Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaulių gripas

QUOTE(*Liepa18* @ 2009 11 24, 20:01)
Tai čia kaip supratau, tiesiog sutrini ir kvėpuoji...? ax.gif

As tai sutraiskiau ji ir karsto vandens puoda dejau, kad sunus kvepuotu, smarve tai baisi buvo, o ir jis labai spyriojosi garintis doh.gif
Nors siaip skaiciau, tik neidejau, kad sutrinta csnaka ir i nosi deti reikia, tipo, visas bacilas nuzudo. Tik idomu man, o kaip su nosies gleivine? g.gif
Atsakyti
"NORMALU"? idiotizmas visiškas blink.gif doh.gif
Atsakyti
Dėkui sena pažystama už gerus patarimus...bet aš irgi nelabai supratau kaip tai kvėpuoti trinto česnako garais g.gif ...tai čia sutrinti česnaką ir uostyti ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(selen @ 2009 11 24, 20:02)
Dėkui sena pažystama už gerus patarimus...bet aš irgi nelabai supratau kaip tai kvėpuoti trinto česnako garais g.gif ...tai čia sutrinti česnaką ir uostyti ar kaip g.gif

užplikai karštu vandenių ir gariniesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 24 lapkričio 2009 - 20:06
QUOTE(selen @ 2009 11 24, 21:02)

Radau jau atsakymą, dėkui. biggrin.gif

Bandžiau kartą į nosį įvarvinti česnako sulčių (kažkas patarė nuo slogos), maniau išprotėsiu kaip graužia, nežinojau ką daryti. Pasirodo jas reikia atskiesti vandeniu, kitaip gali pažeisti gleivinę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selen: 24 lapkričio 2009 - 20:09
QUOTE(selen @ 2009 11 24, 20:05)
Radau jau atsakymą, dėkui. biggrin.gif

Bandžiau kartą į nosį įvarvinti česnako sulčių (kažkas patarė nuo slogos), maniau išprotėsiu kaip graužia, nežinojau ką daryti. Pasirodo jas reikia atskiesti vandeniu, kitaip gali pažeisti gleivinę.

reikėjo su keliais lašais aliejaus sumaišyt nebūtu tokios reakcijos , aišku kas grino negalima nei valgyt nei ant gleivines lašint , česnaką reikia mokėt teisingai naudot nepakenkiant sveikatai . o patarimas valgyk česnaką nereiškia valgyk ji grina ir aštru bei gadink skrandį.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 11 24, 20:01)
nu jo.. kvepuok cesnako garais ir lauk - ateis taves auksciausiasis pasiimti, ar neateis.. Kvailystes cia rasomos.. taip tik imunitetas stiprinamas, o ne nuo ligu apsisaugoma..
o imuniteta reikejo stiprinti pries puse metu..

Keistas požiūris. Kalbama ne apie apsisaugojimą, o apie gydymąsi. Kompresai, inhaliacijos (kad ir su tuo pačiu česnaku), gerklės skalavimai ir nosies praplovimai su druska/vaistažolių nuovirais/eteriniais aliejais gali labai pagelbėti sergant (lengvėja atsikosėjimas, skystėja gleivės) ir, laiku pradėjus, padėti apsisaugoti nuo ligų komplikacijų.
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 11 24, 18:08)
Plauciai negali skaudet.jei ka. blush2.gif

Tai ka tada jie gali daryt? blush2.gif
Atsakyti
kuo daugiau domiuosi, tuo baisiau darosi doh.gif
jei apsirgsiu šiuo gripu, tai man amen doh.gif , nes po kiekvieno gripo ar peršalimo man būna baisios komplikacijos, visi mano bronchai būna pilni karkalų, juos jaučiu net gerklėj, dūstu (sergu mišria astma), tai kas bus po šito doh.gif
baimės pilnos kelnės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2009 11 24, 23:00)
kuo daugiau domiuosi, tuo baisiau darosi doh.gif
jei apsirgsiu šiuo gripu, tai man amen doh.gif , nes po kiekvieno gripo ar peršalimo man būna baisios komplikacijos, visi mano bronchai būna pilni karkalų, juos jaučiu net gerklėj, dūstu (sergu mišria astma), tai kas bus po šito doh.gif
baimės pilnos kelnės blush2.gif

Jei gyventumet ne Lietuvoje, butumet pirmenybinej skiepu grupej 4u.gif Dabar belieka labai saugotis 4u.gif
Atsakyti
Man šis kiaulių gripas senai nedave ramybės,kas jį sukelia.
Įsijunkite,prasau karštąjį komentarą ir paskaitykite,aš,skaičiau orginalą.
Man sukėlė siaubą.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 11 25, 00:00)
Man šis kiaulių gripas senai nedave ramybės,kas jį sukelia.
Įsijunkite,prasau karštąjį komentarą ir paskaitykite,aš,skaičiau orginalą.
Man sukėlė siaubą.

kas tai g.gif
Atsakyti