Įkraunama...
Įkraunama...

"Mano skaniausios akimirkos"

QUOTE(baltė @ 2009 11 25, 13:42)
Man labai faina ta nuotrauka, kur mažylė ragauja obuolio, ryški ir šiaip šauni nuotrauka thumbup.gif

Ta, kur DANTYS praverstų? Man labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 11:41)
šita man irgi graži
user posted image

iš tikrųjų. Labai skani. Labai.
Atsakyti
aha, puiki nuotrauka, kitos nublanksta ax.gif
Atsakyti
Su persika valganciu vaikuciu kokia faina nuotrauka bigsmile.gif
Ir su obuoliu smagi... 4u.gif

Itariu, bus daug nuotrauku, tik estetisku - mazai. Dabar galiu suskaiciuoti kokias 5, kur vaikai neapsimozoje visokiais rudai oranziniais marmalais, neapsiseileje ir neapsirupine, svariais drabuziais ir kazkiek idomios (turinio prasme)
user posted image
user posted image
sita butu nieko, jei ne skuduras uz vaiko galvos. Beje zmogiuko labai israiskingos akys user posted image

O ta su desrele, tai kosmaras... Negi moteriai negeda deti i viesuma vaiko nuotrauka su tokiu pilkai murzinu seilinuku doh.gif Ir tai siais laikais, kai yra n priemoniu (paprasciausias ACE baliklis)..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 25, 14:11)
O  ta su desrele, tai kosmaras... Negi moteriai negeda deti i viesuma vaiko nuotrauka su tokiu pilkai murzinu seilinuku  doh.gif Ir tai siais laikais, kai yra n priemoniu (paprasciausias ACE baliklis).....  doh.gif

Dzin tas seilinukas. Bet negi tai ištiesų "skaniausia akimirka"?
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 25, 12:27)
Dzin tas seilinukas. Bet negi tai ištiesų "skaniausia akimirka"?

nu gal "skonio reikalas"
Atsakyti
tiesiog buitinės nuotraukos ir dar eilinį kartą kai kurios su telefonu darytos arba su kokiu pagedusiu fotiku doh.gif kai kurios foto tokios nesimpatiškos, vaiko išraiškos kaip iš siaubo filmo, o ne skaniausios akimrkos doh.gif akys išplėstos, veidai spuoguoti kai kur... nu žodžiu, eilinį kartą didelė dalis nesuvokia konkurso esmės, kad tai konkursas, ne bendraminčių skyrelis, kur bet ką visi krauna. Bet aš jau pripratau, nebesitikiu kitaip, turbūt visi tobuli būti negali ir nuo to tik lengviau balsuoti po to, automatiškai didelė dalis nuotraukų atkrinta thumbup.gif
Atsakyti
brrrrrrr schmoll.gif

kokybės nerasta
user posted image

nuotrauka per daug nukirpta, ir taip visas (visa) išsiterliojęs,kad net neskanu žiūrėt žinau,kad kai leliukai valgo visko būna, bet visada nuvalydavau bent minimaliai
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 14:30)
nu gal "skonio reikalas"

Gal ir "skonio".... Bet kuriuo atveju nemaitinčiau metinuko dešrelėmis schmoll.gif O ir vaiko veiduko išraiška tokia.... kaip čia pasakius.... jei ir ragavo, tai ne super susižavėjo tongue.gif
Atsakyti
quote=Ninna_Ricci,2009 11 25, 13:27]Dzin tas seilinukas. Bet negi tai ištiesų "skaniausia akimirka"?
[/quote]

Nu man tai kaip tik dzin ta desrele....... Pilkas nuo neisskalbimo seilinukas man siauba kelia.....

O tos visos apmozotais veidukais nuotraukos tai is viso pobaises... Negi pacioms mamoms grazu, kai vaikas issiterliojes iki ausu unsure.gif unsure.gif Fui fui fui.....
Na, jei pacioms ir grazu (savas vaikas visoks grazus), tai patikekite, kad svetimiems zmonems toks murzius dazniausiai teigiamu emociju nekelia....

Paziurejus i nuotrauka su persiku, net persiko uzsimaniau... bigsmile.gif Taip skaniai atrodo.....

O paziurejus i tokia, kur vaiko net blakstienos aplipusios maistu, net apetitas dingta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 25 lapkričio 2009 - 13:30
o jūs pabandykit košę ar tyrę su rankom pavalgyt laugh.gif
Atsakyti
user posted image
O man sita thumbup.gif Negaliu ziuret, iskart juokas ima biggrin.gif
Atsakyti