skaiciau skaiciau jusu pasisakymus, bet kazkaip tikslaus savo bedos sprendimo taip ir nepastebejau. niekaip neiseina varskes apkepas. kol nespeja ikaist puodas per 3-4 minutes, jau pradeda slyksciai smirdet ir svilt apacia, nors ir tepta sviestu. po to nezinau ka daryt - jei sildau, svyla, jei nukeliu nuo ugnies - toks ir stovi puszalis ir dar su svilesiu kvapu. jau stovi gal geras dvi valandas, rodykle netoli zalios spalvos, o mazai kas bevyksta... kaip reikia kepti per 20 minuciu ir panasiai? neisivaizduoju.. skaiciau kelis patarimus, nepadejo.. gelbekit;(
Gaminu viska,nors gaminti as nemegsstu ir nepatinka suktis virtuvej,tam neturiu fantazijos,Zepter puodai man tikrai padeda,ka begaminciau buna skanu,turint 4 vyrus tenka suktis. Svarbiausiai taupo mano laika.
Na atsiemiau savo indukus vascy, visai man jis patinka ziuresiu, kiek man db viskas laikys ir mokysiuos pasilengvint gyvenima Dar klausimas gal kas turi kavos aparata? ar geras yra ir dziaugiates juo besinaudodamos?