Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos prieš vestuves

Tai IKI. Susimojuosim lotuliukas.gif
Atsakyti
iki wink.gif
Atsakyti
Sakykit, ar į paskaitas būtina eiti abiems sužadėtiniams, ar gali nueiti tik vienas?
Atsakyti
QUOTE(Sirrena @ 2006 02 09, 09:39)
Sakykit, ar į paskaitas būtina eiti abiems sužadėtiniams, ar gali nueiti tik vienas?

teoriškai turi eiti abu mirksiukas.gif bet mano draugė ėjo viena, nes vyras niekaip negalėjo nueiti, tai ji prisižadėjo viską jam papasakoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Lijo ir Siamka,
na kaip jums žaidimukas? Ar bent numanote, kuri buvau aš? Aš tai man atrodo žinau, kuri buvo kuri, bet kadangi šiek tiek abejojau, tai nepakalbinau. galvoju šiandien įsistikinsiu, ar teisingai atspėjau. yahoo.gif
ir kaip jums paskaitėlė?
Atsakyti
Siamka, man atrodo mes sėdėjom šalia, tavo vardas iš E raidės (pilno vardo specialiai nerašau), tavo būsimasis norėjo alaus atsinešti?
O Lijo sėdėjo už Siamkos ant suoliuko?
Ar aš apsirikau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 09, 10:27)
teoriškai turi eiti abu  mirksiukas.gif bet mano draugė ėjo viena, nes vyras niekaip negalėjo nueiti, tai ji prisižadėjo viską jam papasakoti  4u.gif

blush2.gif as ir dabar vaikstau...ir viena...vyras negali...dauk dirba ax.gif tai viska gryzusi pasakoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2006 02 09, 10:07)
Siamka, man atrodo mes sėdėjom šalia, tavo vardas iš E raidės (pilno vardo specialiai nerašau), tavo būsimasis norėjo alaus atsinešti?
Ar aš apsirikau g.gif

tavo vyras tikriausiai sakė, kad nei tėvų, nei uošvių neklauso - tik galva palinkčioja biggrin.gif taip? bet ir žmonių vakar prigūžėjo doh.gif o taip nuobodu buvo...
Atsakyti
QUOTE(Sirrena @ 2006 02 09, 09:39)

Rekomenduotina eiti abiems. Bet aš į kelias paskaitas ėjau viena ir nieko blogo nenutiko mirksiukas.gif Tik namuose viską atpasakojau brangiausiajam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 09, 10:28)
tavo vyras tikriausiai sakė, kad nei tėvų, nei uošvių neklauso - tik galva palinkčioja  biggrin.gif taip? bet ir žmonių vakar prigūžėjo  doh.gif o taip nuobodu buvo...

Tie patys. Reiškia neapsirikom yahoo.gif
Man irgi kažkaip labai nuobodu ir neįdomu buvo. tikiuosi kitos paskaitėlės bus įdomesnės?
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2006 02 09, 10:07)
Ar aš apsirikau g.gif

Taip taip taip taip

QUOTE(Junetė @ 2006 02 09, 11:18)
Man irgi kažkaip labai nuobodu ir neįdomu buvo. tikiuosi kitos paskaitėlės bus įdomesnės?

As si kart iskart supratau kad tai JUS, tiek ziurejau tiek sypsojaus tiek bandziau kad prakalbtum ka pasakytum bet pasikuklinau smile.gif

Na bet paskaita tikrai kad jau labai labai labai nuobodi, vos neuzmigau ir sikna paskaudo sedet verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 09 vasario 2006 - 10:43
QUOTE(Junetė @ 2006 02 09, 11:18)

na, man viena ir beliko ax.gif iš trijų girdėtų tik 1 + - patiko tongue.gif ach tai susėdo visos vištos perekšlės į krūvą... tongue.gif
Atsakyti