Įkraunama...
Įkraunama...

1 m. gimtadienis

QUOTE(inrinke @ 2008 11 01, 12:41)
Labai puikia svente surengete savo mazyliui thumbup.gif . As manau, kad verta pasistengti ne tik del vaiku, nes ir tevams, ir sveciams tokios sventes palieka dideli ispudi. wub.gif

Dėkui blush2.gif . Nežinau, kaip daugumai mamų, bet man su leliuko atsiradimu atsirado didelis noras visas šventes švęsti įspūdingai. Ir fantazijos, ir noro organizuuoti yra. Kažkaip savo gimtadienius prisimenu (kol dar klecko nebuvo), tai baliukas ir tiek, per daug nesiardydavau. O dabar norisi. Ir Velykas ir Kalėdas švęst smagiau ir namučius pasimuošt norisi ir pan. Reziumuojant, motinystė įkvepia. thumbup.gif
O dėl to, kad neprisimins savo pirmųjų švenčių aš sau per daug galvos nesuku. Tą dieną jis laimingas dūksta ir šelioja, man daugiau nieko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

kadangi si tema daug prisidejo prie 1-ojo musu dukrytes gimtadienio ruosimo, jauciu reikala si bei ta parasyti rolleyes.gif

visu pirma aciu visoms mamytems, kurios pasidalino puikiomis idejomis aciuks.gif flirt.gif

ispudziai dar visai sviezus (ka tik baigem indus tvarkyti hihihi.gif karsta.gif )
na pagrindinis dalykas visos sventes vinis - tai jubiliates nuotaika, nes musiskei buvo ne ta diena.... schmoll.gif todel keletas dalyku liko neigyvendinti, bet nieko, kitamet panaudosim devil.gif

kol jubiliate meigojo pietu miegeli, papuosem svetaine balionais, ant sienos prikabinom spalvotu raideliu wink.gif tai atsikelusi buvo apakus ir tikrai smagiai sureagavo i tas dekoracijas assa.gif sokiai.gif todel tikrai nesutinku, kad neverta ruostis, nes tokio amziaus vaikas neatsimins protest.gif

po to dar paruosem toki stenda su daug foto is pirmuju metu ir keletu graziu minciu apie vaikus smile.gif patiko sveciams yess.gif

eigoj sveciai rase apie jubiliate, kokia jiems atrodo dabar ir kokia isivaizduoja penkiamete mastau.gif sudejom i voka, saitysim, kai bus 5 metuku gimke didis.gif

paskui dar padarem kojos spauda smelyje ploja.gif rankos nepavyko...
aisku putem zvakie, valgem torta bigsmile.gif superskanus!!! is Bijolos, latte skonio - rekomenduoju ax.gif

tai va tiek tos ilgai lauktos sventes mirksiukas.gif nieko stebuklingo, bet mums ji buvo ypatinga good.gif
Atsakyti
laba ryta. turiu puikią knygą su idėjomis gimtadieniui. nebūtinai pirmąjam. bet neturiu skenerio,todėl bandžiau perfotkinti. knygoje yra ir keletas receptų,ir kaukiu ir piešinių ant veido vaikams ( jei bus norinčių,galėsiu ir tuos kelis nufotkinti). persiprašau už nuotraukų kokybę,geriau niekaip nesigavo.
kiekviena idėja yra aprašyta,kaip ką daryti. bet manau ir taip suprasite. aš dar ir pakometuosiu prie nuotraukos,kad būtų aiškiau.
pakvietimas
user posted image
svečių girlianda,kur nupiešti ir surašyti visų vaikų vardai dalyvaunantys gimtadienyje
user posted image
apklijuoti balionai
user posted image
papuoštos popierinės stiklinaitės
user posted image
šiaudeliai
user posted image
popierinis čiulpinukų ir guminukų tortas
user posted image

Papildyta:
gimtadienio vainikas,į kurį galima suberti viską,ką tik norite
user posted image
gimtadienio gėrimai
user posted image
piratų sumuštiniai
user posted image
picos
user posted image
pilis. tie baltu paviršiumi yra pyragai,šonuose sausainiai apvalūs,apklijuoti torto papuošimais. tie žali ten toliau,manau,galima padaryti iš zefyrų, aplink dar pamėtyta popcornų.
user posted image
Papildyta:
namelis iš daržovių ir dešros
user posted image
Atsakyti
Nu va, perskaičiau visą temelę, dabar turėsiu naktį apmastymams ką darysiu o ko ne, ko reikia nusipirkti ir ką pradėt gaminti, dėkui mamytės drinks_cheers.gif . Tik pasigedau namuose keptų tortukų, nejau visos perkate? juk tai svarbus gimtadieninis akcentas, aš, kažkodėl, pasiryžusi jį iškepti pati wub.gif Gal visgi kuri pati kepėte ir skanių bei nesudėtingų receptukų turite, labai laukiu pasiūlymų rolleyes.gif
Atsakyti
as tai nusprendziau bandyti ta nameli is drzoviu padaryti, man jis super thumbup.gif
labai aciu mamytems uz idejas smile.gif
mes dar vis jas renkames, o paskui jau deliosimes viska ka ir kaip norim smile.gif
o ka galima ziema vietoj tu boruzeliu? Siaip man jos be galo grazu, bet ne4zinau ar ziemai pries kaledas tinka. Gal kas turite kokiu kitu ideju kuo papuosti sienas ir pan.? eje, o is ko gaminate tas boruzeles ar jau perkate padarytas? jei taip, tai kokioj parduotuvej?
Aciu smile.gif
Atsakyti
mes savo pirmaji sventem "meskuciu" tema, tai idedu keleta nuotraukyciu kaip papuosem viska

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
nepavyksta ikelti apkarpytu nuotraukyciu g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!! 4u.gif Musu dukrytes gimtadienis irgi visai neuzilgo, tai visur ir viska skaitineju. Norejau pasiklausti del maisto patiems maziausiems, t.y. paciam jubiliatui ir pan. amziaus sveciams. Ar ka nors darete? Ir kas tiktu? Ar jau jusu mazyliai valgo tuos guminukus, saldainiukus, tortus ir pan. g.gif ? As kazkaip niekaip nesumintiju ka grazaus ir valgomo jiems padaryti doh.gif Gimtadieni irgi teks daryti du kartus, nes jau baisiai daug sveciu gaunas, tai perdalijau i dvi stovyklas: 1. mamos su vaikuciais ir 2. seneliai su krikstotevais ir kitais artimaisiai su didesniais vaikais. Tai dabar turiu grazaus uzsiemimo viska suregzti ir sudelioti i vietas. lotuliukas.gif
Atsakyti
beje, pasiulykite kokiu nors zieminiu personazu kuo galima butu puosti irkokia tema sugalvoti susijusia su kaledomis, nes gimtadienis kaip tik pries jas?.. mirksiukas.gif

ne, tortuko taimes nekepsime, is Bijolos uzsisakysime kaip ir visiems baliams thumbup.gif

QUOTE(inga74 @ 2008 11 13, 00:30)
mes savo pirmaji sventem "meskuciu" tema, tai idedu keleta nuotraukyciu kaip papuosem viska

labai labai grazu smile.gif o kur tokias lekstutes gavai, gal toje teddy parduotuveje specialioj?
Atsakyti
QUOTE(Ruciuke @ 2008 11 15, 23:57)
beje, pasiulykite kokiu nors zieminiu personazu kuo galima butu puosti irkokia tema sugalvoti susijusia su kaledomis, nes gimtadienis kaip tik pries jas?.. mirksiukas.gif

ne, tortuko taimes nekepsime, is Bijolos uzsisakysime kaip ir visiems baliams  thumbup.gif
labai labai grazu smile.gif o kur tokias lekstutes gavai, gal toje teddy parduotuveje specialioj?

mes gyvename UK, tai pirkau Tesco biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, trumpai aprasysiu mano mazosios pirmaji gimtadieni. Gal kam pades smile.gif
Didelio sou nebuvo, bet si ta buvau sugalvojusi.

Taigi, pirmiausia ant duru kabojo stai toks plakatukas.
Tiesa sakant, turejo kaboti ant lauko duru, bet per tuos ruosos darbus, pamirsau, tad teko kabinti ant vaiko kambario duru smile.gif
user posted image
Stalo nuotrauka irgi turiu, bet nedesiu ax.gif Galiu tik pasakyti, kad priruosem visokiu verinuku (kepta duona+krabo lazdele+suris, alyvuoge+suris+kumpis, sampinjonas+agurkas+vistos file gabalytis), sumustinuku, blyneliu su varske, blyneliu su desrelem, keliu rusiu salotu, tinginio, perteptu vafliu... Torta pagamino kriksto mamyte. Silke pataluose irgi kriksto mamyte ruose. Zodziu, visi padirbejom rolleyes.gif del savo essen.gif

Uzkandus, atitempem PC ir visi perziurejo mano padaryta SlideShow. Su mazosios nuotraukom (kas puse menesio), trumpais komentarais ir grazia muzika. Pavyko man ta SlideShow padaryti blush2.gif ypac seneliai buvo suzaveti.
Tada visi trauke klausimus apie mazaja ir atsakinejo... ...ir gavo saldziu prizu.

Dar veliau visi svarste, kuo mazoji bus uzaugusi, ir savo spejimus surase i korteles, kurias as ruosiuosi sudeti i dezele, uzklijuoti ir atplesti tolimoj ateity.
user posted image
Sitas tai visiem patiko, nes daug rasyti nereikejo tongue.gif

Dar buvo linkejimu atvirute, kurioje tie, kurie netingejo, surase trumpus linkejimus.
user posted image

Dar buvo sugalvotas zaidimas. Visi suaugusieji gauna po popieriaus lapa, uzraso kampe savo varda ir "davus starta" pradeda piesti gimtadienininke. Po, tarkim, dvidesimties sekundziu visiems liepiama sustoti piesti, perduoti savo piesini salia sedinciam ir tada jau tasai, kamputyje uzrases savo varda, tesia kurini smile.gif

Kas dar? Ai, dar vakareliui einant i pabaiga vaikai gavo pazymejimus, kuriais buvo pazymima, kad jie dalyvavo gimtadienyje ir buvo saunus, isradingi, demesingi, paklusnus, entuziastingi ir pan.
user posted image

Va, berods viska labai trumpai ir greitai surasiau, nieko nepraleidau.
Dziaugiuosi, kad namai stovi vietoj smile.gif Nors vaiku buvo tik keturi, bet o-ho-ho kiek buvo triuksmo!
Mano mazoji po gimtadienio dienos nakti siautejo nerealiai, bet atrodo, kad po truputi griztam i buvusias vezes.

Jei kas paklaustu, ar verta svesti vieneriu metuku gimtadieni, pasakyciau "taip". Del to, kad seneliam to tikrai reikia. Jiem daug dziaugsmo teikia anukai. O ir proga su giminem pasimatyti...
Su draugais irgi buvom susieje diena pries tai, o rimciau su jais svesim, kai mazoji gebes rimciau dalyvauti 4u.gif tongue.gif

Geru svenciu visiems smile.gif
Atsakyti
Mes ir atsventeme pirmaji gimtadieniuka 4u.gif pasipuoseme kambary balionais, ir stala papuoseme pagamintais saldainiu popieriukais su vaikuciu, taip pat an vaiskisko sampano pagaminome etikete gimtadienio su vaikuciu taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

artėja mano sūnelio 2-asis gimtadienis ir noriu surengti gražią, jaukią šventę wub.gif švęsim namuose, tikriausiai 2 dienas: vieną dieną su seneliais, kitą- su draugais turinčiais panašaus amžiaus vaikų smile.gif
nemėgstu tokių švenčių kad tik sėdėt prie stalo ir valgyt... todėl galvoju ką būtų galima veikti smile.gif ką su seneliais veiksim jau esu prigalvojus, tik va nesumąstau kuo užimti vaikus smile.gif nenoriu kad būtų taip , kad "va, imkit čia jums žaislai ir žaiskit ... o mes pasėdėsim prie stalo" schmoll.gif
noriu užimti vaikus, ir įtraukti į tai tėvus, na kad visi skirtume dėmesio vaikams ir kad jiems būtų smagu ir kartu nereikėtų sėdint prie stalo šokinėt ir drausmint: " to neimk, ten popa, tą padėk ir tt ..." unsure.gif
kol kas sugalvojau tiek:
pūsim burbulus (jei bus tėvelių, tai įdarbinsiu juos pamainom biggrin.gif );
dar nusipirkau siurprizų, kur iššauna tokie blizgutiniai feerverkai;
bus tik vaikiška muzika, kepurės dėl vaizdo (papuošimai ir kita atributika, viskas ok- bus paruošta) biggrin.gif ...
...o ką dar būtų galima veikti su tokiais 2m pypliais..? eitume dainuoti kokių dainelių, kažką pašokti, bet manau liksiu nesuprasta... todėl noriu suorganizuot kažką, kad neprievartauti ir tėvų, nes aišku kad bus gėda jiems dainuoti ir visi jausis nepatogiai...
Atsakyti