QUOTE(*meduota* @ 2009 11 27, 11:36)
mano akim dar yra skirtumas.
tarp paduotos dešrytės ir vaiko kuris pasislėpęs suvalgė saldainį.
su dešra kam fotkint nežinau,bet saldaininą vaiką tikrai būčiau nufotografavusi.gi tai pirmas kartas kada paragavo šokolado.
Tiesą sakant, yra ir mums taip nutikę. Tą pirmą kartą nufotografavom.
QUOTE(Ūla @ 2009 11 27, 11:37)
mes turim nuotrauką sūnaus, kai radom jį už durų pasislėpusį ir nuvogtą iš dėžutės nuo stalo šokoladinį saldainį burnon besigrūdantį. Kokios akys laimingos buvo vaiko... Jam buvo pusantrų metukų, neragavęs tokių dalykų. Bet instinktas, kad reik slėptis, suveikė

. Nu ir ką, nufotkinom, tik tada skanėstą atėmėm

.
Šiuo savo postu noriu pasakyt, kad gal dažnai įžvelgiam kriminalą ten, kur jo nėra
O aš prie kavos šokolado ant stalo buvau palikus, tai paragavimas (irgi nukniaukus nematom) buvo su pasiraukymais. Tokio saldumo nebuvo ragavus.
QUOTE(Rustė @ 2009 11 27, 13:25)
jei neprisegtas, manau, laisvai išlipti gali
QUOTE(Erszebeth @ 2009 11 27, 13:32)
Siaubelis, taigi čiupt, gaudyt tokiu atveju reikia, o ne fotoaparato ieškoti

Kad juokingai išsiterliojusį ar ką nors neleistino pačiupusį pirma nufotografuoji, po to atimi/nuvalai, tai čia suprantama ir nieko blogo negali nutikti...
Na, žinok, instingtyviai tai tikrai čiupt norisi, paskui gal ir norėtūs įmažinti... Taip pirmų peckelynių ant sienos ir nenufotografavau, puoliau valyt
O šiaip, manau, mama/tėtis ar kas kitas aparatą po ranką turėjo arba buvo kam pasaugoti, kad mažoji nenukristų, kol kadrą padarys. Kriminalo neįžvelgiu...
Apskritai, kai kalbama apie leliukus ar mažus vaikus, negaliu, man tiesiog nesiverčia liežuvis pasakyt, kad jis nepatrauklus, ar nuotrauką šlykšti, net jei ir taip pagalvoju, nes mamai, kuri skaito turėtų būti peilis tokie žodžiai. Geriau patylėt...