Kad ji kur ...., ta virusa, ar tai gripa. Nu niekad nesu tiek ilgai sirgus, siandien jau 10 diena eina. Seimoj susirgom visi, as -paskutine. Temperatura buvo tik pirma nakti, beveik 39. Numusiau ja ir tiek, bet paskui ziauriai eme skaudeti gerkle-maukiau arbatas litrais, ciulpiau Dekatilena, druska skalavau, nieks negelbejo. Dar veliau prasidejo sausas draskantis kosulys, galvojau, sirdi iskosesiu,lojau per dienas. Geriau Brontex, aisku, arbatas, bet va jau savaite kosejimo, o jis nesiruosia niekur dingti. Dar pradejo skaudeti po abiem mentim taip maudzianciai, tai isiprasiau pas gydytoja. Sedejau kone dvi valandas, ligoniu armija, tikiuos, kazko naujo neprigriebiau. O pas gydytoja uztrukau kelias minutes-temperaturos nera, plaucius paklause, nieko nesigirdi, o nugara ,neva, nuo vaiko kilnojimo skauda. Nu idomu, kodel tik dabar eme ir uzskaudo nuo kilnojimo pirma kart gyvenime. Tai va, taip ir nezinau,kuo cia mes visi trys prasirgom, bet man sunkiausiai, niekaip to kosulio vos ne iki vemimo neatsikratau

O dar girdejau, kad nelabai ten isgirsi paklauses, ar ne plauciu uzdegimas,reikia rentgeno. Gydytoja tik pasake,jei vel uzkils temperatura, tada rentgena reiks daryt...tik ar ka bepadetu
Sveikos....
ir man tas pats lygiai.. tik temp.viena diena 37 su trupuciu tebuvo.. o del skausmo po mentimis.. mane irgi tas neramina..
sendie buvau rentgena plauciu daryt ir kraujo tyrimus.. ryt ats.bus...
p.s. Kam nuo vaikucio kilnojimo po mentim , o kam sako kad turbut nuo skersvejo...