Sveikutes visos!!!! Truputeli temute atsigavo, malonu tai matyti
Ederi, skaitant tavo zinute pas mane sypsena iki ausu buvo, nes zinau kaip jautiesi. Man net kai sesuo ka nors atiduoda tai laimes pilnos kelnes, nes jau vis daugiau visko kaupiasi, jau ir Dilano kambariuka turim ikure su visais jo daiktais ir pavadinima kambario pakeitem (pries tai buvo make-up room nes ten visa laika eidavau dazytis ir visaip kitaip grazintis). O dabar dar is mb gavau leidima i savaite po daikciuka lialkai nusipirkt (pries tai neleido nieko pirkti, nes buvo labai palikes prietaringas). Jau 27 savaites.... Negaliu patiketi

Pamenu as dar buvau keliolikos savaiciu, o Furijai buvo 27-28 ir as jai taip pavydejau (baltu pavydu

), galvodavau ar as sulauksiu kada nors tu 28!! Tai va, laukimas dideja, nuotaika gereja, o savijauta tai baigia i kapus nuvaryt

Nugara kaip skauda tai ne tas zodis, desine visa puse, pradedant sonkauliais. Iki asaru davaro, tai sakau kas bus dar tuos likusius 3men? Liksiu be nugaros

Bet labai save grauziu jei pradedu skustis, nes juk viskas del mazuliuko
Furija, labai labai labai dziaugiuosi del taves, tu jau supuoji savo suneli

Sakoma reikia dvieju savaiciu kad isivaziuot, tai va linkiu kad kuo greiciau pralektu tau tos dvi savaites!!! Mano drauge pasigimde pries savaitele, jau buvau aplankyt... Jau tie leliukai... atitraukt akiu negali

Antro apsilankymo metu jau isdrysau ir paimti i rankas

pries tai labai bijojau, ji tokia gleznute, bijojau ka nors padaryt, o jau antra karta privalejau, nes drauge buvo wc o mazajai nepatiko guleti, tai kas tetai beliko, tik baimes nugalet ir imtis veiksmo

karta paragaves negali sustot, tai va, teisybe, nebegalejau as jos paleist
(almonce) sveika prisijungusi, nors gal nelabai reiketu sveikinti bunant tokioj temelej, bet uztai jau lauki stebukliuko, va su tuo labai labai sveikinu!! Ir pilnai suprantu kaip dabar jautiesi, nors ir apsiutu kakliuku, bet vistiek baisu, ir zinok busiu begede ir nepaguosiu, nepasidarys lengviau per visa nestuma

Tik lengviau atsikvepsi kai busi 27 savaiciu, kai praeis tas baubiskas periodas
Garbanyla, dziaukis kiekvienu raumenelio skausmeliu, nes jie dar nedideli

O po to galesim visos pasiskusti kaip nugaros luzta

Kaip dziaukiuosi kad virusiukas paplito, vis isijungiu ir ziuriu kokiu dar nauju pumpuriuku uznese cia pas mus i temele

O i daktara tai tu nekreipk demesio, pasiskaiciuok kaip tau atrodo geriau, vistiek echo po to parodys tiksliau... Man kad ir echo pasake kad gimdymo data lapkricio 14, bet man vistiek lapkricio 12 maloniau skamba (cia data pagal mm), tai as visiems sakau kad man gimdyt lapkricio 12

matyt mes jau taip su maziuku nusprendem, tik teks dar pasitart su juo man rodos, pazadet ka nors, kad butent tada suskubtu atsibelst pas tevelius
Tai va, priplepejau uz visa menesi, sveikateles jums visoms