Įkraunama...
Įkraunama...

"Mano skaniausios akimirkos"

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 26, 21:08)
Merginos, visu pirma, ar nors viena estae tikra 100 %, kad avatare buvo ta pati nuotrauka?

Ar sutinkate, kad nuotrauka, dabar dalyvaujanti, yra simta kartu grazesne uz didziaja dali idetu nuotrauku? Ji kokybiska, su mintimi, estetiska, valgyma tema, bet "kitokia" - nestandartine..
Jei nebutu avataro, visos aikciotumete, kokia grazi nuotrauka.
Tai kame beda? Panasi nuotrauka, gal is tos pacios fotosesijos, net jei ir zinote kieno ji - kas cia tokio?????

As, pvz, pazistu Rustes dvynukus is konkursu. Tai ka - ji dabar nebegali dalyvauti konkursuose? Nes as ir daugelis atpazista ?

Nusisnekat. Ieskot kriminalo ten, kur jo nera...
Ir baikit sitas "jokias" diskusijas....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Aš perskaičiau visą diskusiją ir nesupratau kodėl niekas nepagiria tokios gražios nuotraukos blink.gif Nes menine prasme kitom su varvančiom košėm ir murzinais seilinukais net nėra ko lygintis.
Net neįsivaizduoju apie kokį nicą šnekat, nes nesilankau mamų-vaikų temose. Ir savo balsą atiduosiu tikrai šitai nuotraukai.
Atsakyti
Balsuosiu už man gražias nuotraukas ir nesvarbu, ar buvo jos kažkieno avatare ar ne. Nes išties labai jau mažai gražių, kokybiškų, sakykim konkursinių nuotraukų. O tai, kad nieko iš dalyvaujančių nepažįstu ir net to nick'o, kieno avatarinė foto dabar konkurse, neprisimenu (o jei ir prisiminčiau - ką tai keistų?), tik palengvina reikalą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 11 26, 20:16)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif . Aš perskaičiau visą diskusiją ir nesupratau kodėl niekas nepagiria tokios gražios nuotraukos blink.gif 

todėl, kad kai kurios jau pratusios buvo matyt foto iš šitos fotosesijos.
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 26, 20:08)
Merginos, visu pirma, ar nors viena esate tikra 100 %, kad avatare buvo ta pati nuotrauka?

Ar sutinkate, kad nuotrauka, dabar dalyvaujanti, yra simta kartu grazesne uz didziaja dali idetu nuotrauku? Ji kokybiska, su mintimi, estetiska, valgymo tema, bet "kitokia" - nestandartine..
Jei nebutu avataro, visos aikciotumete, kokia grazi nuotrauka.
Tai kame beda? Panasi nuotrauka, gal is tos pacios fotosesijos, net jei ir zinote kieno ji - kas cia tokio?????

As, pvz, pazistu Rustes dvynukus is konkursu. Tai ka - ji dabar nebegali dalyvauti konkursuose? Nes as ir daugelis atpazista ?

Nusisnekat. Ieskot kriminalo ten, kur jo nera...
Ir baikit sitas "jokias" diskusijas....

Sutinku visu 100%

QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 26, 20:11)
Labai nemaloniai pasijuntu, radusi kitų avataruose (ir bet kur kitur) savo nuotrauką, o ypač su savo vaiku  schmoll.gif

Yra ir man tokia "laime" tekus savo vaiko nuotrauka rasti kito zmogaus avatare...nemalonu buvo cool.gif
Nors dabartinis mano avataras ne mano pacios nuotrauka irgi blush2.gif laikas pasitaisymui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 11 26, 19:33)

Yra ir man tokia "laime" tekus savo vaiko nuotrauka rasti kito zmogaus avatare...nemalonu buvo cool.gif
Nors dabartinis mano avataras ne mano pacios nuotrauka irgi blush2.gif  laikas pasitaisymui blush2.gif

jei ji kažkokiu būdu patenka į google pvz, tai žmogus net pagalvot negali..
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 11 26, 20:16)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif . Aš perskaičiau visą diskusiją ir nesupratau kodėl niekas nepagiria tokios gražios nuotraukos blink.gif  Nes menine prasme kitom su varvančiom košėm ir murzinais seilinukais net nėra ko lygintis.
Net neįsivaizduoju apie kokį nicą šnekat, nes nesilankau mamų-vaikų temose. Ir savo balsą atiduosiu tikrai šitai nuotraukai.

ne iš mamų-vaikų temų čia, o ir visur, taip pat fotokonkursų. juk niekas jums ir nedraudžia balsuoti. kai kam tiesiog neatrodo labai sąžininga dalyvauti su neanonimiška nuotrauka, nors tai kaip ir leidžiama. gal todėl ir negiria. aš nesiginčysiu gražu ar negražu taip, bet už nuotrauką tikrai nebalsuosiu. be to pritariu, kad vaikai tikrai atrodo vyresni nei dvejų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 26 lapkričio 2009 - 21:33
QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 21:33)
be to pritariu, kad vaikai tikrai atrodo vyresni nei dvejų.

Čia žinomas dėsningumas - vaikai nuotraukose, ypač portretinėse, atrodo vyresni, nei yra. Vaikų žurnalai tuo vadovaujasi, atrinkdami kandidatus į viršelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 22:33)
ne iš mamų-vaikų temų čia, o ir visur, taip pat fotokonkursų. juk niekas jums ir nedraudžia balsuoti. kai kam tiesiog neatrodo labai sąžininga dalyvauti su neanonimiška nuotrauka, nors tai kaip ir leidžiama. gal todėl ir negiria. aš nesiginčysiu gražu ar negražu taip, bet už nuotrauką tikrai nebalsuosiu. be to pritariu, kad vaikai tikrai atrodo vyresni nei dvejų.

l'eau, Jusu/Tavo (ar galiu kreiptis TU, nes jau labai daznai bendraujame konkursu temose, o kitoje temoje jau leidau sau tai padaryti) bigsmile.gif kritika geroms nuotraukoms man atrodo neadekvati....
Beje, kalediniu kepiniu temoje uzdaviau klausima, i kuri, kol kas, negavau atsakymo blush2.gif
Kad l'eau nebalsuoja uz kokybiskas ir vertas demesio nuotraukas, tai jau nera paslaptis. Bet kodel??

Del vaiku amziaus toje nuotraukoje. Kad berniukas neturi 2 metu, tai akivaizdziai matosi. Del mergaites - negaleciau galvos guldyti.. Bet "ragauja ir yra maitinamas" juk berniukas??? Nera kokurse salygos, kad ir valgytojas ir maitintojas turi buti iki 2 metu amziaus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 11 26, 20:54)

Ir dar. T anuotrauko su "sasiska" jau dingo g.gif

nedingo, cia ji http://www.supermama...p...&phid=19157
Atsakyti
QUOTE(mantaniuke25 @ 2009 11 26, 21:53)

koks mažas vaikas o jau dešrele įbrukta jam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2009 11 26, 23:49)
Čia žinomas dėsningumas - vaikai nuotraukose, ypač portretinėse, atrodo vyresni, nei yra. Vaikų žurnalai tuo vadovaujasi, atrinkdami kandidatus į viršelius  smile.gif

Galiu patvirtint. Mano trimetė labai dažnai kaip pirmokėlė atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 11 26, 22:55)
koks mažas vaikas o jau dešrele įbrukta jam  verysad.gif

Va man tas ir baisiausia. Parašyta, kad vaikui 6 mėn doh.gif . Jau geriau tada tuos lašinius čiulpti, gal žmonės bent iš kokio kaimo juos atsivežė.
Atsakyti