Mano mazojo 1-asis gimtadienis visai ant nosies.Perskaicius idejas cia, dar savo minciu pridejau ir bandysiu ruosti svente ne tiek mazyliui, kiek sveciams.Kadangi jam dar anksti suprasti, akd tai svente jo. Gimtadieni svesime per dvi dienas. Viena diena i namus suguzes burelis panasaus amziaus vaikiuku su mamytemis
Bandysiu pravesti ju amziui skirtus zaidimukus, tokius, kaip ropliuku turnyras, kas greiciau suvalgys, banana ar kazka kita, didesniems vaikams pasiulysiu nuspalvinti koki puslapi is saplavinimo knygeles..Zinoma pralaimejusiu nebus. esu paruosi visiems smuklias dovaneles
Kambari papuosiu balionais, Raides jau padariau "Vardo 1 gimtadienis". Isikarpiau visokiu paveiksliuku, kuriais dekoruosiu kambarius.Lauko duris irgi papuosiu vienetuku ir kokiu eilerastuku su paveiskliukais
.Maistas bus jogurtukai, varskytes, sausainiukai, sultytes ir pan..viskas ka valgo tokio amziaus mazyliai, mamos darysiu kita stala su rimtesniu maistu, viska papuosiu ivairiomis dekoracijomis...
aisku bus tortas, ferverkas ir pan. Mazylio kambaryje vaikiukai gales zaisti, didesni priziures mazesnius...o svarbiausia bus daug balionu, kurie visiems patinka.
Kita diena darysime svente seneliams, kriksto tevams, dedems ir tetoms, ju gausis apie 19 zmoniu, is ju 3 11-13 metu vaikai
tai svesime sode- ant kvietimu surasiau, akd kvieciame i Sporto svente..taigi pripirkom visokiu zaidimams reikalingu irankiu- raketes, smigini, kamuolius ir kt. viska kas akzkiek susije su sportu.
kas ka nores tas ta ir zais..Bus bendros varzybos visiems- futbolas su pripristais prie koju skirtingu spalvu balionais, simbolizuos skirtingas komandas, ir laimes ta, kuri baigusi zaidima tures daugiau sveiku balionu
Darysim viktorina, tiems, aks futbolo nezais, apie mazylio praejusius metus, taip pat misliu viktorina bus, jei bus laiko..Uz visas rungtis bus laimes sulinys, kur kiekvienas isitraukas priza sau..praleimejusiu nebus.Sodinsime medi, matuosimes su liniuote ir uzbresime ugi 1 metuku proga, ant atviruciu sveciai surasys, kuo isivaizduoja vaikiuka uzaugusi, tada viska uzvakuosime stilainyje ir saugosime iki 16-18 metu(arba mesime i taupykle ir taip kiekvienais metais, ziuresime kaip keiciais nuomone sveciu
Kas dar? aisku visur vel bus tiek kieme, tiek viduje balionai, uzrasai, akd Mazyliui vieneri. vaises svediskas stalas su dekoracijomis....Marskinelius gaminsime su uzrasu- Man jau vieneri, rpeikyje nuotraukyte desime....Tiesa kolaiza esu padariusi- mes su MB kai mazi buvome ir mazylis- palyginimui...tai toks kaip plakatas, mociutems mazesni varianta dovanosime...bus paroda forossijos nuotraukyciu, taip pat esu apdariusi su saulutemis ir debesiukais tokius ale papuosimus, o ant ju kiekvieno menesio pasiekimai, paskeitimai ir pan.....nuotraukytes iremine turime per kiekviena mazylio menesiadieni, eksponuosime ir jas....taip pat albumas parengtas yra nuo giimimo iki metuku kolkas, su visais svarbiais ivykiais...toliau pildysime kas metai....tai va tokios mintys del gimtadienio...o kai ivyks papasakosiu, ar viskas butent taip pagal plana ir vyko....Pasidalinau idejomis, gal kam pravers...

Kita diena darysime svente seneliams, kriksto tevams, dedems ir tetoms, ju gausis apie 19 zmoniu, is ju 3 11-13 metu vaikai

QUOTE(Skorpe @ 2008 04 15, 14:48)
ziuresim ar viskas gausis kaip planuota...bet esu pasiruosus ir blogam orui, namas sodo didelis, veiklos uzteks ir ten... 

Tai išvis

QUOTE(daiwulencija @ 2008 01 07, 18:12)
PAVEIKSLIUKAI KIEK ŽINAU YRA IŠ ČIA:
http://www.solnet.ee...004/rr_000.html
REIK ATSIPRINTINT IR NUSISPALVINT
http://www.solnet.ee...004/rr_000.html
REIK ATSIPRINTINT IR NUSISPALVINT

O kažin su kuo klijuoti,kad sienų nesugadinti

Arteja ir mano leliaus gimtadienis ir galva jau sprogsta negaliu apsispresti kaip atsvesti, kad liktu atsiminimas . Is pradziu buvau isitikinus, kad noriu ta proga kazkur su seima isvaziuoti ir vieniems atsvesti, dabar pradedu mastyt, kad gal reikia daryt baliu
Kaip butu geriau

QUOTE(goduke @ 2008 05 06, 21:22)
gimtadienis praejo taip kaip ir planavome:) viena diena su mazaisiais draugais namuose sventeme, kita diena sode su artimaisiais

taip atrode svnetes vieta sode:)

Taip atrode sventimas namuose

Svente tikrai pavyko:) tiek dekoracijos, tiek veikla gimtadienio metu -viskas buvo super...
Mamytes, pasidalinkite prasau patirtimi tos, kurios organizavo pirmaji gimtadieni gamtoje
Ka veikete, koks buvo meniu ir pan?

QUOTE(Kamėja @ 2008 05 07, 11:00)
Mamytes, pasidalinkite prasau patirtimi tos, kurios organizavo pirmaji gimtadieni gamtoje
Ka veikete, koks buvo meniu ir pan?

pas mus buvo gimtadienis- sporto svente...tai visokiu spotiniu inventoriumi pasirupinome suaugusiems ir vyresniems vaikams - raketes, kamuoliai, smiginis ir pan....tai zaide futbola, smiginio turnyras buvo...vyrams labai tiko ir patiko.....Meniu- mesytes keliu rusiu, kepta vistyte, darzoves, vaisiai, saldainiai su mazylio fotke, sausainiai ivairus, tortas.....Saslykus kepeme.....Na toks ale svediskas stalas, aks ka nori tas tuo vaisinasi...tik saslykai buvo viduryje sventes....dariau, akd paprasta butu tiek man, tiek sveciai nesijaustu ipareigoti

Mes pirmaji gimtadieni sventem per du kartus, pirma kart sventem tikraja diena, ta pacia diena buvo ir mano mociutes 80
taigi abi ir svente, buvo liux, o antra kart jau buvo vaiku balius, vien jaunimas, su uzduotim ir tt
tik rytas liudnas buvo
mire mano senelis

Na mamytes, gal dar kuri pasidalins idejomis, ka veikti mazai zmoniu grupelei gamtoje ?

arteja ir musu 1metuku svente 
jau pasiskaiciau daug ideju, tai tikrai bandysiu surengti grazia svente
svesime per kelias dienas manau, nes butas nedidelis, o seneliai tik i namus ateit nori
sugalvojau visai originalia dovana padaryt : antspaudukus padarysim, surengsim mazajai fotosesija (cia musu senelis fotografas, tai jam sia uzduoti patikesim), kai visi susirinks tada parodysim dukreles pirmu metu gyvenimo filmuka (cia patys su vyru montuosim) ir fotoalbuma DVD formatu, kad per DVD galima butu paziuret
tikiuosi bus smagu ir originalu

jau pasiskaiciau daug ideju, tai tikrai bandysiu surengti grazia svente

svesime per kelias dienas manau, nes butas nedidelis, o seneliai tik i namus ateit nori

sugalvojau visai originalia dovana padaryt : antspaudukus padarysim, surengsim mazajai fotosesija (cia musu senelis fotografas, tai jam sia uzduoti patikesim), kai visi susirinks tada parodysim dukreles pirmu metu gyvenimo filmuka (cia patys su vyru montuosim) ir fotoalbuma DVD formatu, kad per DVD galima butu paziuret

tikiuosi bus smagu ir originalu

Pasidalinsiu savo idejomis, gimtadieniui ruosiausi seniai daug geru ideju radau cia tik isirinkau sau priimtinas. Gimtadieni darem dvi dienas pirmaja diena atejo pasveikinti seimos nariai patys artimiausi gavosi 13 žmoniu o antra diena draugai gavosi 12 žmoniu. Taigi paruosti vaisias 25 žmonem su metinuku turbut suprantat kad nelengva
Pirmiausia padariau vaikui marskinelius su užrasu man jau 1-eri, labai gražiai atrode vyras, sveciams visiems nupirkau kepureles linksmai visi atrode, ispuosiau kambari balionais padarem užrasa su gimtadieniu pie sienu priklijavom aplikacijas meskius garžiai atrode, su vyru darem albuma nuo gimimo iki metuku su eilerasciai ir komentarais is vaiko puses, sveciams patiko vartyti albuma, rodem žurnalus kuriuose konkursuose dalyvavom, žaidem žaidimus pirmasis žaidimas viktorina klausimai su variantais is vaiko gyvenimo pvz kada isdygo pirmasis dantuks kas atsako teisingai dovanu gauna atvirute su vaiko nuotrauka o viduje parasyta sveikinu teisingai atsakius duok penkis ir vaiko delniukas labai gražiai gavosi o kas neatsake tai gavo dovanu gryba dideli valgoma.(gryba pjauni gryba gauni)
antras žaidimas klunui klijuoti nosi užrisi sveciui akis suki ji aplink koki 10 kartu kol galva susisuka tada duodi nosi ir liepi priklijuoti tiek juoko buvo visiems kas buvo arciausiai tiesos tas gavo 500lt kupiura valgoma, aisku as niekam nesakiau kad ji netikra tai jau taip visi stengesi pataikyti o vaikai kaip pergyveno jau net buvo prisisvajoje ka pirks už tuos 500lt juoko buvo visiems kaip gavo valgomas kupiuras
trecias žaidimas kas greiciau isgers is buteliuko su tiutiuku rinkau du savanorius sakiau kas laimes prizas sanpano butelis tik nesakiau kad vaikiskas i vaiko du vienodus buteliukus ipiliau sidro ant buteliuko užrasiau Dijaus sisiukas ir davaiu gerti palaikem visi plojimais skanduotem laimejusiams atnesiau vaikisko sanpano buteli
Ketvirtas žaidimas paimiau vaiko nauja pampesa pripiliau silto vandems istepiau guasu rudai ir geltonai tipo vaiko ppppp sssss susukau atnesiau prie stalo ir sakau stai vaiko papersas pilnas gerybiu bus žaidimas pampersas kaliauja par stala groja muzikas as stabdau muzika pas kuri rankoje pampersas tas sako palinkejima vaikui is jo vardo raides pavz D raide tai ir sakai palinkejima is d raides aisku sveciai pagalvojo kad pampersas tikrai pilnas vaiko gerybiu tai vienas svecias atisake kategoriskai žaisti sita žaidima tas pampersas tai net skraide sveciai cype o as raiciausi is juoko po žaidimo pasakiau kat tai buvo sutka tai vanduo ir dažai
Kriksto tevai buvo padare saldainius su vaiko nuotraukom labai garziai jiems gavosi bet darbo buvo iki 4 ryto juos supakuoti tai kas nores patys daryti pagalvokit nes darbo labai daug. Visi kalusemes telebimbam kompaktus visiems buvio linkasa visi buvo labai patenkinti ir as buvau labai patenkinta kad viskas taip sklandžiai ir linksmai praejo.
Tai pat daviau sveciams piesti arba parasyti "Koks as busiu po 20 metu" ir koks as esu budamas vieneriu metuku " visus lapus sudejau i voka, vaikas gales paiskaityti kaip mes ji isivaizduojam po 20 metu ir koks jis yra dabar budamas vieneriu.
Veliau sukelsiu foto kaip vyko baliukas

antras žaidimas klunui klijuoti nosi užrisi sveciui akis suki ji aplink koki 10 kartu kol galva susisuka tada duodi nosi ir liepi priklijuoti tiek juoko buvo visiems kas buvo arciausiai tiesos tas gavo 500lt kupiura valgoma, aisku as niekam nesakiau kad ji netikra tai jau taip visi stengesi pataikyti o vaikai kaip pergyveno jau net buvo prisisvajoje ka pirks už tuos 500lt juoko buvo visiems kaip gavo valgomas kupiuras

trecias žaidimas kas greiciau isgers is buteliuko su tiutiuku rinkau du savanorius sakiau kas laimes prizas sanpano butelis tik nesakiau kad vaikiskas i vaiko du vienodus buteliukus ipiliau sidro ant buteliuko užrasiau Dijaus sisiukas ir davaiu gerti palaikem visi plojimais skanduotem laimejusiams atnesiau vaikisko sanpano buteli

Ketvirtas žaidimas paimiau vaiko nauja pampesa pripiliau silto vandems istepiau guasu rudai ir geltonai tipo vaiko ppppp sssss susukau atnesiau prie stalo ir sakau stai vaiko papersas pilnas gerybiu bus žaidimas pampersas kaliauja par stala groja muzikas as stabdau muzika pas kuri rankoje pampersas tas sako palinkejima vaikui is jo vardo raides pavz D raide tai ir sakai palinkejima is d raides aisku sveciai pagalvojo kad pampersas tikrai pilnas vaiko gerybiu tai vienas svecias atisake kategoriskai žaisti sita žaidima tas pampersas tai net skraide sveciai cype o as raiciausi is juoko po žaidimo pasakiau kat tai buvo sutka tai vanduo ir dažai

Tai pat daviau sveciams piesti arba parasyti "Koks as busiu po 20 metu" ir koks as esu budamas vieneriu metuku " visus lapus sudejau i voka, vaikas gales paiskaityti kaip mes ji isivaizduojam po 20 metu ir koks jis yra dabar budamas vieneriu.
Veliau sukelsiu foto kaip vyko baliukas