QUOTE(alfa159 @ 2009 11 25, 13:55)
Jau rasiau, kad mano gydytoja yra prijaucianti homeopatijai, visad pasiulys zolyciu-aliejuku. Bet dabar liepe nusipirkt Relenzos

, o su vaikais nejuokauti, musti temperatura, girdyt normalius vaistus. Ne tas atvejis, kai galima zaisti su aliejukais.
Kur tos Relenzos galima nusipirkti siais laikais? Reiktu gal tureti, vyrui ar sau...
"Skiepai yra didelė komercija, tad į šį dalyką reikia rimtai įsigilinti. Sunku daryti savarankiškas išvadas žinant, kad tyrimai gali būti perkami ir pan. Aš esu už skiepus nuo mirtinų, nepagydomų ligų, tokių kaip stabligė, pasiutligė. Tačiau pasisakau prieš skiepus, kurie skirti lengvoms, privalomoms vaikiškoms infekcijoms - raudonukei, tymams, kiaulytei, vėjaraupiams, gripui ir t.t. Ligos metu treniruojama žmogaus imuninė sistema. Geriau, kai ji stiprinama natūraliai, t.y. sergant. Geriau, kai lengvai serga vaikas, nei kuomet sunkiai pasiligoja suaugęs."
Siaip ji gydytoja homeopate.
Mano mama gydytoja, kuri dabar kaip tik kiauliu gripus ir gydo, savo vaikams ir zmonems kurie tikrai rupi, patare nesiskiepyti ir negerti jokiu tamiflu nei relenzos. Ir siuo metu neisrasineja, nes vis tiek jo nera. Sake skirtu tuo atveju jei gripu susirgtu rimtu letiniu ligu turintis ligonis, arba turintis paranojine patologija, kad nervai ramesni butu.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 11 25, 13:59)
As sutinku tik su vienu:jog musu seneliai gyveno ilgus gyvenimus del naturalios mitybos, svaraus oro bei fizinio darbo

Taciau salia to reiktu irasyti ir tai, kad medicina stipriai pazenge i prieki, nes buvo israstas penicilinas, atrasta ir suvaldyta daug uzkreciamu ligu.
Visiskai pritariu. Musu seneliai turejo kitu bedu - karas, maras, nesaugumas, sunkus darbas ir pan. lygiai taip pat vykde naturalia atranka. Ir tikrai sutinku kad medicina savo laiku padare ir dar dabar padaro tikrai naudingu atradimu. Reikalas tas kad besaikis pinigu troskimas daugelyje sriciu perlenke lazda - ir maisto pramone, ir farmacija. Mano manymu teisingas ir tas teiginys kad jau vaikai serga tokiomis ligomis kokiomis sirgdavo tik zmones senatveje. Net ir musu seneliai senatvej gere vaistus, bet dabar baisu tai kad jau 20meciai gyvena salia lovos pasideje maisa vaistu.
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2009 11 25, 14:04)
Baltarusijos medicina yra aukšto lygio, ir be ironijos- mums tokią įrangą koką turi jie savose logoninėse

o jų pulmonologinių ligų gydyklos, išsaugotos sanatorijos. Kokius jie ten "beviltiškus" ant kojų stato
Tiesa. Del ilgus metus pas mus vykdytos propagandos kazkodel zmones Baltarusija suvokia kaip atsilikusia "diktatura", deja viskas ten gerokai kitaip nei kai kas isivaizduoja. Ne idealu, bet daug kur geriau nei pas mus.