taigi tik dvi klaidos

QUOTE(mmergyte @ 2009 11 29, 17:00)
o tau lengva nepadaryt klaidų kai obuoliukų pilna burna?

QUOTE(Lera @ 2009 11 29, 15:06)

as kazkaip maniau , kad cia foto o ne rasybos konkursas

QUOTE(ugniukas @ 2009 11 29, 19:09)

QUOTE(l'eau @ 2009 11 29, 17:03)
5 zodziai-dvi klaidos,nu gal ir normalu

QUOTE(Lera @ 2009 11 29, 17:06)
rasant lengva,ir tikrai raso ne tas,kuris kramto

QUOTE(ugniukas @ 2009 11 29, 17:09)
jei foto konkursas,tai reik menisku foto

QUOTE(ugniukas @ 2009 11 29, 16:09)
QUOTE(mantaniuke25 @ 2009 11 29, 16:12)
nu ,o tai kam taa lietuviškai rašyt, bile foto gera įdėta

man tai įdomiai,kai taip žiūri mamytės..
pabandziau istarti antra zodi,jei jau sakot,kad cia norma,tikrai nemanau,kad taip vaikai kalbetu 
grange,cia ir beda,kad neziurejau,o tiesiog uzkliuvo akys pacios uz klaidu
kodel tada receptu konkurse,klaidas galima pastebeti,o cia ne?juk ir ten foto konkursas

grange,cia ir beda,kad neziurejau,o tiesiog uzkliuvo akys pacios uz klaidu

kodel tada receptu konkurse,klaidas galima pastebeti,o cia ne?juk ir ten foto konkursas

Ruste, jai bus 100 nuotrauku ar bus po 5 balsus is dalyvio?

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 29, 17:33)
negaliu garantuoti.
rėmėjai nustatinėja taisykles

kiek pamenu su 200 būdavo 5 balsai

o kodėl visuose konkursuose leidžiama dalyvauti su ne savo darytom nuotraukom?
aš kai smuiku grojau man nieks neleido vietoj savęs Paganinio deleguot. dar viena, kai darė tėvelis, močiutė, proseneliai, bet kai akivaizdžiai profesionalios studijinės nuotraukos, ar tai sąžinga ir ar turim mes teisę jas vadinti savo nuotraukom?
nebent pavadintume šį konkursą ne foto, o vaikų...
aš kai smuiku grojau man nieks neleido vietoj savęs Paganinio deleguot. dar viena, kai darė tėvelis, močiutė, proseneliai, bet kai akivaizdžiai profesionalios studijinės nuotraukos, ar tai sąžinga ir ar turim mes teisę jas vadinti savo nuotraukom?
QUOTE(Fedes @ 2009 11 29, 19:55)
o kodėl visuose konkursuose leidžiama dalyvauti su ne savo darytom nuotraukom?
nu taip parašyta taisyklėse, kad leidžiam ir fotosesijines nuotraukas. ši tema buvo aptarinėjama, kad vertėtų uždrausti.
bet dalis iš tų, kurios atrodo iš fotosesijos yra iš tikrųjų tų pačių mamų vaikai tuose nuotraukose, tik mamos gerus aparatus turi...