
Sveikos, nežinau ar klausiu tinkamoje temoje (jei ką iškart atsiprašau) bet vat buvau Čili picoje ir paragavau šokoladinį pyragą "Spragtukas" begalo patiko, ypač pyrago apačia, tokia kaip traši atrodo, net nemoku paaiškinti. Gal kuri ragavot ir netyčia atgaminot receptuką?

o gal kas gali parasyti sviestini krema, kuriuo padengiamas tortas, kad paskui butu galima deti mase, kazkaip nerandu niekur, anksciau maciau kazkur bet dabar neatgaminu

QUOTE(cloudlet @ 2010 01 05, 09:11)
o gal kas gali parasyti sviestini krema, kuriuo padengiamas tortas, kad paskui butu galima deti mase, kazkaip nerandu niekur, anksciau maciau kazkur bet dabar neatgaminu 

sviesto pakelis ir keli šaukštai kondensuoto pieno, sviestą išplaki iki purumo ir tada plakdama susipili pieną, dar paplaki ir viskas

QUOTE(Olesta @ 2010 01 05, 10:32)
sviesto pakelis ir keli šaukštai kondensuoto pieno, sviestą išplaki iki purumo ir tada plakdama susipili pieną, dar paplaki ir viskas 

Labai aciu


QUOTE(laurindre @ 2010 01 03, 21:10)
Plikytos teslod braskinis tortas
Lakstus pertepti kremu ir gausiai apdelioti pjaustytomis braskemis.Torta galima valgyti jau po 4val.
Skonis kaip skanaus plikyto pyragaicio(bent jau man),nepersaldus.
Lakstus pertepti kremu ir gausiai apdelioti pjaustytomis braskemis.Torta galima valgyti jau po 4val.
Skonis kaip skanaus plikyto pyragaicio(bent jau man),nepersaldus.
cia kiekviena laksta braskemis apdeliot

QUOTE(rikke @ 2010 01 05, 08:22)
Aha,ten kiekviena laksta apdelioti braskemis,bet galima ir nedelioti,jau kaip kas megsta.

QUOTE(daividija @ 2010 01 05, 10:28)
Aha,ten kiekviena laksta apdelioti braskemis,bet galima ir nedelioti,jau kaip kas megsta. 

aciu
Kas per daiktas tas berneliu tortas?Per google nerandu,sm ir paieska neranda,gal kuri zinot recepta?

Ai,jau nereikia,gavau recepta
Pasirodo cia musu kepyklele vietine kazkada kepdavo toki torta


QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 05, 14:20)
Ai,jau nereikia,gavau recepta
Pasirodo cia musu kepyklele vietine kazkada kepdavo toki torta 


tai pasidalink receptu,kas per tortas idomu



Gal kas esat ragavę Jūratės Gulbinienės pyragų ir tortų? (Vilniuj, Zamenhofo 3, Fabijoniškėse, RIMI patalpose, atrodo ir Kaune yra).
Man teko paragauti jų SENOVINĖS RIESTĖS - purus biskvitas su razinomis ir aguonomis sumirkytas karštu šokoladiniu kremu. Skonis - dieviškas... Nežinau, ką atiduočiau už šį receptą....
http://www.tortai-py...s/index/gk_id/2
Man teko paragauti jų SENOVINĖS RIESTĖS - purus biskvitas su razinomis ir aguonomis sumirkytas karštu šokoladiniu kremu. Skonis - dieviškas... Nežinau, ką atiduočiau už šį receptą....
http://www.tortai-py...s/index/gk_id/2
QUOTE(Olesta @ 2010 01 05, 09:32)
sviesto pakelis ir keli šaukštai kondensuoto pieno, sviestą išplaki iki purumo ir tada plakdama susipili pieną, dar paplaki ir viskas 

O kaip jūs sviestą plakat? Mane mama mokė sukti šaukštu? Nu kaip mane nervina šitas procesas
