Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-4

QUOTE(Olesta @ 2010 01 29, 23:12)
be abejo galime....

Ačiū labai. 4u.gif Pati tą patį šiandien supratau, nes vakr sutrupėjo pirmasi biskvitas, kurį rekėjo išimti, kad iškepti antrąjį. Antrasis šiandien kuo puikiausiai persipjovė. Kol kas ragavau tik trupinuką, bet jis man pasirodė nuostabus, net labiau patiko nei originalus Juodojo miško. ax.gif bet kokiu atveju bandysiu kažką padaryti su tais trupiniais. biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,kepsiu torta "rafaelo svajone" bet nesuprantu kiek to skyscio reikia sulaistymui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marta* @ 2010 01 30, 10:23)
kaip nereikes? g.gif tai vistiek ta apvalia forma isgaut kazkaip reikia, ar siulai daryt lolinius kaip cia rase lotuliukas.gif viena papuka is 19 cm formos? biggrin.gif


jei iš medučio kepsit,tai darykit kokio norit dydžio apskritimus ir y viršu mažejančia tvarka ir taip išgausit norima forma...dar po to sutepus suapvalinsit kremo pagalba ir viskas....
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 01 30, 13:03)
Laba diena,kepsiu torta "rafaelo svajone" bet nesuprantu kiek to skyscio reikia sulaistymui  blush2.gif


Ten reikia apie 0,5 litro skyscio. 2 citrinu sultys, saukstas cukraus ir vanduo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 01 30, 13:52)
jei iš medučio kepsit,tai darykit kokio norit dydžio apskritimus ir y viršu mažejančia tvarka ir taip išgausit norima forma...dar po to sutepus suapvalinsit kremo pagalba ir viskas....

nesikreipkit i mane "jus" smile.gif nepatogu man labai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 29, 20:08)
merginos,kuris Napoleono receptas skaniausias? kiekvienoj senoj temoj matau po vieną variantą..


Man skaniausias šis ax.gif :
http://www.supermama...;#entry27543777
Atsakyti
nu netoli 0,5 litro tikrai nereikia, tada bus varvanti košė, 200 ml sočiai per akis sulaistymo, žinau, kas iš vis nei lašo nepila ir nėra saldu sako, čia skonio reikalas, jei ruošiesi dengti, tai sulaistymo mažiau 4u.gif

taip dabar su tuo biskvitu šokoladiniu, taip jis daug skanesnis už juodo miško originalų, ir nuo šiol kepsiu juodus miškus tik su juo, tik reikia dar išmokti, išdalinti produktus, kad išeitų pagal dydžius, kokių reikia, kol kas kepiau tik didelius....
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 30, 13:30)
taip dabar su tuo biskvitu šokoladiniu, taip jis daug skanesnis už juodo miško originalų, ir nuo šiol kepsiu juodus miškus tik su juo,<...>

drinks_cheers.gif Kadangi kepu tik "naminiam" naudojimui, tai visada vienodo dydžio, kaip tik tokio, kokio nurodytas recepte. Nors gal reikėtų ir dar mažesnio, nes kartais 25 cm. būna didokas. Tai va, sutepiau tortą. Vieną sluoksnį sudėliojau iš trupinių. Norėjau rašyti tą tortą, bet kad ne visai tą. Nėra manajame to karamelionio kremo sluoksnio. Kažkaip pabijojau, nes ten reikia dėti kiaušinių trynius, o man jie nevisai termiškai apdoroti visada kelia baimę. doh.gif Tai sutepiau taip: biskvitas, vyšnios grietinėlė, biskvitas, šokoladinis kremas, o tada biskvitas iš vėl vyšnios grietinėlė. Įdomu, kada jau čia galima ragauti ir spręsti, kas čia tokio išėjo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 30 sausio 2010 - 13:52
QUOTE(*Marta* @ 2010 01 30, 12:59)
nesikreipkit i mane "jus" smile.gif nepatogu man labai cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ok...... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 30, 13:30)

taip dabar su tuo biskvitu šokoladiniu, taip jis daug skanesnis už juodo miško originalų, ir nuo šiol kepsiu juodus miškus tik su juo, tik reikia dar išmokti, išdalinti produktus, kad išeitų pagal dydžius, kokių reikia, kol kas kepiau tik didelius....

Laba diena,norėjau paklausti apie šokoladinį biskvitą, kur jį galima būtų rasti blush2.gif nes aš ir norėčiau pabandyti, ne juodo miško, o kokį kitą smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti