Įkraunama...
Įkraunama...

Terasos, pavėsinės

Dekui uz Jusu patarima:-) Siaip buna situ virveliniu is medziaginiu uzuolaideliu, ju kaina aisku daug mazesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulle @ 2010 05 05, 16:13)
Dekui uz Jusu patarima:-) Siaip buna situ virveliniu is medziaginiu uzuolaideliu, ju kaina aisku daug mazesne 4u.gif

Tikrai taip, tik medžiagos sudėtis visai kitokia. Užuolaidos, nors irgi sintetinės, bet būna labiau iš tokios minkštesnės, švelnesnės medžiagos, ir teplios lygiai kaip ir užuolaidos - kas lauko sąlygomis, sakyčiau kiek kebloka. Ir išskalbus susitraukia (užuolaidų skyrelyje skundėsi mamytės).
Atsakyti
Supratau 4u.gif Gal turite tokias kokia srekomendavote pasikabinusi pas save? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulle @ 2010 05 05, 17:34)
Supratau 4u.gif  Gal turite tokias kokia srekomendavote pasikabinusi pas save? 4u.gif

Na aš ne rekomenduoju, tiesiog užklausėte, o man kilo idėja, kad terasoje šitas žaliuzes galima tam puikiai pritaikyti blush2.gif Pati neturiu dar net pačios terasos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 05 gegužės 2010 - 15:56
tikrai gera ideja 4u.gif , nes as irgi masciau, is kokios medziagos uzuolaidas geriausia kabinti terasoje.
Man kazkodel labai norisi tokio 'kambario lauke', jaukaus, privataus... wub.gif
Atsakyti
gal kas terasoje turite polikarbonatinį stogą?
Atsakyti
Sveikutes,mes gyvename bute,5-ame aukste.Turime tersa,niu ten yra stogas,bet ant jo su namo sutikimu,galima pasidaryti bet ka.Siuo metu ten yra isklota plytelemis,ir siokia tokia apsauga.Bet va suku galva,kaip butu grazu ir patogu ka nors sugalvoti,ypatingai neisivaizduoju kaip sugalvot kazkoke kabina isplautiems rubams kabinti,nes visgi stogas,vejas stiprokas buna.Gal kas turite kokiu ideju?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 09, 00:11)
gal kas terasoje turite polikarbonatinį stogą?

Mes planuojame daryti polikarbonatini stoga, kad maziau butu skersiniu ant stogo ir maziau temdytu sviesa, patenkancia i kambari.
Atsakyti
QUOTE(Viliomante @ 2010 05 09, 21:46)
Mes planuojame daryti polikarbonatini stoga, kad maziau butu skersiniu ant stogo ir maziau temdytu sviesa, patenkancia i kambari.

O namo stogas koks? Aš bijau, kad pasidarius polikarbonatinį stogą terasos jis nebūtų kaip "šašas", lyginant su namu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 09, 23:41)
O namo stogas koks? Aš bijau, kad pasidarius polikarbonatinį stogą terasos jis nebūtų kaip "šašas", lyginant su namu.

Namo stogas/ banguota skarda( kaip siferis). Sakai, kaip "sasas" g.gif , bent pas mus taip neturetu buti, nes terasa yra vidiniame namo kampe. Namas yra L formos ir tame kampe kaip tik telpa musu terasa 30m2.
Atsakyti
QUOTE(Viliomante @ 2010 05 10, 18:17)
Namas yra L formos ir tame kampe kaip tik telpa musu terasa 30m2.

na nebent taip. mes ko gero apsistosime ties skarda, kaip ir namo.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 05 08, 10:17)
tikrai gera ideja 4u.gif , nes as irgi masciau, is kokios medziagos uzuolaidas geriausia kabinti terasoje. 
Man kazkodel labai norisi tokio 'kambario lauke', jaukaus, privataus... wub.gif

Taip flight, pritariu tau, man norisi to paties, kazko panasaus kaip ikeltose foto. Taip pat fainuciu baldu, zvakidziu, uzuolaideliu, geliu graziuose stilinguose vazonuose. Zodziu tokios ramybes oazes salia savo namu. Be to man tokio stiliaus terasos labai primena atostogas ir nuteikia labai maloniai:-) Siuo metu ieskau intensyviai karnyzioko tvrtinamo prie sienos toms uzuolaidelems pakabinti 4u.gif
Atsakyti