
širdingai ačiū

QUOTE(RiMami @ 2010 01 03, 16:11)
Asseni, tūkstantį kartų ačiū kad daliniesi savo skanėstų receptukais
neapsakomai skaniai atrodo
aš dar kaip ciekava zoska paklausiu - ar jogurtinis kremas šiame tortuke darytas pagal dabar tavo parašytą receptą? 





Oj, tu, zoska, zoska


Ne, ten jogurtini krema darau siek tiek kitaip, be varskes. Parasysiu veliau dar 2-3 savo sukurtus tortu receptus
kepejėlės, ar esat kuri kepusi zacherio tortą? skaitau receptus ir taip gundausi, kažin ar pačiai gausis toks skanus

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 03, 15:51)
Aš nei valandos nelaikiau, tik atšalo ir plakiau... Ech ta mano kantrybės stoka, ne pirmą kartą koją pakiša ir visvien nepasimokau
Papildyta:
Asseni Tas prūdas
O skonis tai tikrai matosi,kad NEREALUS 

Papildyta:
Asseni Tas prūdas




nu va su ganašu reikia kantrybės, toks jau kremas, su šokoladu ir tai gerai atšaldžius tik po poros valandų galima plakti, o čia minkštesnis, sakau man gerai labai susiplakė kai per naktį palikau balkone, nu aišku minusas buvo ne toks kaip šį vakarą, bet bent jau atvėsinus tikrai statykit į šaldytuvą ir palikit per naktį, matysit iš ryto kaip gerai ir greitai suplaksit


Asseni, Tavo šokoladinis su karamelės sluoksniu man skanesnis ir už juodą mišką, biskvitas superinis

o jogurtinis laukia dar eilės

aš jau ta šokoladinį darysiu
ryt tepsiu
o jogurtinį tai būtinai darysiu kai receptą asseni parašys. nes man jo išvaizda puiki, tai įsivaizduoju skonis irgi

o jogurtinį tai būtinai darysiu kai receptą asseni parašys. nes man jo išvaizda puiki, tai įsivaizduoju skonis irgi

Sveikos,
gal zinote koki plikytos teslos tortuka?
Kazkaip praslydo pro akis - esu siek tiek zioploka po svenciu
gal zinote koki plikytos teslos tortuka?


QUOTE(kice @ 2010 01 03, 20:43)
Sveikos,
gal zinote koki plikytos teslos tortuka?
Kazkaip praslydo pro akis - esu siek tiek zioploka po svenciu 
gal zinote koki plikytos teslos tortuka?


Nuorodos neduosiu, kopijuoju pas mane issaugota Daividijos recepta. Labai skanus

Plikytos teslod braskinis tortas
1 stikline miltu,
100g sviesto,
druskos.
4 kiausiniai(jei mazi kiausiniai 5),
500g mascarpones surio,
150g riebios grietineles,
100g cukraus pudros,
800g braskiu.
Puode ipilame stikline vandens(mano stikline 225ml),sudedame sviesta,druskos ir uzviriname.Supilame miltus ir maisome kol tesla susoks i gumula.Atvesiname,imusame kiausinius.
Ikaitiname orkaite 180C.
Ant kepimo popieriaus nusipiesiame 25cm skersmes apskritimus.Ant popieriaus labai plonai uztepti teslos,permatomai.
Kepti apie 8 min,kol graziai pagels.lakstai labai graziai nusilupa.
Atvesinti.
Darome krema.
Mascarpone ssuri isplakti su cukraus pudra,atskirai gerai isplakti grietinele ir sumaisyti su surio kremu.
Lakstus pertepti kremu ir gausiai apdelioti pjaustytomis braskemis.Torta galima valgyti jau po 4val.
Skonis kaip skanaus plikyto pyragaicio(bent jau man),nepersaldus.
Nu Tamstai ponaiti, su kantrybe tikrai prasti reikalai, nespėjo pagaminti, jau ir suraitė
taigi jis brandinamas geras tris dienas, o skaniausias 4,5 dieną




QUOTE(laurindre @ 2010 01 03, 21:10)
Nuorodos neduosiu, kopijuoju pas mane issaugota Daividijos recepta. Labai skanus
Plikytos teslod braskinis tortas
Skonis kaip skanaus plikyto pyragaicio(bent jau man),nepersaldus.

Plikytos teslod braskinis tortas
Skonis kaip skanaus plikyto pyragaicio(bent jau man),nepersaldus.
aciu

Kad jo man greitai dovanai reikėjo
Bet ar jis tiek laiko atlaikys nepagedęs????
kažkaip baisu būtų rizikuot 
Papildyta:
Bet pas mane jis buvo brandintas pusantros dienos
tai jau buvo puse jo skonio
Tada trijų dienų jau įsivaizduoju koks.... O keturių,penkių... turėtų būti pasaka

Bet ar jis tiek laiko atlaikys nepagedęs????


Papildyta:
Bet pas mane jis buvo brandintas pusantros dienos



Dar vienas...
Tortas su jogurtiniu kremu ir vaisiais
Receptas skirtas 25 cm formai. 21 cm formai produktu kiekis surasytas skliaustuose
Biskvitas.
3 kiausiniai (2)
250 g .cukraus (170)
100g. miltu (70 )
100g. krakmolo (70)
1 a.s. kepimo milteliu (bent as tiek dedu) (2/3)
3 v. saukstai karsto ka tik uzvirinto vandens (2)
Cia yra ananasinio torto biskvitas, gal kiek pakoreguotas pagal mane
Mikseriu visu greiciu plakti kiausinius su vandieniu ( apie 1 min. )
Toliau plakant ,po truputi supilti cukru( plakti 2 min. )
Plakant maziausiu greiciu supilti miltus , krakmola ir kepimo miltelius ,gerai isplakti.
I kepimo forma itiesti kepimo popieriu ir istepti riebalais ,supilti tesla .
Kepti 30min. 200C. ikaitintoje orkaiteje. Iskepusi ir atvesusi perpjauti i 3 dalis.
Taip atrodo biksvitas keptas 25 cm formoje

Sita biskvita neverta pjauti daugiau nei i 3 dalis, nes jis labai minkstas ir sudrekintas torte visiskai nesijaus
Cia perpjautas biskvitas

Jogurtinis kremas:
450 ml. grietineles (mazesniam tortui grietineles dedu tiek pat)
600-700 gr. jogurto (500) As naudoju tik SMILGA jogurta su vaisiu gabaliukais (persiku, vysniu arba zemuogiu, ziurint kokius vaisius dedu)
30 gr. zelatinos (20)
Grubiai skaiciuoju, kad litrui kremo 20 gr. zelatinos
Zelatina uzpilam vandieniu
Isplakti grietinele su 1-2 saukstais cukraus ir 0,25 citrinos rugsties, istirpinam zelatina, supilam i jogurta, palaikom kokias 5 min. ir po sauskta sudedam grietinele
P.S. Mazesniai formai 21 cm sudedu apie 1 litra kremo, didesniai, 25 cm apie 1,3 litro kremo. 30 cm formai dedu i kiekviena sluoksni po litra kremo, tada kepu biskvita is 4 kiausiniu
Vaisiai (dazniausiai naudoju konservuotus persikus, vysnias ir svieziai saldytas braskes, kiti vaisiai man pagal skoni nelabai tinka)
Surenkam torta:
Biskvitas, sulaistau sultimis nuo konservuotu persiku, kremas, vaisiai, kremas, biskvitas, vel sulaistau, sudedu dali likusio kremo, vaisius, vel krema, ir ant virsaus biskvitas.
Dar, noreciau pamineti, kad skaniausiais tortas su jogurtiniu kremu gaunasi buten su tokiais puriais minkstais biskvitais, biskvitas su kremu sudaro visuma. Su grietines, ar kitais sviestiniais biskvitais toks kremas nelabai tinka.
Cia pjuvis nuo 21 cm tortuko, tiksliau apipjoviau torta, nes reikejo 18 cm skersmens antram aukstui, o tokios formos neturiu.

Cia buvo jogurtinis su braskemis
Visas tortas Cia. Kaip matot kuo puikaiusiai sudeti 2 aukstai bei padengti mase
Tortas su jogurtiniu kremu ir vaisiais
Receptas skirtas 25 cm formai. 21 cm formai produktu kiekis surasytas skliaustuose
Biskvitas.
3 kiausiniai (2)
250 g .cukraus (170)
100g. miltu (70 )
100g. krakmolo (70)
1 a.s. kepimo milteliu (bent as tiek dedu) (2/3)
3 v. saukstai karsto ka tik uzvirinto vandens (2)
Cia yra ananasinio torto biskvitas, gal kiek pakoreguotas pagal mane
Mikseriu visu greiciu plakti kiausinius su vandieniu ( apie 1 min. )
Toliau plakant ,po truputi supilti cukru( plakti 2 min. )
Plakant maziausiu greiciu supilti miltus , krakmola ir kepimo miltelius ,gerai isplakti.
I kepimo forma itiesti kepimo popieriu ir istepti riebalais ,supilti tesla .
Kepti 30min. 200C. ikaitintoje orkaiteje. Iskepusi ir atvesusi perpjauti i 3 dalis.
Taip atrodo biksvitas keptas 25 cm formoje

Sita biskvita neverta pjauti daugiau nei i 3 dalis, nes jis labai minkstas ir sudrekintas torte visiskai nesijaus
Cia perpjautas biskvitas

Jogurtinis kremas:
450 ml. grietineles (mazesniam tortui grietineles dedu tiek pat)
600-700 gr. jogurto (500) As naudoju tik SMILGA jogurta su vaisiu gabaliukais (persiku, vysniu arba zemuogiu, ziurint kokius vaisius dedu)
30 gr. zelatinos (20)
Grubiai skaiciuoju, kad litrui kremo 20 gr. zelatinos
Zelatina uzpilam vandieniu
Isplakti grietinele su 1-2 saukstais cukraus ir 0,25 citrinos rugsties, istirpinam zelatina, supilam i jogurta, palaikom kokias 5 min. ir po sauskta sudedam grietinele
P.S. Mazesniai formai 21 cm sudedu apie 1 litra kremo, didesniai, 25 cm apie 1,3 litro kremo. 30 cm formai dedu i kiekviena sluoksni po litra kremo, tada kepu biskvita is 4 kiausiniu
Vaisiai (dazniausiai naudoju konservuotus persikus, vysnias ir svieziai saldytas braskes, kiti vaisiai man pagal skoni nelabai tinka)
Surenkam torta:
Biskvitas, sulaistau sultimis nuo konservuotu persiku, kremas, vaisiai, kremas, biskvitas, vel sulaistau, sudedu dali likusio kremo, vaisius, vel krema, ir ant virsaus biskvitas.
Dar, noreciau pamineti, kad skaniausiais tortas su jogurtiniu kremu gaunasi buten su tokiais puriais minkstais biskvitais, biskvitas su kremu sudaro visuma. Su grietines, ar kitais sviestiniais biskvitais toks kremas nelabai tinka.
Cia pjuvis nuo 21 cm tortuko, tiksliau apipjoviau torta, nes reikejo 18 cm skersmens antram aukstui, o tokios formos neturiu.

Cia buvo jogurtinis su braskemis
Visas tortas Cia. Kaip matot kuo puikaiusiai sudeti 2 aukstai bei padengti mase