Na, trumpai aprasysiu mano mazosios pirmaji gimtadieni. Gal kam pades

Didelio sou nebuvo, bet si ta buvau sugalvojusi.
Taigi, pirmiausia ant duru kabojo stai toks plakatukas.
Tiesa sakant, turejo kaboti ant lauko duru, bet per tuos ruosos darbus, pamirsau, tad teko kabinti ant vaiko kambario duru

Stalo nuotrauka irgi turiu, bet nedesiu

Galiu tik pasakyti, kad priruosem visokiu verinuku (kepta duona+krabo lazdele+suris, alyvuoge+suris+kumpis, sampinjonas+agurkas+vistos file gabalytis), sumustinuku, blyneliu su varske, blyneliu su desrelem, keliu rusiu salotu, tinginio, perteptu vafliu... Torta pagamino kriksto mamyte. Silke pataluose irgi kriksto mamyte ruose. Zodziu, visi padirbejom

del savo
Uzkandus, atitempem PC ir visi perziurejo mano padaryta SlideShow. Su mazosios nuotraukom (kas puse menesio), trumpais komentarais ir grazia muzika. Pavyko man ta SlideShow padaryti

ypac seneliai buvo suzaveti.
Tada visi trauke klausimus apie mazaja ir atsakinejo... ...ir gavo saldziu prizu.
Dar veliau visi svarste, kuo mazoji bus uzaugusi, ir savo spejimus surase i korteles, kurias as ruosiuosi sudeti i dezele, uzklijuoti ir atplesti tolimoj ateity.

Sitas tai visiem patiko, nes daug rasyti nereikejo
Dar buvo linkejimu atvirute, kurioje tie, kurie netingejo, surase trumpus linkejimus.

Dar buvo sugalvotas zaidimas. Visi suaugusieji gauna po popieriaus lapa, uzraso kampe savo varda ir "davus starta" pradeda piesti gimtadienininke. Po, tarkim, dvidesimties sekundziu visiems liepiama sustoti piesti, perduoti savo piesini salia sedinciam ir tada jau tasai, kamputyje uzrases savo varda, tesia kurini

Kas dar? Ai, dar vakareliui einant i pabaiga vaikai gavo pazymejimus, kuriais buvo pazymima, kad jie dalyvavo gimtadienyje ir buvo saunus, isradingi, demesingi, paklusnus, entuziastingi ir pan.

Va, berods viska labai trumpai ir greitai surasiau, nieko nepraleidau.
Dziaugiuosi, kad namai stovi vietoj

Nors vaiku buvo tik keturi, bet o-ho-ho kiek buvo triuksmo!
Mano mazoji po gimtadienio dienos nakti siautejo nerealiai, bet atrodo, kad po truputi griztam i buvusias vezes.
Jei kas paklaustu, ar verta svesti vieneriu metuku gimtadieni, pasakyciau "taip". Del to, kad seneliam to tikrai reikia. Jiem daug dziaugsmo teikia anukai. O ir proga su giminem pasimatyti...
Su draugais irgi buvom susieje diena pries tai, o rimciau su jais svesim, kai mazoji gebes rimciau dalyvauti
Geru svenciu visiems