[quote=Rutik,2005 08 12, 11:48]
[quote=Auksiuke,2005 08 12, 11:35]
o Kauen tik 4 paskaitos
Tai cia 4 paskaitos tik seimos centre, nes yra dar penkios ar šešios paskaitos Vilniaus g.
[/quote]
nu as kiek zinau, kad reikia paskaitas isklausyti tik seimos centre (Kaune) aukstaiciu gatvej. nebent yra noras kur kitur tu paskaitu klausyti. kiek zinau, yra ir senamiesty (gal ir toj pacioj vilniaus g.) jaunavedziu ruosimo centras, kur vyksta paskaitos pries santuoka. bet cia jau pasirinkimo laisve, manau, kur klausyti paskaitu. mums kunigas idave seimos centro paskaitu tvarkarasti, tai ten ir lankemes, siaip dauguma poru ten ir eina. mums liko isklausyti viena paskaitele apie santuokos sakramenta. siaip labiausiai patiko paskaita "seima psichologiniu poziuriu" - ir lektore super, ir paskaita man daug ka dave ir pakeite poziuri i kai kuriuos dalykus. Paskaita "naturalus seimos planavimas" skaite moteriske, gal gydytoja kokia, bet nieko naujo nesuzinojau, pasijutau kaip devintoj klasej biologijos apie zmogaus fiziologija pamokoj, o kazko konkretaus apie naturalius seimos palanvimo metodus taip ir neisgirdau. "seima socialiniu poziuriu" irgi nepaliko didelio ispudzio, kai kurios mintys kartojosi is psichologijos paskaitos, kai kuriom mintim lektore kazkaip keistai stengesi sugraudinti auditorija, ar kazkaip nevykusiai itikinti. nu zodziu. jei visada tie patys lektoriai buna, tai is tu paskaitu dideles naudos nera, bent jau man. bet jei kazkas keiciasi ir ateina su didesniu bagazu informacijos, tai verta palankyti ir antra karta tas paskaitas, nes gal ka nors naujo butu galima isgirsti....
tokia mano nuomone apie seimos centro aukstaiciu gatvej paskaitas (tris pirmas

) laukiu paskutines ir manau, pacios svarbiausios. tikiuosi ji bus idomi ir nereiks man gnaibyti savo busimajam i sona

kaip kazkuriai is jau buvusiu toj paskaitoj

tiek ziniu
Papildyta:
QUOTE(amber722 @ 2006 07 15, 10:19)
o noreciau suzinoti viena dalykeli, ar galima kaip nors gauti kriksto liudijima, jei MB tevai yra ji pamete

nuvaziavom pas juos ieskot MB kriksto liudijimo, o jie, ai nezinau kur yra
ar yra kokia galimybe juos gauti nuejus i baznycia, kur buvo jis krikstytas?
negaliu kaip nervai ima, jau tokius uosvius turiu, kad vietoj to, kad padeje ka nors, dar viska tik gadina

dokumentus pamest ir dar tokisu, kuriais siaip nereikia naudotis, tiesiog padet i dezute
negaliu... o kai pradejom sakyt, kad mums ju reikia, tai jo motina isreze, kad niekam nereikia to kriksto liudijimo, aisku nereikia jei tuokiesi santuokos rumuose, pati tai baznycioj nesituoke ir aiskina dar
o reikalingas kriksto liudijimas? siaip kai nueini i baznycia, kur esi pakrikstyta, kunigas isduoda tokia pazyma, kur viskas buna surasyta - kas kada krikstijo ir ar esi laisvo stovio, t.y. dar ne karto nesituokei baznycioje. ir tikrai tau to kriksto liudijimo nereikia. nepyk ant tu savo uosviu.