QUOTE(egliuzke @ 2009 11 25, 18:24)
Su savo nelaime buvau dvi Klaipėdos ligonines pakėlusi ant kojų

, ir dar į Kauno klinikas skambinom kol dar tikėjausi kad bus viskas gerai

... tai išklausiau daug nuomonių ką daryti man kitą kartą.... tai visų buvo viena nuomone užsiūvimas (čia tik truputį skyrėsi nuomonės vieni sakė nuo tos minutės kai sužinosiu kad laukiuosi užsiūti kiti sakė nuo 12 sav. ir gulimas režimas iki pat gimdymo, toliausia kelionė iki WC ir vėl į lovą)
Tavo istorijas ir aš labai puikiai prisimenu, aš net ligoninėje gulėdama apie tave pagalvojau... ir bandžiau prisiminti ką tau siūlė daryti.
Man prieš nelaimę buvo labai pagausėjusios išskyros (gleivės), ir ilgai po ne laimės jos mane kankino ir dabar per mmm tokios pat pasirodo, tai ir labai neramu ar viskas čia normalu.
tai va todel as taves ir klausiau, nes man kol kas irgi pasiulymas uzsiuti kakleli 12-14 sav. Pacioj nestumo pradzoj siut netikslinga del to, jog reikia isitikint, ar leliukas vystos, dar dazniausiai genetinius tyrimus padaro, kad isitikint jog viskas ok.

aisku, loteratura raso, jog planinis apsiuvimas yra 90% efektyvumas, bet is kitos puses as prisiskaiciau nemazai istoriju, kur ir apsiuvimas nepadeda

bet aisku, rzikuot verta, nes kitaip tu neisitikinsi, kas tau efektyviausia

taip kad mano patarimas irgi butu primygtinai prasytis apsiuvimo po pirmu 3 men
jei nori, brukstelk i AZ, parasysiu daugiau, ko nenoriu viesai i foruma rasyt. Nes as tikrai labai intensyviai domiuosi siais klausimais
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion