Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(ebatas @ 2010 02 18, 22:37)
Mano mama šitą darbą matė pas draugę ir nusifotografavo savo telefonu. Paskiau is tų nuotraukėlų darė.  laugh.gif

oho, tas pats kas iš atminties daryti lotuliukas.gif o jūs jį norite nešti parduoti? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agalis @ 2010 02 18, 15:47)
O man tavo avataras labai patinka  tongue.gif

dekui,pati tapiau tongue.gif

QUOTE(tesulka @ 2010 02 18, 17:37)
Yyla: o koks pačio darbo dydis? Manyčiau jei jis pakankamai didelis tai žiūrisi visai fainai:) Bet jei mažas tai gal nelabai... Jis man primena tokią vintažinę reklamą, apačioje tuščiam plotui užimti būčiau ką nors anglišku šriftu ar prancūzišku įdomaus užračiusi, na į darbo tematiką smile.gif

nedideleis darbelis,30x30,gal ir tiktu reklamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 02 18, 22:50)
oho, tas pats kas iš atminties daryti  lotuliukas.gif  o jūs jį norite nešti parduoti?  bigsmile.gif  g.gif

Noreciau, man 30% nuo pelno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 02 18, 22:55)
dekui,pati tapiau tongue.gif
nedideleis darbelis,30x30,gal ir tiktu reklamai biggrin.gif

dar apie jūsų batus pagalvojau, kai būna raudoni bateliai tai vienareikšmiškai suponuoja moterišką seksualumą, bet geltoni, tai man asocijuojasi su linksma, jaunatviška ir gal net įžūlia mergiote biggrin.gif (nors spėju tai nesąmoningai padaryta) čia panaši intriga kaip su nuvytusiu kvietku buvo biggrin.gif lyg ir kaip visi, bet kitaip thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ebatas @ 2010 02 18, 22:58)

tai gal pirma vertėtu pažiūrėti, ar originalas nėra kokio žinomo dailininko (greičiausiai 19am. ir greičiausiai ne lietuvos) darbas. bo dar užtrauks autorinių teisių sergėtojai biggrin.gif ir bent jau galerijos tokį darba vargu ar priims, va inetu kitas reikals.. ten kaip ir viskas galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ebatas @ 2010 02 18, 22:58)

As irgi manau, kad puse Lietuvos toki darba megtu. Paziurekit ten kur prie Rotuses prekiaudavo - vien tokio tipo paveikslais. Eidavo biznelis geriausiai. Siaip tai pasitikrinti, ar pirktu, geriausia dabar butu Kaziuko mugeje pastoveti su jais smile.gif
Atsakyti
user posted image

aliejus,80x60 smile.gif
Atsakyti
yyla, super, biggrin.gif thumbup.gif labai labai. thumbup.gif thumbup.gif galėtų atsvarai atsirasti truputį daugiau šiltų spalvų (gal šešėliuose ar toje tamsoje), tada tas "šaltis" labiau išryškėtų, bet kompozicija labai įdomi, nu man čia geriausias šitoj temoj gėlių paveikslas, tikrai. 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif vajei,dekui blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agalis @ 2010 02 19, 03:26)
As irgi manau, kad puse Lietuvos toki darba megtu. Paziurekit ten kur prie Rotuses prekiaudavo - vien tokio tipo paveikslais. Eidavo biznelis geriausiai. Siaip tai pasitikrinti, ar pirktu, geriausia dabar butu Kaziuko mugeje pastoveti su jais smile.gif

Del to kaziuko, abejoju ar apsimoka, juk ir vieta issipirkti reikia ir patenta issimti, viskas tukstanciais kainuoja, tai kiek tokiu paveiklsu reik parduoti uz 300-400 lt(?), kad viska susimoketi? o dar konkurencija kur salia stovi etatiniai pardavejai su natiurmortais, juromis ir puselemis....

tiesa gal kas patirties turite, patys zinote kokios kainos, as tik siaip garsiai skaiciuoju smile.gif

Dar maciau Klaipedos Bige atsidariusia parduotuvele ir panasus darbai ten desimtimis - simtais sukrauti taip tiesiog i siena atremti, tai kainos buvo nuo 80 - 250 - 350 kaip ir sakot. Tai pagalvojau, kad jooo masine gamyba kazkas daro biggrin.gif.
Tai gal tiesiog i tokia parduotuvele priduoti ir tegu jie pardavineja, nei paciam kaziuke stovet, gal ir daugiau tokiu parduotuveliu yra, nors Vilniuje neuzejau tokios.
Atsakyti
QUOTE(Kazanova @ 2010 02 21, 14:25)
Del to kaziuko, abejoju ar apsimoka, juk ir vieta issipirkti reikia ir patenta issimti, viskas tukstanciais kainuoja, tai kiek tokiu paveiklsu reik parduoti uz 300-400 lt(?), kad viska susimoketi? o dar konkurencija kur salia stovi etatiniai pardavejai su natiurmortais, juromis ir puselemis....

tiesa gal kas patirties turite, patys zinote kokios kainos, as tik siaip garsiai skaiciuoju smile.gif

Dar maciau Klaipedos Bige atsidariusia parduotuvele ir panasus darbai ten desimtimis - simtais sukrauti taip tiesiog i siena atremti, tai kainos buvo nuo 80 - 250 - 350 kaip ir sakot. Tai pagalvojau, kad jooo masine gamyba kazkas daro biggrin.gif.
Tai gal tiesiog i tokia parduotuvele priduoti ir tegu jie pardavineja, nei paciam kaziuke stovet, gal ir daugiau tokiu parduotuveliu yra, nors Vilniuje neuzejau tokios.

tai aišku yra visokių parduotuvių, suvenyrų, dovanų ir dar kaži ko, nebūtinai dailės, kur galima priduoti. žiūrint ko reikia, ar uždirbti kuo daugiau ar tiesiog ištransliuoti, realizuoti savo meną..
na kaziuke kiek žinau vieta trim dienom 90 lt, jei su palatke 270, jei su mašina 350lt, berods taip. plius verslo liudijimas (nežinau kiek), o kaip pirks sunku prognozuoti. bet kaziuke jei pats autorius prekiauja, gali su klientais pabendrauti, papildomų užsakymų gauti.. bent jau man kaip pirkėjui jei darbai geri visada įdomu autorių pamatyt, paklausinėti kas kaip kodėl iš kur, pasiderėti ir pan. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 21 vasario 2010 - 13:36
Labas vakarelis, gal kas nors zinote kur gauti pirkti Polycolor akrilinius dazus? Googlinau,bet kaip suprantu Lietuvelej problema juos rasti doh.gif
Atsakyti
user posted image

Ar tokius turėjai omenyje? Aš pirkau Klaipėdoje. Janonio g. Dailės parduotuvėje. Nėra pigūs, bet jau pabandžiau piešti su jais. Įdomus efektas.
Atsakyti