Tai IKI. Susimojuosim

iki

Sakykit, ar į paskaitas būtina eiti abiems sužadėtiniams, ar gali nueiti tik vienas?
QUOTE(Sirrena @ 2006 02 09, 09:39)
Sakykit, ar į paskaitas būtina eiti abiems sužadėtiniams, ar gali nueiti tik vienas?
teoriškai turi eiti abu

Sveikos Lijo ir Siamka,
na kaip jums žaidimukas? Ar bent numanote, kuri buvau aš? Aš tai man atrodo žinau, kuri buvo kuri, bet kadangi šiek tiek abejojau, tai nepakalbinau. galvoju šiandien įsistikinsiu, ar teisingai atspėjau.
ir kaip jums paskaitėlė?
na kaip jums žaidimukas? Ar bent numanote, kuri buvau aš? Aš tai man atrodo žinau, kuri buvo kuri, bet kadangi šiek tiek abejojau, tai nepakalbinau. galvoju šiandien įsistikinsiu, ar teisingai atspėjau.

ir kaip jums paskaitėlė?
Siamka, man atrodo mes sėdėjom šalia, tavo vardas iš E raidės (pilno vardo specialiai nerašau), tavo būsimasis norėjo alaus atsinešti?
O Lijo sėdėjo už Siamkos ant suoliuko?
Ar aš apsirikau
Ar aš apsirikau

QUOTE(lijo @ 2006 02 09, 10:27)
teoriškai turi eiti abu
bet mano draugė ėjo viena, nes vyras niekaip negalėjo nueiti, tai ji prisižadėjo viską jam papasakoti 

QUOTE(Junetė @ 2006 02 09, 10:07)
Siamka, man atrodo mes sėdėjom šalia, tavo vardas iš E raidės (pilno vardo specialiai nerašau), tavo būsimasis norėjo alaus atsinešti?
Ar aš apsirikau
Ar aš apsirikau

tavo vyras tikriausiai sakė, kad nei tėvų, nei uošvių neklauso - tik galva palinkčioja

QUOTE(Sirrena @ 2006 02 09, 09:39)
Rekomenduotina eiti abiems. Bet aš į kelias paskaitas ėjau viena ir nieko blogo nenutiko

QUOTE(lijo @ 2006 02 09, 10:28)
tavo vyras tikriausiai sakė, kad nei tėvų, nei uošvių neklauso - tik galva palinkčioja
taip? bet ir žmonių vakar prigūžėjo
o taip nuobodu buvo...

Tie patys. Reiškia neapsirikom

Man irgi kažkaip labai nuobodu ir neįdomu buvo. tikiuosi kitos paskaitėlės bus įdomesnės?
QUOTE(Junetė @ 2006 02 09, 10:07)
Ar aš apsirikau
Ar aš apsirikau

Taip taip taip taip
QUOTE(Junetė @ 2006 02 09, 11:18)
Man irgi kažkaip labai nuobodu ir neįdomu buvo. tikiuosi kitos paskaitėlės bus įdomesnės?

As si kart iskart supratau kad tai JUS, tiek ziurejau tiek sypsojaus tiek bandziau kad prakalbtum ka pasakytum bet pasikuklinau

Na bet paskaita tikrai kad jau labai labai labai nuobodi, vos neuzmigau ir sikna paskaudo sedet

QUOTE(Junetė @ 2006 02 09, 11:18)

na, man viena ir beliko