Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos prieš vestuves

Na ką.. svaigom mes prasisukti Vilniuje per vieną dieną.. bet kad jau va kelintas mėnuo vis nesigauna.. nes kaip tik šeštadienis.. tai kažkuris negali.. doh.gif Šiam šeštadieniui jau irgi buvom užsiregistravę, tik kad man teks darbo reikalais išvažiuot.. doh.gif
Tai šiandien buvom pirmoje normalioje paskaitėlėje, Kaune.. biggrin.gif smile.gif Nu ir ką.. visai nieko.. smile.gif Ir jokios tragedijos (bent jau kolkas), kad čia belekiek laiko užtruks.. smile.gif Visai patiko sakyčiau.. smile.gif Tik truputį gasdina tos 6 paskaitos bažnyčioje, po 1.5 val., įdomu kaip ten seksis.. g.gif smile.gif Bet matyt irgi normaliai... jau tiek porų ištvėrė... tai mes ne ką kitokie.. biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
hmz...tai dar tokie kursai yra? netik seimos centre?!
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 04 25, 23:57)
hmz...tai dar tokie kursai yra? netik seimos centre?!

Matyt vieta tik skiriasi g.gif
Atsakyti
Ne nu kaip vieta.. na aš kaip supratau, Vilniuje yra 6 paskaitos šeimos centre ir fsio... smile.gif

A Kaune yra 4 paskaitos šeimos centre.. ir 6 paskaitos bažnyčioj.. g.gif Tai vot.. reziume 10 paskaitų.. cry.gif Tarytum ir taip nebūtų ką veikt.. dry.gif smile.gif
Atsakyti
o baznycioj tai katekizmo klausineja? mes tai pas kunigeli buwom jau keleta kartu, paskutini karta liepe paskambint kad mums jis walanda pasakytu,o dbr gawos taip, kad wel atwaziuot praso... ar jums kokios kitokios paskaiteles tam kaune?
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 04 26, 11:24)
Ne nu kaip vieta.. na aš kaip supratau, Vilniuje yra 6 paskaitos šeimos centre ir fsio... smile.gif

A Kaune yra 4 paskaitos šeimos centre.. ir 6 paskaitos bažnyčioj.. g.gif Tai vot.. reziume 10 paskaitų.. cry.gif Tarytum ir taip nebūtų ką veikt.. dry.gif smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
nu čia jau visai nesamonė, man jau atrodo, kad perlenkta lazda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 04 26, 15:37)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
nu čia jau visai nesamonė, man jau atrodo, kad perlenkta lazda blink.gif

Aš irgi taip galvoju blink.gif ką ten tiek gali dar pasakoti??? unsure.gif g.gif
O gal ten bažnyčioje tos 6 paskaitos dar tiems, kurie gal nepasidirmavoję ar ką panašaus??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 04 26, 15:55)
Aš irgi taip galvoju  blink.gif  ką ten tiek gali dar pasakoti??? unsure.gif  g.gif
O gal ten bažnyčioje tos 6 paskaitos dar tiems, kurie gal nepasidirmavoję ar ką panašaus???  g.gif  g.gif  g.gif

drinks_cheers.gif jei dar bažnyčioje reikia, tai tikriausiai taip ir bus,nes kam reiktų į bažnyčią mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,` gal kas prades nuo Geguzes pradzios Vilniuje eiti i paskaiteles? 4u.gif
Susitiktumem... bigsmile.gif
Atsakyti
o mumis tai kursuose isbare, kam kunigas mus paskutinem dienom atsiunte... siaip tai sake, kad kursai rekomenduojami likus iki westuwiu 3 menesiams, nes tipo per kursus stegiamasi atwesti poras i prota , kad kurtu seimas baznycioj tik tie, kurie tikrai tiki, kad ir nelaimeje bus su tuo zmogum.
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 04 27, 00:32)
o mumis tai kursuose isbare, kam kunigas mus paskutinem dienom atsiunte... siaip tai sake, kad kursai rekomenduojami likus iki westuwiu 3 menesiams, nes tipo per kursus stegiamasi atwesti poras i prota , kad kurtu seimas baznycioj tik tie, kurie tikrai tiki, kad ir nelaimeje bus su tuo zmogum.

nu jo paprastai tai kai stengiamasi atkalbėti juk būna priešinga reakcija mirksiukas.gif ir be to teko dalyvauti vestuvėse kur jau tą pačią dieną kunigas dar bandė tą padaryti, bet aišku...
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 04 26, 15:24)
drinks_cheers.gif jei dar bažnyčioje reikia, tai tikriausiai taip ir bus,nes kam reiktų į bažnyčią mirksiukas.gif

Neee.. schmoll.gif Ten dermavonės ir visi kiti bažnytiniai "navarotai", tsakant, ne prie ko.. g.gif

Kad ramiau visoms būtų, paskaitysiu kas per paskaitos.. lotuliukas.gif

- Aš ir Kristus (vakar jau šitą atklausėm cool.gif )
- Išpažintis
- Santuokos sakramentas
- Šventosios mišios
- Namų bažnyčia
- Pašaukti į šventumą

Ir ten pasirodo ne bažnyčioje, o kažkokioje arkivyskupijos suaugusiųjų katechezės mokykloje.. g.gif Tai vo... žmonių BELEKIEK buvo.. blink.gif smile.gif Na ką.. kaip sakoma, prieš vėją nepapūsi.. unsure.gif Teks atvaikščioti ir šeimos centro paskaitas.. ir šitas.. dry.gif rolleyes.gif
Atsakyti