Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaulių gripas

Lietuva kriuksėt pradėjo "kiaulių" gripas nugalėjo...
Jau paskelbė karantiną , tuoj išpirkom peniciliną...
Vyriausybe panikuoja, savo chebrą vakcinuoja...
Paprasti žmogeliai miršta - vaistų trūksta nors graužk pirštą ..
Citrinas , imbiera šluojam , ir į darbus dar linguojam...
Krize paliete visus - susirgai ir į kapus ..
Lietuva didžiulis tvartas. Kaip gyvenam , taip ir sergam..
Kriu-kriu su kiaulių gripu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nekeliu kojos iš namų jau 10 diena, vakar išgėriau paskutinį antibiotiką, bet eiti kur nors bijau. Kadangi dar nedirbu, tad galiu sau leisti ilgiau patūnoti namie. O ir savijauta ne ideali - vakar pasiurbiau kambarį penkias minutes ir jau jaučiausi kaip kasus visą dieną kokias bulves doh.gif Apetito 0, visiškai nenoriu valgyti, nors puikiai suprantu, kad kaip tik dabar reikia valgyti kaip už du, kad viskas organizme atsistatytų po tokios kovos sunkios smile.gif Ech, ta proga einu ką nors pagaminsiu biggrin.gif Linkiu sau ir visoms kitoms ir kitiems kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2009 12 01, 14:48)
Sveikos  4u.gif
vakar pasiurbiau kambarį penkias minutes ir jau jaučiausi kaip kasus visą dieną kokias bulves  doh.gif

man tas pats aš penktadieni nuvariau į vonia po visko išsimaudyt taip norėjosi juk prakaitavau ir pan, tu apsiplovimu negana , o jezau vos išlipau ta vakarą gulėjau kaip lapas be jėgų aplamai daugiau pakrutėjus pajudėjus jėgų nulis .. nusilpau labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2009 11 30, 18:58)
Kad ji kur ...., ta virusa, ar tai gripa. Nu niekad nesu tiek ilgai sirgus, siandien jau 10 diena eina. Seimoj susirgom visi, as -paskutine. Temperatura buvo tik pirma nakti, beveik 39. Numusiau ja ir tiek, bet paskui ziauriai eme skaudeti gerkle-maukiau arbatas litrais, ciulpiau Dekatilena, druska skalavau, nieks negelbejo. Dar veliau prasidejo sausas draskantis kosulys, galvojau, sirdi iskosesiu,lojau per dienas. Geriau Brontex, aisku, arbatas, bet va jau savaite kosejimo, o jis nesiruosia niekur dingti. Dar pradejo skaudeti po abiem mentim taip maudzianciai, tai isiprasiau pas gydytoja. Sedejau kone dvi valandas, ligoniu armija, tikiuos, kazko naujo neprigriebiau. O pas gydytoja uztrukau kelias minutes-temperaturos nera, plaucius paklause, nieko nesigirdi, o nugara ,neva, nuo vaiko kilnojimo skauda. Nu idomu, kodel tik dabar eme ir uzskaudo nuo kilnojimo pirma kart gyvenime. Tai va, taip ir nezinau,kuo cia mes visi trys prasirgom, bet man sunkiausiai, niekaip to kosulio vos ne iki vemimo neatsikratau  unsure.gif O dar girdejau, kad nelabai ten isgirsi paklauses, ar ne plauciu uzdegimas,reikia rentgeno. Gydytoja tik pasake,jei vel uzkils temperatura, tada rentgena reiks daryt...tik ar ka bepadetu  g.gif

Sveikos.... 4u.gif ir man tas pats lygiai.. tik temp.viena diena 37 su trupuciu tebuvo.. o del skausmo po mentimis.. mane irgi tas neramina.. g.gif sendie buvau rentgena plauciu daryt ir kraujo tyrimus.. ryt ats.bus... g.gif p.s. Kam nuo vaikucio kilnojimo po mentim , o kam sako kad turbut nuo skersvejo... doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 01, 15:58)
man tas pats aš penktadieni nuvariau į vonia po visko išsimaudyt taip norėjosi juk prakaitavau ir pan, tu apsiplovimu negana , o jezau vos išlipau ta vakarą gulėjau kaip lapas be jėgų  aplamai daugiau pakrutėjus pajudėjus jėgų nulis .. nusilpau labai  verysad.gif

Gal kas žino, kokiu būdu galima kuo greičiau atgauti jėgas? Turiu tokių lašiukų imunitetui stiprinti (gėriau juos ir kai sirgau), tai gal jų pagert (imunital vadinasi)? Kaip manote? Turbūt nepakenks g.gif Šiaip ketvirtadienį žadu eiti pas gydytoją lapelio, tai gal ji patars kaip man dabar stiprintis, nes mano kelias iki universiteto gana tolimas ir gana ilgai pėsčiomis reikia eiti, tai ir bijau, kad silpna nepasidarytų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2009 12 01, 16:41)
Gal kas žino, kokiu būdu galima kuo greičiau atgauti jėgas? Turiu tokių lašiukų imunitetui stiprinti (gėriau juos ir kai sirgau), tai gal jų pagert (imunital vadinasi)? Kaip manote? Turbūt nepakenks  g.gif Šiaip ketvirtadienį žadu eiti pas gydytoją lapelio, tai gal ji patars kaip man dabar stiprintis, nes mano kelias iki universiteto gana tolimas ir gana ilgai pėsčiomis reikia eiti, tai ir bijau, kad silpna nepasidarytų sad.gif

imunital čia ežiuolė aišku nepakenks , stimuliuos imunitetą . o šiaip žadu pagert aktilife vitaminu , dagiau nieko neprigalvosi reikia leist organizmui atgaut jėgas natūraliai ... ir beabejo nepamiršt daug daug skysčių ..
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 01, 17:51)
imunital čia ežiuolė aišku nepakenks , stimuliuos imunitetą . o šiaip žadu pagert aktilife vitaminu , dagiau nieko neprigalvosi reikia leist organizmui atgaut jėgas natūraliai ... ir beabejo nepamiršt daug daug skysčių ..

Mama sakė užmačiusi kažkokius tai vitaminus geležis+vitaminas C, o man geležies reikia, nes turiu mažakraujystę. Dabar gėriau du mėnesius geležį, tai hemoglobinas turėtų būti atsistatęs, bet vis tiek nepakenks man geležiukas smile.gif Ir dar girdėjau, kad žuvų taukų neblogai yra gerti rolleyes.gif
Atsakyti
Man daktarė labai rekomendavo homeopatinius leidžiamus vaistus Engystol - sakė, tinka prie įvairiausių virusų. Man pačiai juos leido, tiesa, po apskritai nenustatytos kilmės viruso. Kadangi nuo gydymo stipriais vaistais sveikata buvo sušlubavusi, tai tie vaista visai neblogai padėjo. Ir, prisimenu, gydytoja pabrėžė: po kelių mėnesių bus gripo sezonas - nepamiršk, kad šitie vaistai ir po gripo labai gerai, kaip ji išsireiškė, nepalieka gripo uodegos.

O iki šiol, jei tik prisireikdavo pastiprint organizmą - labai neblogai veikdavo "Citroseptas". Čia jau ne daktarė rekomendavus, o agentūra VBS bigsmile.gif Bet tikrai labai padėjo, ypač dukrai po darželinių virusų, po antibiotikų kurso...

Nors šiaip, jei jau liga tikrai praėjus ir reikia nebe gydytis, o sustiprėti, tai, manau, daug tų visokių žolelių, arbatėlių, subalansuota mityba, minimali mankšta (kad ir kokie jogos pratimai, net ir preciziškai nesilaikant visų kvėpavimo niuansų, o tik ramiai patampant raumenukus) gana efektyviai padeda. Silpnumas nepraeis per vieną dieną. Bet jei kasdien bent po truputėlį bus geriau - ir tai jau pliusas...
Atsakyti
Juk skelbė kad iki naujų tęsis..
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2009 12 01, 17:44)
Juk skelbė kad iki naujų tęsis..

kaip suprantu, stabilizavosi - tai dar nereiškia, kad praėjo. tik sergamumo pikas praėjo ten, kur jis buvo didžiausias, normaliai prisitaikė dirbti ligoninės, iš vaistinių dingo klientų antplūdis, vaistų nebešluoja, o perka pagal poreikius - va ir stabilizavosi... O gripas kol kas dar tebesitęsia...
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2009 12 01, 18:29)
Man daktarė labai rekomendavo homeopatinius leidžiamus vaistus Engystol - sakė, tinka prie įvairiausių virusų. Man pačiai juos leido, tiesa, po apskritai nenustatytos kilmės viruso. Kadangi nuo gydymo stipriais vaistais sveikata buvo sušlubavusi, tai tie vaista visai neblogai padėjo. Ir, prisimenu, gydytoja pabrėžė: po kelių mėnesių bus gripo sezonas - nepamiršk, kad šitie vaistai ir po gripo labai gerai, kaip ji išsireiškė, nepalieka gripo uodegos.

O iki šiol, jei tik prisireikdavo pastiprint organizmą - labai neblogai veikdavo "Citroseptas". Čia jau ne daktarė rekomendavus, o agentūra VBS  bigsmile.gif  Bet tikrai labai padėjo, ypač dukrai po darželinių virusų, po antibiotikų kurso...

Nors šiaip, jei jau liga tikrai praėjus ir reikia nebe gydytis, o sustiprėti, tai, manau, daug tų visokių žolelių, arbatėlių, subalansuota mityba, minimali mankšta (kad ir kokie jogos pratimai, net ir preciziškai nesilaikant visų kvėpavimo niuansų, o tik ramiai patampant raumenukus) gana efektyviai padeda. Silpnumas nepraeis per vieną dieną. Bet jei kasdien bent po truputėlį bus geriau - ir tai jau pliusas...

Na dėkui už patarimus 4u.gif

Šiandien pranešė apie tą vyrą 46 metų, kur mirė Vilniuje, bet tai kaip supratau, jis gripu prasirgo ir tik tada išlindo visi piktumai sad.gif Žodžiu, kaip buvau paranojikė taip ir likau rolleyes.gif Prisigalvosiu dabar nesąmonių. Reikia turbūt nebeskaityti apie tą gripą daugiau doh.gif
Atsakyti
bet kiek laiko reikia bijot su gripu susijusiu komplikacijų? 10-20 dienų , ar yra kažkoks terminas kada dar skaitysies gripo komplikacija ?
Atsakyti