauktis. Turiu uzsimarinavusi vista, gal kas galetu papasakoti, ar imanoma man ja "ceila" ten iskepti-istroskinti? ir kaip tai padaryti? ikaitinti keptuve iki zalios padalos pradzios ir deti kepti, tada mazinti ugni? ir kiek laiko taip kepti? ar geriau vis tik gabaleliais pjaustyti ir kepti? tikiuosi kas nors padesite.. kiek skaiciau tai dangcio nereik nukeldinet? prasau, pataisykite ir patarkite

O as pvz vista supjaustau dalim.Ant normalios kaitros ikaitinu keptuve, su vandens laseliu patikrinu ar ikaito ir dedu gabalelius.Neuzdengiu, o cirskinu kol apkepa-apskrunda viena puse, tada apverciu.Siek tiek pakepa ir dedu iv darzoviu.Kartais tik svogunu, morku ir cesnako.Ko turiu.Kartais dedu ryziu, bet tada jau vandens reikia pilt.Uzdengiu ir troskinu ant silpnos ugnies.Ypatingai skanu kai atsala, nes nuo vistos pasidaro drebuciai

Parasyt tikrai sunkoka


Su vista nuotraukos neturiu, bet kepiau sonine panasiai

QUOTE(berta4 @ 2012 02 12, 14:00)
QUOTE(aureka @ 2012 02 12, 17:13)
oj dekui meginos uz tokius operatyvius ir aiskius atsakymus



QUOTE(*TyTe* @ 2012 02 12, 18:03)
oj dekui meginos uz tokius operatyvius ir aiskius atsakymus
keptuve mano didele, tilptu ir visa vista, bet paskaicius jusu komentarus bandysiu pirmam kartui kepti gabaliukais
salia dar bulviu idesiu, turetu buti skanu. dar karta aciu, einu kaisti keptuve - labai smalsu isbandyti 



na ir kaip isejo


o vat as jau du metai turbut kai turiu ir puodus ir keptuve zepter, niu ir prie keptuves limpa ir apsvyla viskas. Niekaip nepriprantu prie jos ir nemoku ant jos kepti. o siaip tai juos naudoju kaip paprastus puodus
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 02 22, 20:58)
o vat as jau du metai turbut kai turiu ir puodus ir keptuve zepter, niu ir prie keptuves limpa ir apsvyla viskas. Niekaip nepriprantu prie jos ir nemoku ant jos kepti. o siaip tai juos naudoju kaip paprastus puodus
Labai gaila kad neisnaudojat galimybes gaminti sveikai ir ekonomiskai.Galiu padeti jai turite noro.