Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos prieš vestuves

QUOTE(aiskauda @ 2006 03 24, 14:41)
laba! gal kas turit patarimu kaip prasisukt ir neit i tas paskaiteles?  Neturim nei laiko nei noro jas klausyti. blush2.gif  Mes Kaune, bet nzn gal i marijampole varyt, ten sake galima paprasyt, paverkt kad laiko neturi ir per viena karta sutvarkys g.gif  gal kas jau patirties kaip tai padaryt turit? cool.gif

o tai gal geriau i Vilniu ir per viena diena isklausyt viska g.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2006 03 24, 16:00)
o tai gal geriau i Vilniu ir per viena diena isklausyt viska  g.gif

I Vilniu reiktu special varyt o i kapsuka vistiek varom. Nors gal Viliuje draugus aplankytumem. Ziuresim.

O beje Spinka grazia baznycia pasirinkai! Sake ten ir varpais labai graziai paskambina, ir kunigelis Liepa labai grazu pamoksla ir kalbas pasako. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liettuvaitte @ 2006 03 24, 11:03)
Tikrai as ne pries tuos kursus,ir klausiau,taciau mano manymu siek tiek kitaip jie turetu buti organizuojami,turiu keleta minciu. Man atrodo sie kursai turetu buti lankomi dar pries pareiskimu nunesima ( aisku cia visos  uzsipuls  ) bet cia mano nuomone, kai pereini juos viska apgalvoje jaunavedziai busimi gali nunesti pareiskimus. Ir dar vienas dalykas kad tarkim butu galima pasirinkti paskaitas i kurias  nori abu jaunavedziai eiti,o ne i tas kurias nustate kursu organizatoriai.

geros intys, ar nerasei ju tam lapalyje kuomet atiduoti turi? gali net prisegti prei jo kita su pasiulymais.tikrai bus vertinga info.
Papildyta:
QUOTE(aiskauda @ 2006 03 24, 14:41)
laba! gal kas turit patarimu kaip prasisukt ir neit i tas paskaiteles?  Neturim nei laiko nei noro jas klausyti. blush2.gif 

o tia kodel jau toks nenoras? Tai vistik gal nueikit i kelias? Jeigu dabar nerandat laiko sau patiems, tai ar manai, kad jau santuokoje, jo bus dar daugiau?
Atsakyti
o tia kodel jau toks nenoras? Tai vistik gal nueikit i kelias? Jeigu dabar nerandat laiko sau patiems, tai ar manai, kad jau santuokoje, jo bus dar daugiau?
[/quote]

Visas reikalas tame kad jau buvau vienoje, zodziu pavadavau tikruosius jaunuosius (juk paso ten niekas nepraso). Isejom is paskaitos taip ir nesuprate ju tikslo topsecret.gif Buvo kalbama apie naturalu seimos planavima. Buvo kiles noras pasakyti kad pirmiausia tegul supranta pats ka kalba ir apie ka, ir tik tada pasisako placiajai visuomenei. gun_bandana.gif Vaizdelis toksai, kad as sugalvojau kad visi turi manes paklausyti ir bruku visiems savo nuomone per prievarta. Tiesa sakant man pasirode kad mano zinios uz jo kur kas gilesnes, tai man buvo noras jam paciam paskaita paskaityt lotuliukas.gif
Jau isisvaizduoju kiek man priestaraujanciu, bet noriu pasakyit kad tai tik mano asmenine nuomone todel neuzvirkit koses ir kam ji nepatiko tiesiog nekreipkit demesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiskauda: 24 kovo 2006 - 16:37
QUOTE(aiskauda @ 2006 03 24, 15:41)
laba! gal kas turit patarimu kaip prasisukt ir neit i tas paskaiteles?  Neturim nei laiko nei noro jas klausyti. blush2.gif  Mes Kaune, bet nzn gal i marijampole varyt, ten sake galima paprasyt, paverkt kad laiko neturi ir per viena karta sutvarkys g.gif  gal kas jau patirties kaip tai padaryt turit? cool.gif

mes su vienu kunigeliu snekejom, tai sake taip mazdaug: "nu, jei kursu nenorit, tai is prastesniu ir metaxa bus gerai, o siaip tai kiekvienas turi draugu uzsieny, tai kolekcinis koks buteliukas labai gerai butu..." doh.gif
reiskia, viska galima sutvarkyt, bet tik su tais kunigeliais, kurie apsimeteliai yra, o tie, kurie sventai tiki savo pasaukimu, tai tu niekaip su jais nesusitarsi...
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2006 03 24, 16:15)
I Vilniu reiktu special varyt o i kapsuka vistiek varom. Nors gal Viliuje draugus aplankytumem. Ziuresim.

O beje Spinka grazia baznycia pasirinkai! Sake ten ir varpais labai graziai paskambina, ir kunigelis Liepa labai grazu pamoksla ir kalbas pasako. bigsmile.gif

ačiū 4u.gif kad varpais paskambina, tai net nežinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2006 03 24, 15:15)

reikia reikia draugus lankyti smile.gif
Atsakyti
Vakar pagaliau baigėm kursus,bet netvarka tai siaubas, niekur nerado antspaudo, tai parašė, kad galioja ir padėjo parašą clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Siandra @ 2006 03 22, 13:57)
Dekui rositina  aciuks.gif As maniau, kad ten kaip nors kursais jie varo...Na nelabai as suprantu, kaip ten viskas vyks, bet taip ir padarysime - kovo 27d. varom su mieliausiuoju mokytis  lotuliukas.gif

mes su brangiausiuoju irgi buvom vakar kuruose smile.gif dabar eisim treciadieni smile.gif praktiskai susitikima ten organizuot galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vinita @ 2006 03 28, 09:54)
mes su brangiausiuoju irgi buvom vakar kuruose smile.gif dabar eisim treciadieni smile.gif praktiskai susitikima ten organizuot galima  lotuliukas.gif

Mes vakar irgi buvom bigsmile.gif Bet mano mielasis taip malesi kedeje, kol vienuole tokiu migdanciu balsu apie santuokos teise pasakojo, kad net paskaitos pabaigoje, priejus prie jos parasiuko, ji paklause mieliausiojo, ar nesinorejo jam miego lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir vel jis uzkliuvo lotuliukas.gif
Mes turbut irgi treciadieni varysim,kazkaip paskaiciavom, kad galima gan greitai pagal temas viska praklausyt 4u.gif Turbut nemazai ten forumieciu galima butu sutikti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siandra @ 2006 03 28, 11:57)
  Mes turbut irgi treciadieni varysim,kazkaip paskaiciavom, kad galima gan greitai pagal temas viska praklausyt  4u.gif Turbut nemazai ten forumieciu galima butu sutikti  bigsmile.gif

tai jeigu lankysit be pertrauku tai 3 savaiteles (2 kartai per sav.) uztrunka bet is savo patirties galiu pasakyt kad gan greit pralekia tos trys savaites smile.gif
buvo kazkaip keista kai po paskutines paskaitos jau su antspaudu isejom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siandra @ 2006 03 28, 12:57)
Mes vakar irgi buvom  bigsmile.gif Bet mano mielasis taip malesi kedeje, kol vienuole tokiu migdanciu balsu apie santuokos teise pasakojo, kad net paskaitos pabaigoje, priejus prie jos parasiuko, ji paklause mieliausiojo, ar nesinorejo jam miego  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir vel jis uzkliuvo  lotuliukas.gif
  Mes turbut irgi treciadieni varysim,kazkaip paskaiciavom, kad galima gan greitai pagal temas viska praklausyt  4u.gif Turbut nemazai ten forumieciu galima butu sutikti  bigsmile.gif

maniskis tai dar laikesi, o vat as tai jau ziovavau smile.gif o ryt turbut dar blogiau bus sad.gif
Atsakyti